Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 9
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonix Gabitza - ti-o zis baietul esentialul, da? Scurt si la obiect: te-a informat despre genul de activitate + despre rezultat Baiat adevarat. Am inteles ca azi e cu bauturi si torturi si 50 de pizze Ma bag si eu la coada LA MULTI ANI, NICOLE, sa fii fericita si implinita si sa ai succesuri pe toaaaate planurile La noi sunt 12 grade dimineata ... feels like 10 :D Minunat. Ieri a fost ziua fara masini in Bxl si am bagat un pic de bicicleta dar am cam intzepenit pe ea, erau max 15 grade, vant, ploi. Ma rog, am supravietuit. Cupilul e mucios, ii fac aerosoli, din fericire gata, isi sufla singur nasul la nevoie si daca curatzam e ok. Problema e ca la scoala nu prea face operatiunea asta asa de des ca acasa, cu mami Noi am avut un weekend super fain, la Bruxelles, in care am fost vizitati si am vizitat Pe acasa, cam rar ... sambata au venit doua printese la dragonul Robert - Lorelei si Mara - o incantare. Lorelei asa de blonda si frumoasa, Mara dulce dulce, imi crestea inima sa ii vad pe toti trei cum se jucau, este o varsta minunata fetelor, sunt in lumea lor magica, fara bariere, fara rautate, fara prejudecati ... cand ii vad asa, niste omuleti, micutzi, printre jucariile alea, ma topesc. A fost MINUNAAAT, ne-am distrat si noi aia marii pe langa aia pitici, erau copiii calare pe Esme la greu, i-au facut injectii, i-au pus plasturi, Esme le-a zis povesti, le-a desenat baloane, parca erau la scoala Deci daca Esme are vreodata probleme cu joburile, poate oricand sa se reprofileze cu succes si sa isi deschida scoala Io i-l dau pe fiu-miu hihi :) Sa va mai zic ca Esme a venit cu niste cup cakes la ea si cu o crema de ne-am lins pe degete hmmm... Asa imi plac vizitatorii astia Ah, si nici Cleo nu s-a lasat mai prejos, a venit cu plasa cu pepene galben si pastarnac Ieri am trecut si noi pe la Mara pe acasa (nu am dus nimic de mancare ) si am plecat cu plasa cu salata verde Ce fain e sa ai prieteni si vecini Iar tot ieri, inainte de Mara, am trecut pe la fostii vecini, cica la cafea - ce sa vezi, au pus masa mare cand am ajuns acolo si am bagat SARMALEEEE si ciorba din aia romaneasca, am mancat dulceata de cirese amare ... Vai de noi si de kilele noastre Sa va mai zic cum sta frigidrul nostr plin cu mancare si carne, caci facusem cumparaturi cica sa avem ce sa mancam in weekend - pai ...in weekenduri noi vizitam si mancam prin alte parti Am hotarat cu fostii vecini ca facem concurs de ciorba de burta - facem pe rand si ne invitam. Si ala care castiga face ciorba de burta pana la sfarsitul anului pentru toata lumeaaaa Cam asta pe la Bruxelles :) Ah, eu l-am dus pe Robert la dans - era incantat. Avea fatza ca un soare, i-a placut si m-a rugat sa il duc "MEREU". A fost o lectie deschisa, un fel de demo, sa vezi daca ii place copilului, si asa ca am hotarat sa il inscriu tot semestrul. Invata sa isi coordoneze miscarile, ii ajuta la memorie, compun ei coregrafii, ii stimuleaza imaginatia caci trebuie sa inventeze miscari, lucreaza si vocabularul, asculta muzica si se distreaza. In plus Madama este o tinerica frumoasa de pica - era fiu-miu dupa ea cu limba scoasa Si m-am bucurat ca s-a dus fara probleme in mijlocul salii, fara teama, era printre copiii lipiti de madama, numai cu ochii dupa ea. Sngura problema mai este limbajul, ca uneori nu pricepe ce vrea madama dar din fericire se va rezolva, totul se exprima si prin gesturi si mai incolo va invata si cuvintele. Sunt foarte incantata :) Voilàààà ... Raport. Desiiree - sa iti mai zic cat de frumoasa e Victoria ??? Cu ochii aia :) Superbi. Woow, ati mers cu elefantul Uite, asta imi place foarte foarte mult : https://picasaweb.google.com/107801762197623476381/VictoriaSept2011?authkey=Gv1sRgCLbju-_XudSjzQE#5653831843229087842 Simona cu http://b1.lilypie.com/DiKip2.png" target="_blank">Robert http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122967" target="_blank">Cum a venit Robertzel in viata noastra http://picasaweb.google.com/poze.robert" target="_blank">Poze cu noi toti |
mai, noi v-am fi datara si sa mancati cate o ciorba de plante, dar dupa ce voi bagarati sarmai, mamaligi, dulceturi, sa vin io cu borsul meu cu sfecla rosie... era cam naspa, asa .
