Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
mandarinutza spune:
Cecilia, uite aici programul patinoarelor, sper sa fie actualizat: http://patinoare.blogspot.com/search/label/patinoare%20bucuresti
Sabina spune:
Cine face pian cu cei mici, cu rezultate bune, si o cunosc din facultate, e fata asta :
http://www.lectiipian.ro/lectii-de-pian.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
isabeluta spune:
Drage mamici,
Bine v-am gasit!
Dragi floricele pupici multi de la noi!
Am asteptat cu atata bucurie momentul trecerii spre o noua etapa a vietii puilor nostrii! Am construit in minte cuvinte frumoase si multumiri pentru faptul ca ne-am cunoscut intr-un moment atat de pretios al existentei noastre! Apoi m-au trezit la realitate si m-au lovit problemele reale...uneori ma simt ca un robotel...organizand si planuind fiecare ora si minut al zilei...
Mesajul meu ajunge tarziu, mult prea tarziu, dar vreau sa stiti ca m-am gandit la voi si am rememorat momente dragi...si am facut urari fiecarui pui!!!!!
V-am spus de atatea ori:imi sunteti tare dragi si ocupati un loc special in inima mea, iar amintirile cu voi sunt speciale chiar daca nu v-am cunoscut personal! Suna artificial si siropos dar e ceea ce simt!
luy spune:
Buna dimineata, va ofer o si va urez sa aveti un weekend frumos !
Noi mergem la analize cu Irina, s-a trezit la 7.30 si nu m-am indurat sa o iau pe sus si s-o las nemancata pana ajungeam la clinica, era prea agitata. Asa ca acum astept sa treaca 3 ore si apoi mergem la intepat
Joi trebuie sa o intepam si pe Maria pt analizele care ii vor evalua starea dupa 1 an de regim. Am vorbit aseara cu ea si mi-a zis 'o sa fiu curajoasa, mami !'. Am stabilit ca in ziua aceea nu o vom mai duce la gradinita, vom merge impreuna la muzeul Antipa.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
isabeluta spune:
Multumesc de cafea! E gustoasa!
Si noi ne-am intepat miercuri! Desi a promis ca e curajos a plans si s-a zbatut groaznic! Analizele au iesit bine asa ca avem liber la gradi! In sfarsit!!!!
Avem liber si la karate! E super incantat si noi suntem: e sociabil si curajos, incet scapa de timiditate...
Avem bunicii in vizita si uite asa am timp si eu... e tare ggreu cu bunicii departe uneori mai simti nevoia si de o pauza.
Sabina spune:
Luy, un mic sfat. Singura analiza pt care e bine sa fie nemancata e glicemia. In rest,. absolut toate analizele se pot face si daca a mancat.
E o prejudecata romaneasca pe care in spitalele din strainanate nu am experimentat-o.
Daca faci numai hemoleucograma, apai aia chiar nu are nicio treaba cu mancarea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
isabeluta spune:
Sabina are dreptate. Si la noi se practica! Depinde insa de laborator!
Mai e si exudatul ...pe nemancate, nebaute...
cecilia L spune:
Luy, multumesc de cafeluta.
Confirm si eu cele spuse de Sabina si Isabeluta, doar glicemia si exudatul pe nemancate. Pupam micuta Irina, sa iasa totul bine.