Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
papanash spune:
Fetelor, cu ce curat cizme din piele intoarsa ? am unele rosii, frumoase, dar s-au cam imbaxit. Si am si din bej niste pantofi, ghete. Le pot baga la masina la programul manual ?
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Ce misto, pe role, vreau si eu, dar n-am mers niciodata :)
papanash spune:
Mandarinuta, cu pianul Sabina e sefa. Parca Alex de Rox era, sau iar fac confuzii .
Adi ma bate la cap ca vrea la Antipa, si-a scos haine groase ca sa nu-i fie frig, cica.
luy spune:
papanash, inseamna ca Adi se simte mai bine daca vrea afara . Cred ca isi doreste sa devina biolog sau cercatator, vad ca e pasionat, bravo ! Sanatate multa !
Poti curata incaltamintea de piele intoarsa cu Biocarpet . Intai o perii bine de praf. Apoi, intr-un vas cu apa pui Biocarpet si amesteci bine-bine, pana se face muuulta spuma. Iei spuma cu un burete nou de vase si cureti incaltamintea. E probat de mine, asa am reconditionat o pereche de pantofi de piele intoarsa.
Mandarinutza, Rox, multumim de urari . Suntem pe aerosoli in continuare, pana duminica inclusiv Ventolin si apoi Flixotide, apoi luni si marti numai Flixotide. Sper sa treaca odata, desi aseara nu se mai auzea nimic la plamani, inca are momente de harait .
Mandarinutza, multumesc pt informatie, eu de fiecare data am plecat de acasa cu gandul sa intreb dr daca am sau nu voie s-o scot afara... dar la clinica am uitat . Si n-am vrut sa risc sa-i fac rau - miercuri chiar a fost f.frumos si asa as fi iesit cu ea, as fi vrut sa-i fac si poze in parc... dar m-am gandit 'poze ii trebuie ei? daca ii 'intorc' raceala ?' ( da, stiu, asa sunt eu, exagerez uneori )
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
cecilia L spune:
Luy, scoate copilul afara, cate un pic pana isi reintra in normal, asa o ti inchisa, iar la primul soc(iesire) raceste iar. Nici mie nu mi-a recomandat dr. sa-l tin in casa, decat daca face febra...la voi nu este cazul. Pup sa scapati repede.....
...auzi la ea, o luna a tinut copilul in casa...cum ai reusit? Nu te supara, nu te cert, departe de mine gandul acesta
papanash, cred si eu ca vrea baiatul la Antipa, ca doar sta acasa si vin zilele de plimbare in familie, nu? Sanatate multa.
Noi am decis referitor la vacanta de iarna, mergem la Ranca. de pe 3 ianuarie o saptamana...mai vrea cineva cu noi?
SabinaY. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Multumesc tare. Si iaca de baut aici cu intarziere. Eu cu FB inca nu vreau sa am de a face, am o ambitie si ma tin de ea. Chiar incerc sa ma tin departe si ma ajuta zvonurile ca o sa cam pice. Recunosc ca suna cam aiurea. Am capatat cateva idei fixe in ultimul an, oarecum legate de experientele avute, asa incat mi-am stabilit anumite principii si ma tin de ele oricat de ciudate ar parea altora. Asta asa ca sa ma justific oarecum. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Roxana,
Am trecut prin atatea schimbari in ultimele sase luni, incat desi folosesc facebook-ul, inteleg perfect ce spui. Btw, nu era nevoie de justificare. Stiai ca japonezii sunt printre cei mai putini activi pe facebook?!
Sabina spune:
eu am intrat intr-un cerc vicios in care tot gasesc greseli in teza si nu-mi vine sa dau send pt print, am innebunit. Nu pot sa ma opresc! Sunt terminata fizic si nervos.
Roxana, nu trebuie sa te explici, e f bine asa :)
Cu pianul, dupa 5 ani e cel mai bine. Dar poate sa faca si de la 4 ani daca are rabdare sa stea pe scaun, am cunostinte care au inceput cu ai lor copii, chestii simple si jucause si amuzante, bineinteles, nu cu teorii si filosofii.
Gheorghe s-a suparat ca nu m-a vazut 2 sapatamni si nu mai vrea decat cu mine. Iar a tusit du#259;a 3 zile de gradi. dar nu a luat de la gradi, sunt absolut convinsa ca a luat de la o amica de la munte. Sper ca de luni sa il ducem din nou.
In weekend ei pleaca si eu sper sa apas butonu ala odata!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mandarinutza spune:
Cecilia, poate ajung zilele acestea pe la Patinoar sa vad programul, daca nu, mai dau cautare pe net, anul trecut gasisem lectii de patinaj la Patinoarul National cu 25 ron sedinta cu tot cu patine.
Sabina, eu incepand din primavara o sa ma interesez pt pian, ea are si pianina acasa(a fost a mamei mele). Chiar vroiam sa te intreb ce stii despre Boem club? un baietel din parc de 5 ani a inceput la ei cursuri de educatie muzicala.
Papanash, cred ca internarea nu e obligatorie, daca poate face trtamentul acasa, fetitele respective au stat 4 zile la V Babes si apoi le-a retras pe propria raspundere si au mai facut iv acasa.
Sabina spune:
nu am reusit sa aflu cine exact preda la clubul asta, daca as sti numele profesorilor as putea sa-mi fac o idee....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo