Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 9
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Eu am maine program smotru in bucataria noua care va fi finalizata diseara. Maine trebuie spalat tot, si pus la loc. |
Si in programul asta ai "rolul principal"? Doamnele pentru curatenie n-au trecut probele?
cum s-a descurcat bona nr.1?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
citat din mesajul lui alinkav Dansul e un sport exceptional!La ce club activati?Are partener? |
planifici o "combinatie"?
=====================
alinkav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
planifici o "combinatie"? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Tocmai ce ieri am schimbat partenera!Pe care o cheama tot Alexandra!
papanash spune:
Hello, ce mai faceti ? tot asa voioase, frumoase cum va stiu ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Ora deschisa de ieri a fost tare frumoasa, copiii cuminti, destepti si ascultatori, cam prea ascultatori. Adi, ca de obicei, s-a dat in spectacol, la intrebarea "ce pasari calatoare cunoasteti" a zis tare "strutul" , toata lumea a ras si s-a intors spre noi zicand ca strutul african traieste in Africa, si cand a venit in gradina zoologica de la noi a fost pasare calatoare
papanash spune:
va invidiez pe cele care mai aveti timp de optionale copii, noi plecam dimineata si pana la 7 seara suntem despartiti, apoi profitam de timpul ramas pana la culcare sa mai stam de vorba, sa ne mai jucam impreuna. Chiar nu stiu cand sa-l mai duc undeva, el si-ar dori la karate. In weekend suntem plecati, hai-hui, cand in afara orasului, cand la vreo actiune. Cel putin face de 2 ori/saptamana spor si engleza la gradi.
papanash spune:
Carpatina, ce-as mai face eu montaje daca as mai avea cum.... laptopul de-acasa l-am abandonat ca s-a virusat complet, am net pe telefon si de-acolo tot intru pe FB, la birou nu am acces la poze, filme, asa ca-i cam restrictiva situatiunea...
carpatina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alinkav
Tocmai ce ieri am schimbat partenera!Pe care o cheama tot Alexandra! |
mah, crai de mic fiu-tau asta! Aia veche ce avea, "imbatranise"?
=====================
alinkav spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
mah, crai de mic fiu-tau asta! Aia veche ce avea, "imbatranise"? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
crescuse mai inalta ca el, si nu se mai potriveau ca si perechea. In schimb fetita cea noua e super buna!
...si ne-am gasit pe internet!
carpatina spune:
citat din mesajul lui papanash va invidiez pe cele care mai aveti timp de optionale copii, noi plecam dimineata si pana la 7 seara suntem despartiti, apoi profitam de timpul ramas pana la culcare sa mai stam de vorba, sa ne mai jucam impreuna. Chiar nu stiu cand sa-l mai duc undeva, el si-ar dori la karate. In weekend suntem plecati, hai-hui, cand in afara orasului, cand la vreo actiune. Cel putin face de 2 ori/saptamana spor si engleza la gradi. |
Si pana la 7 unde/cu cine sta?
=====================