Mara se imbraca/dezbraca. Cand vrea. cand nu poate, cere ajutor. Totul este dupa preferinta de haine.
edit: iaka o vaca
Victoria_mami spune:
Va multumim tuturor pentru aprecieri.
Aseara eram in mare graba, Victoria nu vroia sa o imbrace Daddy in pijamale, cu el face ce vrea; sta si jumate de ora dupa ea sa o imbrace, cu mine nu face asa. Probabil ca stie ca el are mai multa rabdare.
Da, am fost pe elefant si m-am simtit cumplit de rau si vinovata, dar Victoria a vrut pe elefant. Au, saracii elefanti, cei mai tristi ochi din lume! Eu inca nu am vazut faptura cu ochi mai tristi decat elefantii Cand ne-am dat jos, Victoria i-a zis lui Daddy ca a fost "a bit scary". Ca a fost "all the way up there!" Si Daddy i-a spus ca doar au fost in 'rides' mult mai sus decat elefantul... e a 2-a oara ca merge cu mine si zice ca a fost 'scary', in rest cu el merge (ati vazut pozele de la Marineland in roata, racheta, etc.) in orice si nu-i e frica. Probabil ca ma simte pe mine ca nu-s ok si pe el il simte relaxat, ca altfel nu-mi explic.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
La multi ani Nicole!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Reallaura spune:
Nicole ai avut o zi frumoasa?? Sa fii sanatoasa si fericita! La multi ani!
Desiree ce poze frumoase, ce de animale salbatice! Imi place cum i-a crescut parul Victoriei, arata tare bine!
Adriana nuuu, tocmai, noi nu prea dam Nurofen sau alte chestii...in principiu nu i-am dat si niciodata la 4/6 ore cum se face.
Ce greu trebuie sa-ti fi fost si tie cu LAra in perioada cu gradi, si bb mic etc....brrr
Gabitzule simpatic Raducu
Cleo draga de Mara, ce greu i-o fi si ei.
Simonix buna treaba cu vecinii ca fac mancare! Pacat ca nu va lasa sa tineti regim...eu una ma tot lupt sa dau jos vreo 4 kg dar nu am pic de vointa.
Lori deci si voi la stat! Cum ii place lui Robert?
Lumi felicitari Cristianei pentru ca se imbraca si dezbraca singurica. Noi nu putem inca chiar asa. tentative mai mult sau mai putin reusite.
Sanatate Ana si Eva!!! Noi am tras deja doua portii de raceala cu Ilinca de la inceputul toamnei, dar nici vara nu am fost scutiti
Mirci a fost in prima zi la gradi de stat, azi. E coleg de grupa cu verisorul Matei/. :) Cred ca i-a placut, nu s-a plans deloc, Dimpotriva, eu si B se pare ca suntem mai nostalgici decat el. Doamne ajuta sa o tinem tot asa!
Ali cum s-a acomodat Vladi?
Nicole1980 spune:
Va multumesc din suflet pentru urari si va urez tuturor sanatate si sa va bucurati de cei mici/mari si de toti cei dragi !
Pentru mine a fost o zi frumoasa si plina de surprize, cadouri si flori. La servici mi-a iesit totul exact cum am vrut: am avut un tort super bun de 9 kg de la Ana si pizza (arhisuficienta) pentru colegi. Mai rau cu buchetele de flori ca nu am putut sa rezist cu ele in birou, mi-am cerut scuze si le-am mutat in alte birouri ( de la sarcina mi se trage, va mai aduceti aminte, nu-i asa ?)
Si David este racit, tuseste si are nasul plin de mucozitati. Este pe tratament si a zis d-na sa nu-l mai duc la gradi cateva zile.
Sambata si duminica a plans ca nu a mers la gradi, manca-l-ar mama de copli constiincios. Toata saptamana trecuta s-a trezit singur, fara ceas la ora 7.30 cu gandul la gradi. Sper sa ii tina DD obiceiul ! Astazi era foarte bucuros si ii spunea mamaiei:
- Mamaie stii cum mi-au zis mie copiii la gadanita ?
- Cum ?
- Muciosul ! (Si era atat de bucuros de porecla ca a tot repetat-o astazi)
Lorich- sanatate puiutei tale, sa se faca repede bine si sa o lase si pe mami sa se odihneasca . Noi la capitolul imbracat/dezbracat suntem low. Nu stie sa se imbrace cu nimic, dar stie sa isi dea pantalonii si chiloteii jos, nu si puloverul. Dar al meu, draga mea, e crescut de mamaia si nu si-ar lasa in ruptul capului unicul nepot-baiat sa faca vreun effort !
Desiree – ce poze superbe. O pup pe Victoria , dragalasa de ea, este o scumpa . Vreau si eu fetitaaa ! Mergeati cu masina printre maimute, lei si leoparzi ?
