Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (198)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Doloress, da! i-a luat-o tati lui Patrick inainte -- f haios

Cleo, da, si eu faceam cum a zis Doloress, ii spuneam Larei des cuvinte in germ, ca dar doar s-o lipi ceva de ea si o intelege mai bine la gradi.
I-a luat cateva luni pana s-a acomodat si niciodata nu a fost super fericita acolo, insa avea niste educatoare super, care bricolau mult si ei asta ii placea.

Nicole, tort de 9 kg!! wow! era cu etaj? poze, ceva?
Deci i-a placut lui David apelativul Muciosul?

Laura, da nu mai tineam minte excat cine era cu Nurofen dat imediatla mici raceli -- stiu ca mi-a ramas mie in cap, pt. ca mi se parea ca nu are rost asa rapid sa se intervina cu medicamente
Oricum ma lasa memoria, ce sa mai -- ma si sperii uneori

Nu va zic ca am plecat in weekend tocmai in Corbeanca fara bani, fara acte, fara rovinieta --- am stat ca pe ace sa nu ma opreasca vreun politist

Lorich, intrebai ieri -- Annika se dezbraca si imbraca singura, ii place dim. sa-si aleaga ea lucruri din sifonier si sa vina gata imbracata la mine.
Daca o imbrac eu insa cu ceva mai stramt pe corp, nu reuseste sa si-l mai dezbrace singura, in rest se descurca

Si la pantofi si-i mai pune invers de multe ori

Danah, spor la cumparaturi. Asa rasfata-te cu sampanie

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Si ultima perla a lui Patrick din seria complexul lui Oedip :
Mama cand o sa fiu mare am sa ma casatoresc cu Kevin
Eu- munca de lamurire ca nu se poate
OK, atunci ma casatoresc cu tine
Eu- Pai nu poti ca eu sunt deja casatorita cu tati si sunt mama ta.
Patrick - Tati, auzi, nu te mai tot casatori atata cu mama, ca vreau si eu sa ma casatoresc cu ea.

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Asta a fost super tare!!!!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

observ ca in materie de imbracat/dezbracat singure, fetele sunt in general mai precoce ....doar sunt fete
Laura, deci ati reusit sa va mutati! bravo! sa stapaniti sanatosi casa! cum va simtiti acolo?

Nicole, sa-ti fie de bine! sanatate la "mucios"!

Dana, spor la shopping!

Mi se rupe sufletul cand povestiti de acomodareala gradi a copilasilor "emigranti"...e adevarat, sunt si subiectiva...chiar ma speriati putin

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am inceput si eu sa repet 2-3 cuvinte cu mara, versiunea in ro, si versiunea fr. Eu faceam mai mult pt mine, sa vad daca imi vin cuvintele repede in minte. Unele cuvinte i le-am zis numai in fr: les cygnes, le corbeille (unde ducem sticlele si hainele pt reciclare), mai repetam le tete, la bouche, les yeux etc. Atat ca franceza mea este complet de balta, si mi-e sa nu o invat gresit.
Cred ca trebuia sa facem asta de dinainte de gradi. Asta e, facem acum, mai citim o carte in fr, etc.
Acum o sa caut ceva cantece de copii in fr sa le punem acasa, si sa le invatam. Pe de rost, dar asta e.

Luminel, te visai asta noapte. Nu mai tin minte ce faceam, dar stiu ca ne distram tare . Lasa ca o sa ne dixtram noi si in real life .
Cred ca ti-ar prinde bine si tie, sa puneti cantecele in germana sa ascultati impreuna, cauti si versurile scrise si le invatati impreuna. Eventual, si carti de copii in germana - il rogi pe tati sa trimita, si cu ajutorul google - mai inveti si tu cateva cuvinte in germana. O alta chestiune, cand ajungeti acolo sa stati numai in parc cu alti copii - vorbitori de germ. Noi avem o gasca romaneasca, pe care o mentioneaza mereu, dar mara mai vine si imi zice OUI OUI OUI .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Luminel, te visai asta noapte. Nu mai tin minte ce faceam, dar stiu ca ne distram tare . Lasa ca o sa ne dixtram noi si in real life .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Ce tare!
poate chiar reusim sa ne distram la anu' in strainezia...nu vom fi decat la 400 si ceva de km ... mi-ar placea sa va cunosc (pe toate, de altfel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Nicole, nu am mers cu masina prin parc, am mers cu autobuzul lor, din 2 motive: 1.Victoria ma innebuneste ca ea vrea in autobuz si nu o pot duce inca, din motive de sistem imunitar scazut. 2.Daddy are masina noua si babuinii sar pe masini, le zgarie, iau de pe ele tot ce se poate, deci exclus sa bage Daddy truck-ul pe acolo

Caciulita e cu 2 fete, fata ce o purta era un leu! Si ochelarii erau maaaaaaari, ii uitasem ochelarii acasa si i-am cumparat o pereche acolo, cei mai mici pe care i-am gasit, care erau prea mari. Dar i-am cumparat si asa, ca Victoriei ii lacrimeaza ochii ceva de speriat din cauza soarelui, fara ochelari. Dar ii lacrimeaza si o dor de nu-i poate tine deschisi.

Doloress haideti aici vara urmatoare si mergem toti la safari aici.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

De ieri am inceput sa repet tot ce zic in spaniola. Victoria a zis sa nu vb. sp. cu ea si i-am zis ca eu vb. cu mine! Si cu mine vb. ce limba vreau macar asa aude si in spaniola cum se zice.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

CLEO cantecelele din varianta asta sunt super, Patrick le invata pe de rost de cat se uita la ele :
http://www.youtube.com/watch?v=15rXu46fdhQ
sau asta e preferatul lui, ii canta lui Kevin
http://www.youtube.com/watch?v=a9elhJBcSTs
Apoi in top mai sunt:
http://www.youtube.com/watch?v=-IBwd-720wg
http://www.youtube.com/watch?v=uo2Hb6h4qe4
Mai e si una porcoasa , o asculta din cand in cand si rade ca rad si eu dar n-o prea intelege :
http://www.youtube.com/watch?v=e_tXAwl-E0Y

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Va multumesc inca o data tuturor pentru urari.

Eu am primit cadou o mare raceala. E atat de nasol ca in afara de ceai, lamaie si paracetamol nu am voie nimic.
Va pup !

in 19+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Dar ce aveti asa de-odata ceva impotriva Nurofenului?
Oricum nu i l-am dat de capul meu ci la recomandarea medicover

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput