Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna.

Roxana spor la aranjat. Astept cu interes poze.

Noi avem 1,5 t de mobila de asamblat...oh joy!!!

Daca va mai amintiti bannerul lui David: http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/DSC03131.jpg

Sa va arat si aici ca am terminat bannerul Dariei:

http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=DSC07171.jpg

O sa adaug fluturi la ea, cev abarcute la el, toate sub forma de insigne textile din combinatii de aceleasi materiale.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness.

Sunt foarte frumoase Erina! Otsukare! Mi-a placut in mod special cel al Dariei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Valentina, sanatate in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata mamici!

Bine v-am gasit in noua casuta!Carpatina,multumim!

Noi suntem bine,a mai trecut o saptamana de gradi..Miruna cam plangacioasa in ultimele doua zile,n-a vrut sa manance pe acolo,n-a vrut sa comunice,nu stiu ce-a fost cu ea,ca nu prea a vrut sa povesteasca..de saptamana viitoare o sa mearga la dansuri,o data pe saptamana,cred ca o sa-i placa..
In doua zile,a venit cu bulina rosie de la gradi,semn ca a fost foarte cuminte
Cu analizele n-am reusit prea multe..s-a dus tati cu ea si nu i-au gasit deloc venele,sunt prea subtiri si n-au mai chinuit-o cu intepatul..ramane sa vedem rezultatul la copro..

Vale multa sanatate!

Mada,asa repede la job..nu stai doi ani acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna fetele, ce mai faceti ? eu am o lene de zile mari, cred ca in punga de cafea era de-aia fara cofeina, altfel nu se explica atractia spre pat...
ieri am fost iar la Antipa, Adi voia si azi din nou, asa de mult ii place. E deje ghid si spune, povesteste despre tot ce vede. Metoda de impaiere n-aprea inteles-o, asta fiindca nici nu i-am explicat-o eu prea bine...
dupa ce am colindat ieri juma de zi, cealalta jumatate am fost gospodina, azi asa m-a palit o lene....doar butonez telecomanda si atat, nin vasele nu le-am spalat azi, nici pentru maine n-am calcat... Baietii sunt deja la a 2-a tura de plimbare, voia sa mearga in parcul ala de distractii din bd Timisoara,dar era deja intunecat cand au plecat.

............................................................

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Carpatina, programul la gradi e pana la 19, intre 18-19 e usa incuiata pt igienizare holuri si masa de seara, asa ca ori ajung acolo inainte de 6, ori dupa 7.

Roxana, cred ca deja esti satula de munca, a venit vremea si pentru distractie !

Erina, frumoase bannerele, unde le pui ? pe usa, deasupra patului ?

Cecilia, pai nu mai fi asa secretoasa, spune-ne si noua ce s-a intamplat la scoala, sa nu ne ia pe nepregatite evenimentele alor nostri.

Mergi la inceput

Gabriela, cum mai e la job ? Tot asa incantata esti ? Cred ca m-ar energiza si pe mine asta.

Luiza, cum mai sunt fetele cucuietele ? Dar tu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Simona, chiar nu stiu deocamdata. Pe usa nu, deasupra patului trage David. Azi am luat mini-galerii pentru ele, dar am mai luat si stickere, am si inramat o multime de lucruri (am mai postat pe FB) nu stiu ce va fi in final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bine v-am regasit in noua casuta. Carpatina, ai facut o treaba minunata

La noi toate bune, doar cu timpul liber stau cam prost. Si de cand ne-am mutat, e si mai si pentru ca am de facut o gramada de lucruri in casa si prin curte...

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!
O cafea?

Abia joi vine fii mea acasa, imi e dooooor de ea!Se fac 18 zile de cand nu am mai vazut-o!
Ieri am vrut si noi in Antipa, dar ne-a intampinat o coada, de am ajuns la muzeul de geologie!

In rest toate bune si frumoase!Ieri primul antranament cu partenera noua, merge struna, sunt mandra de fii-miu!Carpatina, ai remarcat bine, e un crai de mic, deja o aburea pe cea mica, o tnea si de mana asa mai timid!

O saptamana buna si frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Carpatina, programul la gradi e pana la 19, intre 18-19 e usa incuiata pt igienizare holuri si masa de seara, asa ca ori ajung acolo inainte de 6, ori dupa 7.

Roxana, cred ca deja esti satula de munca, a venit vremea si pentru distractie !

Cecilia, pai nu mai fi asa secretoasa, spune-ne si noua ce s-a intamplat la scoala, sa nu ne ia pe nepregatite evenimentele alor nostri.

Nu sunt secretoasa, dar ma apuca groaza doar gandind ca o sa ne lovim de diverse probleme, sper din tot sufletul sa nu fie de genul celor pe care le vad eu la adolescentii de azi....sa fie suficient ceea ce noi ii invatam si le aratam in familie, ca sa nu devina adolescenti "rebeli si curiosi" care au doar drepturi si nu obligatii, sa aiba "putin bun simt" si tarie de caracter....nu stiu cat este de suficient, daca traim intr-o societate "corupta si fara legi" sau cu legi care nu se aplica, iar noi ne coplacem in ea....sunt tare dezamagita, nu putem da prea multe exemple copiilor nostri, nu au ce sa vada si sa invete de la altii...un moment de lasitate/neatentie/curiozitate ii poate duce la extreme, iar cine sufera "ei si noi" si cine este de vina "scola sau profesorii ca nu-i invata" ...citat din raspunsurile la chestionarele aplicate parintilor unor elevi de liceu....de parca eu le spun dute si cere "et..b..."ca sa am motiv sa chem salvarea....ati inteles sper unde "bat"......nu vreau sa intru in polemici, imi doresc doar sa nu ajungem in aceasta situatie si nici un alt parinte.......

Mergi la inceput