Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
Conversatie cu Raducu:
-Mami, m-a invatat miss o pezie! (adica poezie )
-Da? Grozav, ia spune-mi-o si mie.
-Pai nu mai stiu pezie. Am uitat.
-Cum asa? Despre ce era vorba? Cum era poezia?
-Frumoasa!
Lorich spune:
Nicole la multi ani scumpo!!! Astept sa fiu torturata si pepsiuita si cafelita!!!
Sunt rupta, Ana are 3 nopti de febra, raceala "banala" de la Robert s-a transformat in ceva ff urat si nebanal.
Nadia pupam pisicuta cu gene superbe, e frumoasa de-mi vine s-o pap!!!
Adriana_78 spune:
Gabi, pai asta e importanta, sa fie pezie frumoasa, sa-i placa
Si Lara a invatat prima poezie la scoala: "Toamna" -- o mai stiti? cu mere, pere in panere si gutui amarui ...
Am vazut-o si eu pe Victoria -- plimbare pe elefant, wow! si ce frumos se tineau elefantii de codite , ca in Cartea Junglei
Si Happy Birthday Vienna??? Desirre, nu-mi zice ca pe vreun copil il cheama Vienna
Nicole, la multi ani, sarcina usoara in continuare si o familie unita si fericita!
Ylari, sanatate Evei! Sustin parerea lui Cleo, daca tot a dat ea tonul
Stiu ca si Laura pov. ca ii da lui Mirci des Nurofen -- scuza-ma Laura, daca confund, mie asa imi ramasese in cap.
merci pt. urari! si spor cu mutatul!
Pe Mirci il veti aduce tot la gradi la care a fost? sau cautati in zona?
Cleo, sa stii ca Lara a intrat la gradi la Viena tot la 3 ani si a fost o per. tare grea. bebe mic acasa, ea trebuia sa mearga la gradi, mediu nou, unde nu stia pe nimeni -- si desi stia totusi limba, nu o stapanea f bine si zilnic aveam discutii cu mersul la gradi, f greu s-a acomodat
Lorich, sunasem sambata, ca eram prin Carrfour -- e o pov. mai lunga
Sanatate multa Anei!
Adriana
gabitzam spune:
Nadia, am vazut si eu pozele, super faine cu animalele acelea toate, si plimbarea pe elefant. Ochioasa ta mica e din ce in ce mai frumoasa!
Lori, cati copilasi sunt acum in grupa cu Robert? Ce zice de gradinita noua, cum ii place? Imi pare rau ca te chinuia asa cu Ana, cred ca esti epuizata.
La multi ani, Nicole! Sa fii sanatoasa, sa nasti usor, sa iti mearga bine si sa fii fericita!
Lorich spune:
Gabi sunt ff multi in grupa, 29 parca, nu vin toti, mereu, dar tot multi sunt. Si-n plus e o singura ingrijitoare in toata gradinita, deci la 100 si ceva copii. Acuma, na..i-ar ajuta ea pe cei mici, dar sunt 2 grupe mici, 2 mijlocii...deci treb s afaca totul singur. Schimbat, papat, mers la baie. Acuma..de mancat cam stie el, dar mai refuza ca nu e fan mancare...pisu/kk e rezolvat de acasa sau de la fst gradinita, aici am urmatoarea intrebare:
mamici, ai vostri se imbraca/dezbraca singuri total? Adica si-n partea d esus, tricoul, bluza?
Ca Robett in partea d ejos poate, isi pune si chilotii, dar tricoul nu-l poate scoate si pune...si eram eu frustrata ca nu stei copilul si-mi spune o invatatoare ca de fapt mai tarziu pot face asta, ca e vb de ceva ,muschi? Asa o fi?? oriucm..tre sa exersam c anu are cine sa-l ajute.
In rest, gabi el a mers doar 2 zile, i-a palcut, dar azi nu a vrut sa mearga a plans tare d etot acasa, cu crize mari...m-a terminat!!! La gradi nu a zis nimic, s-a dus direct in clasa.
Luminel spune:
LA MULTI ANI NICOLE! Sa fii fericita si implinita! Sarcina si nastere usoare!
Sanatate multa pentru Eva, Ana si Mara!
Ylari, si eu sunt de parere ca nu ar trebui sa-i dai Nurofen daca nu face febra mare si nu are dureri!
Desiree, am vazut pozele foarte frumoase! iar Victoria arata din ce in ce mai bine!
Am vazut ca am scos doua fete din barlog: Dani si Lilly; ma bucur ca ne-ati mai da vesti despre voi!
O saptamana buna!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich mamici, ai vostri se imbraca/dezbraca singuri total? Adica si-n partea d esus, tricoul, bluza? Ca Robett in partea d ejos poate, isi pune si chilotii, dar tricoul nu-l poate scoate si pune...si eram eu frustrata ca nu stei copilul si-mi spune o invatatoare ca de fapt mai tarziu pot face asta, ca e vb de ceva ,muschi? Asa o fi?? oriucm..tre sa exersam c anu are cine sa-l ajute. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
wow, e si Cristiana precoce la ceva...ea se imbraca/dezbraca singura de tricou/bluza de anul trecut...ce meciuri aveam cu ea cand o imbracam pentru cresa dimineata, ca eu ma grabeam si ea vroia sa se imbrace singura ("nu tu, ieu... ieu tingula")
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Gabitza - ti-o zis baietul esentialul, da? Scurt si la obiect: te-a informat despre genul de activitate + despre rezultat Baiat adevarat.
