Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Carpatina, programul la gradi e pana la 19, intre 18-19 e usa incuiata pt igienizare holuri si masa de seara, asa ca ori ajung acolo inainte de 6, ori dupa 7.

Roxana, cred ca deja esti satula de munca, a venit vremea si pentru distractie !

Erina, frumoase bannerele, unde le pui ? pe usa, deasupra patului ?

Cecilia, pai nu mai fi asa secretoasa, spune-ne si noua ce s-a intamplat la scoala, sa nu ne ia pe nepregatite evenimentele alor nostri.

............................................................

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Nu sunt secretoasa, dar ma apuca groaza doar gandind ca o sa ne lovim de diverse probleme, sper din tot sufletul sa nu fie de genul celor pe care le vad eu la adolescentii de azi....sa fie suficient ceea ce noi ii invatam si le aratam in familie, ca sa nu devina adolescenti "rebeli si curiosi" care au doar drepturi si nu obligatii, sa aiba "putin bun simt" si tarie de caracter....nu stiu cat este de suficient, daca traim intr-o societate "corupta si fara legi" sau cu legi care nu se aplica, iar noi ne coplacem in ea....sunt tare dezamagita, nu putem da prea multe exemple copiilor nostri, nu au ce sa vada si sa invete de la altii...un moment de lasitate/neatentie/curiozitate ii poate duce la extreme, iar cine sufera "ei si noi" si cine este de vina "scola sau profesorii ca nu-i invata" ...citat din raspunsurile la chestionarele aplicate parintilor unor elevi de liceu....de parca eu le spun dute si cere "et..b..."ca sa am motiv sa chem salvarea....ati inteles sper unde "bat"......nu vreau sa intru in polemici, imi doresc doar sa nu ajungem in aceasta situatie si nici un alt parinte.......

Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

eu sunt acum un pic mai grea de cap, nu inteleg nimic. Poti fi mai concreta ? spune pe direct !

Mergi la inceput

Dragelor, m-am hotarat sa demarez o noua actiune "ajutoarele lui Mos Craciun".
In 2008 ati fost ajutoarele mele de baza, active ! Daca mai aveti energie, dorinta , va chem din nou, am strigat catalogul la "generale".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

luase elevu' etnobotanice ,duamna Papanash ,si doamana prefesoara chema salvarea!!!
Zi pe de-a dreptul Cecilico,nu ne mai lua cu codul etic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

luase elevu' etnobotanice ,duamna Papanash ,si doamana prefesoara chema salvarea!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii

aoleu, bine ca m-ai lamurit !
naspa cu ierburile astea, periculoase rau ! da-i zic ca-l doare burde, sigur nu se baga la ele

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Teo nu pot sa spun direct, suna tare aiurea.........dar, ai spus corect...lasand etica...."idiotul" de 22-23 de ani, dupa o zi de munca, poate si nemancat...nu si-a dat seama (sau asa sustine, este mai slab de înger si a incercat, curiozitatea , cica a cerut o tigarala unii in pauza, nu aveau si i-au dat sa traga 2 fumuri), au fost nevoie de 2 sau 3 perfuzii ca sa-si revina...socul meu a fost ca este prima data cand sunt pusa in fata faptului....nu doresc nici macar sa stiti ce mi-a trecut prin cap....iar grija lui era sa nu-i anuntam parintii....a mai stat 3 ore la scoala, dupa, sa-si revina si l-au dus colegii acasa.....cica mama ii i-a banii( salariul) ca sa nu fumeze.....

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii

aoleu, bine ca m-ai lamurit !
naspa cu ierburile astea, periculoase rau ! da-i zic ca-l doare burde, sigur nu se baga la ele

Ajutoarele lui Mos Craciun

il doare mintea care-i lipseste.........om in toata firea

Partea urata este ca sunt la indemana oricui, indiferent de ca#355;i ani are....

Mergi la inceput

Citat:

Dragelor, m-am hotarat sa demarez o noua actiune "ajutoarele lui Mos Craciun".
In 2008 ati fost ajutoarele mele de baza, active ! Daca mai aveti energie, dorinta , va chem din nou, am strigat catalogul la "generale".

Particip cu mare placere....chiar vreau sa fac ceva asemanator in scoala....ma gandesc cum ne unim for#355;ele....poate ai idei....vreau sa le arat elevilor mei ca nu stiu sa aprecieze ceea ce au...ca sunt "sanatosi si fara minte"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna dimineata!

La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!

Facem si noi cinste ca il avem pe tati Mihail,sa ne traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! Pentru toti sarbatoritii, sa fiti sanatosi, voiosi, cu un car de noroc si sa aveti parte numai de lucruir bune in viata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!

Mergi la inceput