Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

buna,

Rox , eu te-am sarbatorit ieri pe fb .

Multumesc tare. Si iaca de baut aici cu intarziere.

Eu cu FB inca nu vreau sa am de a face, am o ambitie si ma tin de ea. Chiar incerc sa ma tin departe si ma ajuta zvonurile ca o sa cam pice.

Recunosc ca suna cam aiurea. Am capatat cateva idei fixe in ultimul an, oarecum legate de experientele avute, asa incat mi-am stabilit anumite principii si ma tin de ele oricat de ciudate ar parea altora. Asta asa ca sa ma justific oarecum.

Mergi la inceput

Legat de Antipa noi tot nu am ajuns. Insa merge azi Andrei cu gradi, in excursie. Astept impresiile. Pe mine nu ma incanta cozile din weekend.

Weekendul trecut am fost insa la Opera la Motanul Incaltat. A durat 2 ore insa le-a placut copiilor. Iar duminica seara am fost la Galele Circului. Au avut mai multe dresuri si mi s-a parut chiar dragut. Ca niciodata Alex a fost foarte incantata si atenta, insa Andrei parea cam plictisit. La Opera a fost mai interesat de poveste. La circ l-au atras numai papagalii, focile si elefantul.

Weekendul acesta mergem la Carturesti la pictura pe sticla. Cred ca am pus saptamana trecuta un link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Papanash, sanatate multa lui Andrei, sper sa nu fie nimic serios ! Tin pumnii sa ne dai vesti bune !

Rox,

Despre noi nu prea stiu ce sa va povestesc, desi de luni Maria a reinceput gradinita ( dupa aproape o luna ) si teoretic sunt mai libera, tot nu apuc sa fac mai nimic . Irina inca nu este refacuta 100%, azi mergem din nou la control, inca suntem pe aerosoli. In mod normal ar fi trebuit sa fim ok de la inceputul saptamanii, dar uite ca nu a fost asa si marti am dus-o iar la clinica s-o mai vada dr si sa-mi spuna daca mai continuam tratamentul pe care i-l dadusem pana la momentul respectiv. Adica ea ca stare generala e bine, dar mai are momente in care haraie, semn ca nu s-au oprit secretiile alea . Sa vedem ce ne zice in seara asta, daca se mai aude sau nu ceva la plamani. Sper sa terminam odata cu astea, ca ne-am saturat de aerosoli ( macar am scapat de Eurespal, ca nu-i placea deloc si de la el cred ii aparusera si niste bubite pe barba ).
Saraca Irina, nu am mai scos-o afara de 1 luna . Cred si eu ca este super-plictisita si nu-i mai convine nimic...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Luy, tin pumnii sa fie bune vestile si sa fie Irina sanatoasa. Pupam fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

sunt posesoare de papanas bolnavior, care nu mananca nimic, sta lipit de mine si abia vorbeste...n-am ajuns la medic fiindca ne=a apucat ploaia, dr lui e in concediu si pe mine m-au luat niste ameteli urate de de-abia asteptam sa ajung acasa.
I-am dat panadol si tantuum, chestia e ca i-am facut supa de gaina si n-a luat decat 2 linguri, ceai 3 guri si atat, nu vrea nimic, sucul ( din porto) cica-i acru, ceaiul e bun dar parca e acru, supa e cea mai gustoasa din lume dar parca nu vrea...

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Rox, Erina, Luy,Sabina, Teo, stiu ca sunteti mereu prezente si inimoase, multumesc din suflet !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Papanash, multa sanatate lui Adi!Tinem pumnii sa fie totul bine.

Da eu scrisesem de scarlatina, am o prietena a carei fetite au facut scarlatina acu 2 saptamani - atrebuit sa le interneze ca se face obligatoriu antibiotic pentru streptococul care da scarlatina. Din ce am citit pe net despre aceasta boala, un copil poate sa ia streptococul, dar sa nu faca boala, doar sa fie purtator. Ele nu au luat de la gradinita lor, ci din alta parte, au fost primul caz la gradi.

Luiza, multa sanatate Irinei! dar dr ti-a zis sa nu o scoti afara? La noi cand era F mai mic si facuse bronsolita, avea voie afara, si medicul lui pediatru ne zisese si medicul de la UPU de la Budimex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Noi suntem bine, Antonia merge zilnic pe role. Cand ma duc sa o iau de la gradi trebuie sa am rolele la mine. Asa ca i-am facut rost si de niste patine de gheata, in vacanta sa mergem la patinoar.
Din primavara as vrea sa o duc la pian. Mai sunt copilasi care canta la pian? Parca Bernix scrisese ca vrea sa incerce cu Ana. Eu ma gandeam sa incerc cu A pe la 5 ani, dar mi-a recomandat si educatoarea ei sa invete sa cante la pian.O sa vedem.

Stiu ca mai demult a scris o mamica ca s-a operat de un chist laparoscopi. Am o colega care ar trebui sa faca aceasta interventie in urmatoarele saptamani. Daca puteti sa imi scrieti cateva sfaturi pentru colega mea ca sa o incurajez ca totul o sa fie bine.

Mergi la inceput

Buna dimineata si o zi minunata va urez !
Sanatate multa, ca restul le facem/desfacem noi !
Adi e pe antibiotic. Stam acasa deocamdata.
Mandarinuta, m-ai speriat, de ce internare pt antibiotic, de acasa nu se poate lua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, sanatate multa Irinei, nu prea este in regula cu haraitul dupa atata tratament si aerosoli....poate totusi trebuie altceva....stiu ca la Cristi mi-a dat antibiotic pt ceva asemanator acum un an.

Mandarinuta eu am facut o interventie laparoscop(nu chist)... la trompa dreapta, totul este ok, nu doare, doar o jena si se reface ffff repede. Sanatate.
Sti cumva programul de la patinuar in 23????? Noi nu am mai urcat pe role de curand, recunosc ca nu l-am lasat eu...dar mergea bine, avem si patine noi si vrem sa incercam si pe gheata...mai bine, asa mai urc si eu...oooooooooo ce a trecut vremea, mai stiu sa patinez sau r#259;de copilul de mine?? sa tot fie 15 ani de cand nu am mai patinat...hihi

Mergi la inceput