Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
Lasa-ma ca eu am tremurat pina am reusit sa-i desprind de acolo! Este atiiiit de inalt! Si astia mici nu se mai opreau, ture-ture!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Lasa-ma ca eu am tremurat pina am reusit sa-i desprind de acolo! Este atiiiit de inalt! Si astia mici nu se mai opreau, ture-ture! Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
auzi, dar porumbeii nu fac carii de la napolitane ?
hihi, eu is inca in stare de soc.
Astazi, au sunat de la spital, sa vada cum s-a simtit Mara vineri seara.
mi_bebelina spune:
Moama, Gabi, ce tobogan inalt....cred si eu ca tremurai.......Lori, si eu am cam ametit
Cleo, la cate napolitane au mancat, cred ca le-au cazut dintii![]()
Simonix spune:
Cam tarziu au sunat, mai Cleo ![]()
daca fata nu se simtea bine vineri seara sau sambata ??? Of, belgienii astia ![]()
![]()
Io am revenit din vacanta dar nu mi-am revenit inca
Va dau raport mai tarziu, doar sa va zica ca sunt indragostiiiiiiita si mai tare de fiu-miu - am fost ca doi porumbei in vacanta. Desi ... sa va zic si o faza:
Pe plaja vedem doua fetitza superbe si ii zic eu lu pitic: Ia uite Robert, ce fetite frumoase, vezi? El (le studiaza asa din cap pana in picioare
): "Da, foaaarte frumoase. Am sa le fac si pe ele nevaste." Apoi si-a continuat joaca ... 

Valeu fratele meeeu cred ca o sa am coada la usha de nevaste ![]()
Si ele ca ele, dar o sa fie greu cu tatzii nevastelor hmmm...
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Simonix Cam tarziu au sunat, mai Cleo Io am revenit din vacanta dar nu mi-am revenit inca Pe plaja vedem doua fetitza superbe si ii zic eu lu pitic: Ia uite Robert, ce fetite frumoase, vezi? El (le studiaza asa din cap pana in picioare ): "Da, foaaarte frumoase. Am sa le fac si pe ele nevaste." Apoi si-a continuat joaca ... ![]() ![]() Valeu fratele meeeu cred ca o sa am coada la usha de nevaste Simona cu Robert Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti |
ce oameni, belgienii astia. Mi-au dat o hartie, in care mi-au explicat sa iau Nurofen/paracetamol,la nevoie, daca se plange de dureri; ba chiar mi-au calculat si dozaju; si sa revenim daca este ceva in neregula.
Nu ne asteptam si la tel. - si mai ales, nici sa ne zica de factura ca va veni peste 1-2 luni; noi eram cu banii in portofel, stresati ca sa platim inainte, de, ca in Ro.
Cat despre neveste, auzi, de ce ne-ai mai invitat azi pe la voi????
Luminel spune:
Hello, hello!
Sunt in continuare ok...mi_bebelina, multumesc
Lori, Gabi sa va fie de bine iesirile! vreau si eu o zi din asta
![]()
Simonix, tare Robert cu nevestele...la cat e de frumos cred ca o sa-si faca harem
pazea!
Noi incepem sa intram serios in problema cu emigratul in Germanica.
Marea problema a noastra acum este plasarea baiatului undeva , pana termina liceul (adica inca 2 ani
). Asa ca apelez si la voi, daca aveti cunostinta de vreo familie serioasa la care am putea sa-l bagam in gazda, (chirie + menaj complet gatit / spalat) va rog sa-mi spuneti, m-ati ajuta mult. Multumesc anticipat!
O zi buna!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Vai mai Cleo - nu iti zisei de facturi? Pai noi nasterea am platit-o la botezul piticaniei
Mai rau e cand uiti de diverse si te trezesti cu facturele acasa si nu mai stii ce facui - asa ca scrie tot ce faci ![]()
Cu Nurofen da, si noua ne-au dat dupe operatie - m-au lasat masca la modul ca au zis: Madamo, va dam niste calmante pentru durerile copilului, stati putin - io ma gandeam ca vin cu cine stie ce droguri forte 
si cand o vad victorioasa pe asistenta cu sticla magica de ... Nurofen - si ma mai si invata cum sa ii dau. I-am zis ca la noi sticlele de Nurofen nu tin prea mult
Culmea e ca dup operatie nici nu am avut nevoie hehe :)
Auzi, vezi ca o sa vina factura si pt Nurofen daca ti-au dat ei
Noi la nastere am platit si pt termometrul copilului si pt caciulitza si pt fiecare pempars, frumos calculat si detaliat :)
Cat despre vizita - pai inca o nevasta in plus nu strica. I-am zis ca daca are cu ce sa isi intretina nevastele nu are decat sa isi ia cate va dori 

