Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, uite aici programul patinoarelor, sper sa fie actualizat: http://patinoare.blogspot.com/search/label/patinoare%20bucuresti

Mergi la inceput

Sabina, m-am uitat si eu acum pe site si nu sunt trecute numele profesorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cine face pian cu cei mici, cu rezultate bune, si o cunosc din facultate, e fata asta :
http://www.lectiipian.ro/lectii-de-pian.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, merci mult ! o sa pastrez site-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Drage mamici,
Bine v-am gasit!
Dragi floricele pupici multi de la noi!

Am asteptat cu atata bucurie momentul trecerii spre o noua etapa a vietii puilor nostrii! Am construit in minte cuvinte frumoase si multumiri pentru faptul ca ne-am cunoscut intr-un moment atat de pretios al existentei noastre! Apoi m-au trezit la realitate si m-au lovit problemele reale...uneori ma simt ca un robotel...organizand si planuind fiecare ora si minut al zilei...

Mesajul meu ajunge tarziu, mult prea tarziu, dar vreau sa stiti ca m-am gandit la voi si am rememorat momente dragi...si am facut urari fiecarui pui!!!!!
V-am spus de atatea ori:imi sunteti tare dragi si ocupati un loc special in inima mea, iar amintirile cu voi sunt speciale chiar daca nu v-am cunoscut personal! Suna artificial si siropos dar e ceea ce simt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata, va ofer o si va urez sa aveti un weekend frumos !
Noi mergem la analize cu Irina, s-a trezit la 7.30 si nu m-am indurat sa o iau pe sus si s-o las nemancata pana ajungeam la clinica, era prea agitata. Asa ca acum astept sa treaca 3 ore si apoi mergem la intepat
Joi trebuie sa o intepam si pe Maria pt analizele care ii vor evalua starea dupa 1 an de regim. Am vorbit aseara cu ea si mi-a zis 'o sa fiu curajoasa, mami !'. Am stabilit ca in ziua aceea nu o vom mai duce la gradinita, vom merge impreuna la muzeul Antipa.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Multumesc de cafea! E gustoasa!
Si noi ne-am intepat miercuri! Desi a promis ca e curajos a plans si s-a zbatut groaznic! Analizele au iesit bine asa ca avem liber la gradi! In sfarsit!!!!
Avem liber si la karate! E super incantat si noi suntem: e sociabil si curajos, incet scapa de timiditate...
Avem bunicii in vizita si uite asa am timp si eu... e tare ggreu cu bunicii departe uneori mai simti nevoia si de o pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, un mic sfat. Singura analiza pt care e bine sa fie nemancata e glicemia. In rest,. absolut toate analizele se pot face si daca a mancat.
E o prejudecata romaneasca pe care in spitalele din strainanate nu am experimentat-o.
Daca faci numai hemoleucograma, apai aia chiar nu are nicio treaba cu mancarea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina are dreptate. Si la noi se practica! Depinde insa de laborator!

Mai e si exudatul ...pe nemancate, nebaute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, multumesc de cafeluta.

Confirm si eu cele spuse de Sabina si Isabeluta, doar glicemia si exudatul pe nemancate. Pupam micuta Irina, sa iasa totul bine.

Mergi la inceput