Am inteles ca azi e cu bauturi si torturi si 50 de pizze Ma bag si eu la coada LA MULTI ANI, NICOLE, sa fii fericita si implinita si sa ai succesuri pe toaaaate planurile
La noi sunt 12 grade dimineata ... feels like 10 :D Minunat. Ieri a fost ziua fara masini in Bxl si am bagat un pic de bicicleta dar am cam intzepenit pe ea, erau max 15 grade, vant, ploi. Ma rog, am supravietuit. Cupilul e mucios, ii fac aerosoli, din fericire gata, isi sufla singur nasul la nevoie si daca curatzam e ok. Problema e ca la scoala nu prea face operatiunea asta asa de des ca acasa, cu mami
Noi am avut un weekend super fain, la Bruxelles, in care am fost vizitati si am vizitat Pe acasa, cam rar ... sambata au venit doua printese la dragonul Robert - Lorelei si Mara - o incantare. Lorelei asa de blonda si frumoasa, Mara dulce dulce, imi crestea inima sa ii vad pe toti trei cum se jucau, este o varsta minunata fetelor, sunt in lumea lor magica, fara bariere, fara rautate, fara prejudecati ... cand ii vad asa, niste omuleti, micutzi, printre jucariile alea, ma topesc. A fost MINUNAAAT, ne-am distrat si noi aia marii pe langa aia pitici, erau copiii calare pe Esme la greu, i-au facut injectii, i-au pus plasturi, Esme le-a zis povesti, le-a desenat baloane, parca erau la scoala Deci daca Esme are vreodata probleme cu joburile, poate oricand sa se reprofileze cu succes si sa isi deschida scoala Io i-l dau pe fiu-miu hihi :) Sa va mai zic ca Esme a venit cu niste cup cakes la ea si cu o crema de ne-am lins pe degete hmmm... Asa imi plac vizitatorii astia Ah, si nici Cleo nu s-a lasat mai prejos, a venit cu plasa cu pepene galben si pastarnac
Ieri am trecut si noi pe la Mara pe acasa (nu am dus nimic de mancare ) si am plecat cu plasa cu salata verde Ce fain e sa ai prieteni si vecini Iar tot ieri, inainte de Mara, am trecut pe la fostii vecini, cica la cafea - ce sa vezi, au pus masa mare cand am ajuns acolo si am bagat SARMALEEEE si ciorba din aia romaneasca, am mancat dulceata de cirese amare ... Vai de noi si de kilele noastre Sa va mai zic cum sta frigidrul nostr plin cu mancare si carne, caci facusem cumparaturi cica sa avem ce sa mancam in weekend - pai ...in weekenduri noi vizitam si mancam prin alte parti Am hotarat cu fostii vecini ca facem concurs de ciorba de burta - facem pe rand si ne invitam. Si ala care castiga face ciorba de burta pana la sfarsitul anului pentru toata lumeaaaa Cam asta pe la Bruxelles :)
Ah, eu l-am dus pe Robert la dans - era incantat. Avea fatza ca un soare, i-a placut si m-a rugat sa il duc "MEREU". A fost o lectie deschisa, un fel de demo, sa vezi daca ii place copilului, si asa ca am hotarat sa il inscriu tot semestrul. Invata sa isi coordoneze miscarile, ii ajuta la memorie, compun ei coregrafii, ii stimuleaza imaginatia caci trebuie sa inventeze miscari, lucreaza si vocabularul, asculta muzica si se distreaza. In plus Madama este o tinerica frumoasa de pica - era fiu-miu dupa ea cu limba scoasa Si m-am bucurat ca s-a dus fara probleme in mijlocul salii, fara teama, era printre copiii lipiti de madama, numai cu ochii dupa ea. Sngura problema mai este limbajul, ca uneori nu pricepe ce vrea madama dar din fericire se va rezolva, totul se exprima si prin gesturi si mai incolo va invata si cuvintele. Sunt foarte incantata :)
Voilàààà ... Raport.
Desiiree - sa iti mai zic cat de frumoasa e Victoria ??? Cu ochii aia :) Superbi. Woow, ati mers cu elefantul Uite, asta imi place foarte foarte mult : https://picasaweb.google.com/107801762197623476381/VictoriaSept2011?authkey=Gv1sRgCLbju-_XudSjzQE#5653831843229087842
Simona cu http://b1.lilypie.com/DiKip2.png" target="_blank">Robert
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122967" target="_blank">Cum a venit Robertzel in viata noastra
http://picasaweb.google.com/poze.robert" target="_blank">Poze cu noi toti
gabitzam spune:
Inca o perluta de-a lui Raducu. S-a dus taica-su cu el la soacra-mea, si femeia tocmai se vopsise acasa, mai avea oarece urme de vopsea pe linga par. Asta mic se uita foarte contrariat la soacra-mea si il trage pe taica-su deoparte si ii sopteste: "Tati, lu' mamaie i s-a intamplat ceva la cap!"
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Inca o perluta de-a lui Raducu. S-a dus taica-su cu el la soacra-mea, si femeia tocmai se vopsise acasa, mai avea oarece urme de vopsea pe linga par. Asta mic se uita foarte contrariat la soacra-mea si il trage pe taica-su deoparte si ii sopteste: "Tati, lu' mamaie i s-a intamplat ceva la cap!" Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
bine ca n-a zis ca "are ceva la cap"