Iepurasi de mar - apr 2010 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

YAIA sanatate multa si voua, sper sa nu mai treceti prin asa ceva, multa putere sa poti rezista mami.

Multumim mult de urari. Ai mei inca tusesc amandoi, fac intrecere, dar macar e singurul lucru si se tin atre inca, sper sa reziste.
Acomodare usoara Ioanei la gradinita! Nu te gandi ca iti pierzi bebelusul, gandeste-te ca castigi o fetita nastrusnica. Cei cu frati mai mari de dezvolta mai repede ca au exemplu si provocare in acelasi timp, sanatosi sa fie sa poata evolua frumos!
Si sa stii ca mai toate mamicile ar dori sa fie ziua mai lunga, mai ales cand mai ai si serviciu! Bafta cu titularizarea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Selina, ma bucur sa citesc vesti bune despre voi. Si la noi e la fel cu dragostea si bataia!

Asteropi, ma bucur sa citesc ca sunteti bine. Trebuie sa scrii pe forum sau Fb doar in masura in care iti face placere si bine tie! Si eu am intrat in priza sarbatorilor!

Rebiana, e scurt timpul si la tine?

Castelana, of, mamuca, tare greu singurica! Sanatate multa iti doresc!

Freedelia, uau! Felicitari! Dupa ce m/am uita la semnatura, m/am intrebat cum de ai ratat 2008! Sa fie un bebe sanatos. Deci zici ca iese baiat? Ai inceput sa gasesti nume cu JC?

Nafi, pe masura ce mai creste, devine mai usor si atunci poti sa te apuci si de al doilea.

Cat priveste educatia, bunicii sunt mai ingaduitori cu nepotii si e normal. Ideea e sa aplicam noi regulile corect si sa le spunem si bunicilor regulile 'casei', sa le poata respecta. La vasta asta copii testeaza limitele mereu si e normal sa loveasca, sa incerce sa muste, sa incerce sa ciupeasca. Daca li se spune ca nu e voie, invata incet-incet, chiar daca bunicul nu ii face observatie.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salutare,

YAIA sa stii ca ai dreptate, cu fratele mai mare, la noi se cunoaste lucrul acesta, face si spune lucruri pe care eu nu mi le-as fi inchipuit.
de bebe o sa-mi fie dor mereu, o sa vreau sa strng in brate si sa miros bebe, pentru mine a fost ceva unic.
mercic de incurajari, voi avea nevoie.
sa reusiti sa nu va mai imbolnaviti, macar ceva mai usor fara medicamente, cu tusea si STEFI mai trage dar nu mai ia nimic, pupam gasca.

FREDELIA i-mi pare bine sa vad ca gandesti asa, mi-ai facut ziua mai frumoasa, si eu i-mi mai doresc un bebe, dar sotul spune ca nu ne vom descurca financiar, mi-a placut mult explicatia ta, te astept sa ne spui vesti bune.

CASTELANA sanatate multa si bafta in noul proiect, mi-e dor de burtici.

IOANA sper ca sunteti bine.

CARMEN si noi mai patim asa cu IOANA, dar eu cred ca sunt toane trecatoare si corectate la timpul lor se vor opri in timp.

va pup si va astept la povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Dragelor, buna seara!

Nici eu n-am mai dat de mult pe aici, insa toate sunt bune. V-am mai citit cand timpul mi-a permis, mi-am facut si cont pe Fb dar habar n-am unde sunt grupurile pe acolo, intru din an in pasti.
A venit frigul si stam mai mult in casa, cu atat mai mult eu. Sunt socata de vreo 5 saptamani din acelasi motiv ca si Delia , inca nu mi-am revenit.
Culmea e ca stiu exact cand s-a intamplat, am avut eu un feeling dupa aia dar am zis ca nu se poate in ziua 37. Uitati ca este posibil si cand un bebe vrea sa vina pe lume, vine indiferent ce facem noi.
Bineinteles ca am avut sangerari, am contractii, greturi, nu pot bea cafea ca n-o suport si sunt lipsita de energie. Ma rog sa ajung cat mai aproape de termen si ce-o vrea Domnul mai departe.

Nazdravanii mei sunt bine toti, sanatosi, asa cum le sta bine. Alex e mare, blondut, are vreo 13.5 kg si inca e tare mamos.
Andrei e la grupa mica, e istet si-i calca pe urme Iuliei, ea l-a invatat o multime de lucruri.

Ei nu stiu inca de bebe, insa Iulia m-a intrebat daca va putea sa puna mana pe burta mea cand va misca bebe, ca Alex. Am intrebat-o care bebe si a zis ca e unul la mine in burta, m-a lasat cu gura cascata...nu i-am confirmat insa cand o voi face o sa-mi zica : ti-am zis eu .

Cam atat momentan, poate mai scrieti si voi, mi-e dor de vremurile de demult.
O astept pe Rebiana sa vad daca a visat ceva, sunt taaaare curioasa .

Pupam iepurimea, noapte buna!

Diana, 8+ si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Wow DIANAMI ! vad ca te iei de mana cu FREEDELIA!

Ma bucur ca ai intrat sa ne impartasesti acest moment frumos . Iti doresc din suflet o sarcina cat mai usoara!

Ca tot spuneai de ALEX ca are 13,5 kg mi-am adus aminte sa scriu ca si noi am fost vinerea trecuta la pediatra sa facem ctrl de 18 luni ( de fapt de 18 luni jumate) si cifrele sunt : 85 cm inaltime si 13.1 kg. Si Ricky al mee e blondin si toata lumea se mira cum de e blond cand eu si sotul suntem bruneti! si nu am nici vecini blonzi!

STEFIMIC, YAIA

Fug la culcare ca maine am o zi plina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Wow, ce vesti citesc!!!
Ma bucur enorm pentru voi, Diana, Delia, multa sanatate, cat mai putine greturi si bebei sanatosi! Sunteti minunate, fetelor, niste mamici extraordinare! Un brat de pentru fiecare.
Va pup si revin maine seara, ca am si uitat ce mai vroiam sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Hahahaha DIANAAAAA ce faza... Super, sa iti dea Dumnezeu o sarcina at mai usoara si cat mai la termen. Hai nu deschizi tu Odiseea de iulie-august? Ca inca nu e si mamicile de final de iunie si iulie stau in odiseea de mai-iunie... Eu Habar nu am cum se face...

Te pup, fug la treaba...

Delia, 5+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna dimineata fetele va invita la o
O zi buna sa aveti!

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetelorrrrr!!!!

da ce dimineata, ploua la propriu cu graviduteeeeeeeeeee!!!!

Diana felicitari din toata inimaaaaaaaaa!!!!!
Sa fie sanatos bebelusul si tu sa ai sarcina usoara, sa plece pardalnicele de greturi de la tineeeeeee!! Mi-a placut povestea cu fetita ta, ce simturi are ea...e o legutura foarte stransa intre voi, bravo, te simte bine!
sa stii ca zilele trecute cand citeam de Delia m-a dus gandul la tine, intrebandu-ma ce mai faci...
Felicitari din tot sufletul!!!!!!!

Oare Andira ce-o face? ca n-a mai scris de mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

wow ce de gravidute la odiseea noastra.mai e cineva ne-gravid?
felicitari tuturor sa aveti parte de sarcini usoare si bebelusi sanatosi si felicitari pentru curaj!

Mergi la inceput