Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 7
Victoria_mami spune:
nU MI-L ARATA :(
edit: ba da!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
ce tupeu edit: azi e ziua lui Ancaurn. . Sa fii sanatoasa si fericita si implinita! Lasa ca urmeaza Nicole - ne da si ea o beutura, prajiturica virtuala edit la edit: ce guralive sunteti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
Nicole1980 spune:
Da Cleo luni chiar dau de mancat si de baut , nu am sa ma ascund... Chiar asta faceam acum, faceam un calcul ca am comandat pentru servici un tort de vreo 8-9 kg (suntem 50 persoane) si ma uitam pe site-uri cu pizza sa comand vreo 50 de bucati
in 19+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Nicole1980 spune:
La multi Ancaurn !!!!!!!!
Fetelor tocmai am vazut reclama la cosmote, cea in care batranul tata ii tot arata fiului fluturele zburand si il intreaba de 2 ori "Ce-i asta ?", iar fiul nervos ii raspune "Un fluture !", "Un fluture !" . Fiul este la un moment dat foarte deranjat de intrebarea repetata... Iar tatal deschide un jurnul si ii citeste fiului despre ziua in care coilul implinise 3 ani si isi intrebase tatal de 22 de ori"Ce-i asta ?", iar tatal raspunsese de 22 de ori "Un fluture", imbratisandu-l de fiecare data...
Mi-au dat lacrimile . Este super reclama.... Am redat-o si pentru fetele care nu sunt in Ro.
Evolutie David
Evolutie Bebe
Nicole1980 spune:
Am si link de la reclama http://www.youtube.com/watch?v=sc-76rGfVBk
Evolutie David
Evolutie Bebe
Reallaura spune:
Cat pe ce sa ratez sa fac si eu urari Adrianei Sa fii fericita. sa te bucuri de familie!.
V-am rasfirat putin cu dor, dar nu am timp sa va citesc pe indelete.
sanatate Desiree, Lori, Alina Anto la mamici sau puiuti, dupa caz.
Danah Norvegia, ah, minunat! Tara mea preferata alaturi de PEru. Nu stiu cat as suporta eu personal frigul, dar mi se pare o tara minunata. Sunt curioasa ce decizie veti lua SUcces!
Doloress asa e si Mirci cu timiditatea, de fapt el e o combinatie ciudata de timiditate cu agresivitate...
Vera imi pare rau ca nu or sa mai fie Mirci si Ilinca colegi de gradi. vad ca vreti sa faceti acolo un grup sa-i duceti pana la scoala si dupa aia...pastram legatura oricum, facem activitati extra, ok?
Simonix ce dulce e RObertzel...ce-mi plac posturile tale!
Ali, draga mea, ce faci. Nu am mai apucat sa vbim, sa ne vedem. ce fac puii? cu dor
Inca suntem in mutari si nu mai fac fata cu altceva. Casa e o cocina, nu mai fac curat, nu mai fac mancare de 1 sapt. Am inceput si un curs la British...
gabitzam spune:
Nicole, daca ai stii ca si pe mine m-a bufnit plinsul cand am vazut-o, e superb facuta.
YLARI spune:
Alooo, unde umbla toata lumea??
Gabitza am vazut ca a fost in centrul vechi
Eva e mucioasa. Great! Nu suntem nici macar in octombrie... Ii dau nurofen, oscilo si colargol in nasuc. E bine, doar mucii ma streseaza ca nu vreau sa se inflameze polipii sa o dam in otite sau alte minuni...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
Victoria_mami spune:
Rapid, vroiam doar sa pun poze noi:
https://picasaweb.google.com/107801762197623476381/VictoriaSept2011?authkey=Gv1sRgCLbju-_XudSjzQE#
Va pupam.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
http://victorianadiagraham.blogspot.com/" target="_blank">VICTORIA
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicole1980 Da Cleo luni chiar dau de mancat si de baut , nu am sa ma ascund... Chiar asta faceam acum, faceam un calcul ca am comandat pentru servici un tort de vreo 8-9 kg (suntem 50 persoane) si ma uitam pe site-uri cu pizza sa comand vreo 50 de bucati in 19+ si mami de David 16.06.2008 Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 Evolutie Bebe |
sa curga bauturraaaa....sa vaz si torturileee!!!
La mulit multi ani, sa fii sanatoasa! sarcina usoara si nastere ca in basme
edit: vazui si pozele cu Victoria! ce ochi mari acolo..in prima poza!! . Iar leii aia, ce lene pe ei! si v-ati 'dat' si cu l'elefantul!!!
ylari, imi pare rau de muci. Si noi avem. Dar eu ii tratez cu servetelul. Colargol de unde ai cumparat? (ma gandesc sa iau si eu). Iti recomand sa nu ii mai dai Nurofen - cat nu are febra/pange de dureri, nu e cazul sa ii incarci organismul cu chimicale.
edit la edit: mara plange rau cand e vb de gradi. Pe mine ma termina. E greu cu limba... o intreb cu cine s-a jucat, raspunde cu Madame. Si cand mai vede si alti copii ca plang....uof.