A propos de asta, la mare am vazut un cuplu care se retragea pe o plaja singuratica si mai izolata si ii ziceam io lu Bobo ca peste niste ani si baiatul nostru o sa isi ia o fata sa o duca asa pe coclauri - am zis destul de incet (credeam eu). Peste juma de ora Robert ii explica lu' mamaie ca atunci cand o sa fie el mare o sa isi ia o fata
sa o duca la plaja. Trebuie sa imi tin gura cu copilul asta mai 

Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Lorich spune:
Lumi decizia de a pelca din Romanica e intotdeauna buna (a se citi mesaje de happy Cleo de mai sus, nu mai zic de Simonixu, ca pe ea o consider belgianca deja); pe mine ma preocupa nitel lasatul asta al baiatului acum, fara parinti aici, astai 2 ani pe care ii mai are cu liceul...is fff ciudati, e o perioada tare zapacita in viata oricui, numa buna de luat pe cai aiurea. Sunt sigura ca te-ai gandit la toate astea, dar zic si eu ca de aia is baba care se baga mereu peste tot.
, sper sa nu te superi pe mine, am zis doar pt ca imi sunteti dragi.
Lorich spune:
asa am avut si eu pe factura de la euroclinic, un bon de fapt de un km, fiecare tampon, fiecare ac, pempers, clema de buric...te si amuza, mai ales ca bonul incepea asa: medic obs-gin 3360 lei(ceva de genul), apoi clama buric 2 lei etc.![]()
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Lorich Lumi decizia de a pelca din Romanica e intotdeauna buna (a se citi mesaje de happy Cleo de mai sus, nu mai zic de Simonixu, ca pe ea o consider belgianca deja); pe mine ma preocupa nitel lasatul asta al baiatului acum, fara parinti aici, astai 2 ani pe care ii mai are cu liceul...is fff ciudati, e o perioada tare zapacita in viata oricui, numa buna de luat pe cai aiurea. Sunt sigura ca te-ai gandit la toate astea, dar zic si eu ca de aia is baba care se baga mereu peste tot. , sper sa nu te superi pe mine, am zis doar pt ca imi sunteti dragi.Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Lori, cum sa ma supar, draga mea!!! dimpotriva

Ne-am gandit si la asta si am pus in balanta toate aspectele: ne bazam pe faptul ca el nu este omul anturajelor, nu-i place sa iasa, cu are prieteni dubiosi...e destul de ancorat in realitate si mult mai matur in gandire decat multi din generatia lui; si de aceea vrem sa-l dam si in gazda la o familie, ca sa fie cat de cat supravegheat, ca altfel il lasam singur intr-o garsoniera, dar el nu e omul care sa se gospodareasca singur, ca are doua maine stangi
Pe de alta parte, eu nu rezist sa mai stam 2 ani asa separati eu si tati, ai ales ca Cristi ii duce dorul foarte mult...
Adica, ma gandesc ca dezavantajul cu baiatul lasat "singur" pe aici (in ghilimele, pentru ca nu ar fi chiar singuri, mai avem rude in Bucuresti care pot sa-l tina sub observatie) este mai mic decat avantajul daca merg eu la tati (chiar daca stau acasa primele luni pana invat limba) si pregatim astfel terenul pentru a intregi familia peste doia ani...nu stiu daca m-am exprimat prea explicit...intelegi tu...
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj