Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Neata.
Hai ca m-ati spart cu etnobotanicele astea. Sunt depasita rau nene. Nici nu ma prindeam de la ce sunt literele. Nasol rau ce sa zic...traim intr o lume nebuna, dar asta e viata. Sunt fapte de viata si le luam ca atare, cu inima cat un purice sa nu li se intample puilor nostri.
Apropos de etnobotanice, ca sa destind atmosfera:
- Bunico, ai vazut punga mea cu ciuperci pe undeva?
- Lasa naibii nepoate punga, ce zici de dinozaurul din sufragerie? ![]()
In ceea ce priveste bucataria...o ador. Am muncit ca sclavul sambata, pentru ca doamna cu pricina nu munceste in weekend. Dar am avut cel mai tare ajutor din lume, Alexandra, care a muncit cot la cot cu mine ca un om mare. A sters toata mobila unde ajungea, a spalat zeci de pahare si a sters cam toata vesela spalata de mine. La masina de spalat vase ar fi durat ani, am bagat si acolo 3 ture, dar nu era suficient. Alex a primit salariul madamei pe o zi.
Bona nr 1 e ok, mai bine decat ma asteptam. Prima zi a fost cam jalnica, insa apoi am fost foarte placut suprinsa. Mai urmarim.
Cam asta de la noi ca am zile grele la munca.
sarbatoritilor cu numele de azi
!
papanash spune:
La multi ani fericiti, cu soare si bucurii, pentru toate fetele si baietii care astazi isi sarbatoresc ziua numelui !
Dau si eu de baut si ceva dulce, sunt o mica Gabriela ![]()

............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
revin si aici cu recomandarea de a duce copiii la muzeul Antipa, este foarte captivant, Adi ma intreaba in fiecare zi cand mai mergem, a fost de 2 ori pana acum. Deasemenea, a fost si la Galele Circului, nu mai stiu daca inca mai au spectacolul aniversar, dar a fost cu invitati din toata lumea .
( 02.10.2007 )
gabitz78 spune:
buna.
dau si eu ceva...nu prea mult, ca e criza!![]()

cecilia - nasoala schema! si eu ma uit cam stramb cand merg sa-l iau pe stef de la scoala....ce fete vad p-acolo!
papanash - esti "mica"?![]()

hai va pup....ma cheama datoaria.
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 papanash - esti "mica"? ![]() gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |
pai cum altfel ? mica dar voinica
Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
carpatina spune:
La multi ani aniversatilor zilei, pitici, mamici, tatici, bunici.. si prieteni dragi! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 cecilia - nasoala schema! si eu ma uit cam stramb cand merg sa-l iau pe stef de la scoala....ce fete vad p-acolo! ![]() gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |

te cred.
cecilia L spune:
Roxana, ma bucur ca a iesit bucataria asa cum iti doreai, dar cel mai mult ma bucur ca ai un asemenea ajutor. Felicitari Alexandra, merita rasplata dulba...
papanash spune:
Buna dimineata, o zi frumoasa va doresc !
O cafea aromata pentru doritoare si un ceai aburind tot pentru doritoare
.
Un coleg de-al lui Adi e internat cu diagnosticul scarlatina, cica e epidemie, voi stiti ceva de asta ?
( 02.10.2007 )