Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Moldoveancooooo.. ce mai faci?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna.

Roxana spor la aranjat. Astept cu interes poze.

Noi avem 1,5 t de mobila de asamblat...oh joy!!!

Daca va mai amintiti bannerul lui David: http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/DSC03131.jpg

Sa va arat si aici ca am terminat bannerul Dariei:

http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=DSC07171.jpg

O sa adaug fluturi la ea, cev abarcute la el, toate sub forma de insigne textile din combinatii de aceleasi materiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Valentina, ma bucur nespus pentru vestile bune! Asta e cel mai frumos dar pentru primul capitol din In floarea copilariei.

Erina, spor la amenajat, foarte frumoase bannerele!

Eu ma reacomodez la job, sincer, nici nu imi vine sa cred ca au trecut 1 an si 3 luni, desi s-a mai schimbat una alta. Per total e ok, copiii s-au acomodat si ei la noul program. Filip invata in fiecare zi cuvinte noi din carticele.
Acum am facut niste biscuiti din faina de mei si banane cu Antonia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vale, ma bucura nespus vestila pe care le-am citit

Roxana sper la treaba, chiar ai un program incarcat....traiasca masina de spalat vase, mie mi-a prins tare bine cand m-am mutat

Mandarinuta, acomodare cat mai usoara la job, ma bucur ca Filip a acceptat schimbarea fara nici o problema.

Papanash, daca copilul considera ca a calatorit bietul strut, nu a spus o gresala, a spus ca se misca mereu si fiind mai mare calatoreste mult mai repede...dragutul, nu s-a dat in spectacol, doar s-a evidentiat ca vrea sa raspunda si este atent.

Erina, 1,5t de mobila...ce faceti voi acolo mobilati un bloc...hihi, spor la treaba.

Luy, ma bucur ca Irina este mai bine, chiar asa, platesti cand o ti pe Me acasa?

Despre noi nu pot sa va spun decat ca au iesit analizele baitului, le-am primit azi....nu am ajuns sa vb cu dr. lui, atat cat pot pronunt par toate ok, sunt cateva mai la limita de jos, dar imi spunea o dr de pe o ambulata ca sunt ok, cata vreme au iesit fff bine altele....conjunctura a facut sa fiu cu ele in mana, abia le printasem cand am avut un contact nedorit cu ambulanta.....hihi, nici nu vreau sa va povestesc...de-ale meseriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

erina - frumoase bannere!spor la treaba!
rox - pup multi si spor la treaba!
cecilia - ti-a fost rau la scoala????
papanash - pupam printul istet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata. Gabriela am zis ca mi-a placut cum ai scris despre cei 10 ani? Si acum cum fac tot impreuna fetele.

Mandarinuta, super Filip cu vorbitul.

Cecilia, multa sanatate, ai grija de tine.

Merci mamicile pentru aprecieri, imi statea pe cap ca nu-l terminasem pe al Dariei. Ea e bine, ieri a dormit la gradinita, secretul e mangaiatul pe cap. Acum ma piaptana, noua ei pasiune, pacat ca nu am parul lung.

David e bine, trebuie sa verific mereu cosul de gunoi pentru ca dupa ce e goala farfuria (nu ca ar minac tot, are el grija sa le dea jos), o arunca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Acum ne-am linistit si noi, mai ales eu. Ieri am aflat rezltatul biopsiei: nu a iesit nimic!

Ma bucur enorm!
O mamica povestea la odiseea Alexiei ca baietelul a avut febra mare, ganglioni mariti, ficatul si splina marite si diagnosticul a fost mononucleoza. Poate si Andrei a avut aceeasi boala, nediagnosticata? Stiu ca tu ziceai candva de ceva raceala puternica cu febra si dupa au ramas ganglionii mariti...Nu stiu, ma gandesc si eu.
Sanatate multa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
Yaia felicitari si tie ptr cele -12...pai nenica nui usor, dar nu te lasa
ai dreptate in privinta S

Mersi, mersi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alehiam
si eu trebuie sa incep munca. Pe de o parte de abia astept, pe de alta nici nu vreau sa-mi imaginez ce o sa fie...

O sa fie bine, Mad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

erina - frumoase bannere!spor la treaba!
rox - pup multi si spor la treaba!
cecilia - ti-a fost rau la scoala????
papanash - pupam printul istet!

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

Nuuuuuuuuuuu, doamne fereste, dar eu sunt ok....un elev major fara minte

Mergi la inceput