Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna,

multumim pentru urari ! intoarcem si noi urarile celor ce au aniversat ieri onomastica ! Pupici speciali aici pentru Gabriela si Gabitz .
Rox , eu te-am sarbatorit ieri pe fb . Pupici de la noi pentru ajutorul de nadejde .

Sorana , Mada ce repede a trecut timpul , acomodare rapida si puiutii fara imbolnaviri va urez .
Sorana multumesc pentru reteta de tratat tusea .

Vale ma bucur sa citesc vestile bune ! La multe inainte , de fapt as zice la toate asa de acum inainte

Papanash , parca a zis ceva Sorana -Mandarinuta de 2 cazuri , eu inca n-am auzit pe aici pe la noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Buna dimineata, o zi frumoasa va doresc !
O cafea aromata pentru doritoare si un ceai aburind tot pentru doritoare .

Un coleg de-al lui Adi e internat cu diagnosticul scarlatina, cica e epidemie, voi stiti ceva de asta ?

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Am auzit doar de cazuri izolate, mai spune pe aici cineva in afara de Mandarinuta de aceste cazuri....parca a luat un bietel de la gradi(sper sa nu gresesc...vlad!!!), nu mai stiu sigur.
Problema este ca nu avem cum sa evitam in caz ca exista un astfel de caz, nu are de unde sa stie parintele ca, copilul este bolnav pana nu se declanseaza...sau au asta stiu.

Sper sa ne ocoleasca aceste cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Pffff, papanasho ce sigla de boss ti-ai tras! zau asa!

promit sa bag un oki la umanitare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

papanash, felicitari pentru 'avansare' !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Simona, cum transfer in cont o sa pun un mic anunt la topicul de la umanitare. Mult succes cu actiunea si felicitari oentru titlu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Fetelor, stati asa, nu va pripiti, este provizorie "functia", pentru modificarile la subiectul cu pricina, up-datari care in mod normal , mai nou, nu pot fi facute decat in 24 ore.

Mergi la inceput

Da dragelor, as vrea ca sa repetam actiunile din 2008, daca se poate la o scara mai mare, acum imi adun "ajutoarele". Rox, parca tu aveai datele de la Nasta, nu ? Nu o gasesc pe Bumbacel, nu mai am nr ei de telefon, cred ca de la Teo o sa-l aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Da dragelor, as vrea ca sa repetam actiunile din 2008, daca se poate la o scara mai mare, acum imi adun "ajutoarele". Rox, parca tu aveai datele de la Nasta, nu ? Nu o gasesc pe Bumbacel, nu mai am nr ei de telefon, cred ca de la Teo o sa-l aflu.

Andries era cu Nasta!

Mergi la inceput

Sunt necajita, Adi era dimineata cu durere mare in gat, putina febra si n-am avut incotro, i-am dat un nurofen si tantuum verde si l-am dus pt 4 ore la gradi. Acum plec sa-l duc la dr. Sper sa fie doar o viroza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Multa sanatate bolnaviorilor!

Legat de scarlatina, parca Isabeluta zicea ceva. In fiecare an e epidemie in perioada aceasta, si cu un maxim de Craciun. La noi la gradi a tot fost in fiecare an.

Papanash, nu stiu ce e cu Nasta, sincer, dar pe Bumbacel o gasesc fara probleme. Si pentru centrul acela de copii mai am numarul Andreei de la fundatie, eu i-am mai trimis lucruri. O sa va dau PM.

Cu ajutoarele Mosului contati pe mine pentru produse si bani, insa voi fi un ajutor financiar mai degraba, pentru ca nu apuc sa mai fac nimic pentru mine in ultima perioada. Nu stiu cum sa ma mai impart si incerc sa ma pastrez ok fara sa clachez. Dar cu mare drag particip ca sponsor.

Mergi la inceput