Cleo- super orchestra si turma.
Gabitza - ce haios este Raducul tau
in 19+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Nicole1980 spune:
Cu mic cu mare poftiti la party ! Am pentru voi:
din pacate toate sunt virtuale !
Va pup si va imbratisez !
Evolutie David
Evolutie Bebe
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Va multumim tuturor pentru aprecieri. Da, am fost pe elefant si m-am simtit cumplit de rau si vinovata, dar Victoria a vrut pe elefant. Au, saracii elefanti, cei mai tristi ochi din lume! Eu inca nu am vazut faptura cu ochi mai tristi decat elefantii Cand ne-am dat jos, Victoria i-a zis lui Daddy ca a fost "a bit scary". Ca a fost "all the way up there!" Si Daddy i-a spus ca doar au fost in 'rides' mult mai sus decat elefantul... e a 2-a oara ca merge cu mine si zice ca a fost 'scary', in rest cu el merge (ati vazut pozele de la Marineland in roata, racheta, etc.) in orice si nu-i e frica. Probabil ca ma simte pe mine ca nu-s ok si pe el il simte relaxat, ca altfel nu-mi explic. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
Mor dupa caciulita Victoriei ! Este foarte haioasa si ii vine foarte bine, mai ales asortata cu ochelarii.
Evolutie David
Evolutie Bebe
DanaH spune:
La Multi Ani!!! Nicole. Sa fii fericita si implinita. o sarcian ushoara in continaure si o nastere de vis.
vin si eu la spartul targului. sper sa mai fi ramas ceva de la petrecerea (virtuala).
eu va salut din Troyes. Sunt la conferinta pana joi, apoi stau inca o seara cu colega la casa sefului din franta. asa ca ajung vineri in olanda. odihnita si relaxata. cica!! dar defapt sunt cu gandul numa acasa. mi se pare asa ciudat sa plec de langa puii mei....
dar, ce sa zic, imi place pe aci. nu am mai fost la conferinta (din varii motive) de vreo 5 ani. mai cunosc si eu fetele ascunse in saptele unor nume pe care le citesc si le citez zilnic. oameni, idei, socializare... nu e rau. cred ca o sa incep sa merg mai des.
nu mai zic de mancare. cu hotelul e mai rau, ca ne-am trezit (eu si colega) sa facem rezervare in ultimul moment. asa ca suntem la un hotel in afara orasului, depindem amandoua de mashina, iar eu de colega (ca e mashian ei).
pana una alta ma delectez cu sampanie. e "patria" ei in zona asta. iar maine bag o sesiune de shopping la outlet-ul vestit din zona. va tin la curent cu achizitiile (desi e cam criza prin cont, dar pt hainutze se gaseste tot timpul, nu?)
pup
Doloress spune:
NICOLE- la multi ani pentru ieri! Sarcna usoara si o fetita cum iti doresti!
CLEO- off, e greu, noi stim ca in Canada sunt mereu copii de genul asta, la cum se emigreaza acolo. Totul e sa nu disperi si sa continuati. O sa isi dea ea drumul. Poti sa o ajuti si acasa, nu neaparat vorbind numai franceza (desi ar ajuta, daca unul din voi ar vorbi numai franceza de exemplu) dar poate numindu-i lucrurile. Eu asa am inceput cu Patrick, eu ii vorbeam romaneste, dar ii numeam mereu lucrurile si in franceza. Si s-a prins ceva ceva.
Si eu prevad ceva probleme cand ne intoarcem. Una la mana ca a mai uitat in astea doua luni in care nu a vorbit si nu a auzit deloc franceza. A doua la mana e ca la noua gradi se vorbeste mult si engleza. Au educatoare care vorbesc numai engleza, unele care vorbesc numai franceza. Nu se stie care cum pica. Copii ies de acolo perfect bilingvi, am vazut in parc si nu-mi venea a crede cum turuia o fetita si franceza cu noi si engleza cu alt copil si ruseste cu mama ei. Si avea cam 4 ani.
El e oricum foarte speriat si zice ca o sa planga si n-o sa se joace cu nimeni.
DESIREE- ce poze superbe, wow, ce aventuri ati mai avut voi, cu elefantul! Safari-ul vostru e mai fain decat al nostru. Pupam printesa frumoasa, a mai crescut parca, mi se pare inaltuta bine.
Si ultima perla a lui Patrick din seria complexul lui Oedip :
Mama cand o sa fiu mare am sa ma casatoresc cu Kevin
Eu- munca de lamurire ca nu se poate
OK, atunci ma casatoresc cu tine
Eu- Pai nu poti ca eu sunt deja casatorita cu tati si sunt mama ta.
Patrick - Tati, auzi, nu te mai tot casatori atata cu mama, ca vreau si eu sa ma casatoresc cu ea.