Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 5
mi_bebelina spune:
Am intrat sa zic lui Cleo si lui Lumi ca sunt alaturi de ele.
Lumi, bafta, sa decurga totul bine! Neaparat sa ne scrii dupa sa ne spui ca esti bine!
Cleo, sper din toata inima ca Mara sa se simta bine si dupa ce se trezeste!
alina_anto spune:
Si eu am stat cu sufletul la gura sa aflu ce face febletea mea, Mara. O pupam mult mult pe curajoasa mica si ma bucur mult ca sunteti acolo, pe maini bune!
Cat despre vizita voastra in Ro, nici nu indraznesc sa va cer sa ne vedem, stiu ce nu e timp, ...din pacate

Lumi Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar iti tin pumnii sa te simti bine maine si sa fie totul ok 
Noi serbam maine 10 ani de fericire si impliniri impreuna (eu cu Doru)si desi ar fi trebuit sa fim undeva prin Cipru (asa ne programasem acum ceva timp...), ne incumetam sa dam o fuga pana la Sinaia. Desi se anunta ploaie, urat,..dar mai bine ploaie la munte, decat ploaie in Bucuresti
.
Vreau sa va spun ca bebele din burtica misca de zor, doar cand pune Doru mana se linisteste si se arcuieste tot, se lipeste de mana lui
. Cat despre sexul bebenacului, ne-am hotarat sa nu aflam ce este decat la nastere
. Sapt viitoare, miercuri am eco morfo de trim 2 si abia astept sa-mi vad puiul
Va pup! Noapte buna!
Alina
20+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto Si eu am stat cu sufletul la gura sa aflu ce face febletea mea, Mara. O pupam mult mult pe curajoasa mica si ma bucur mult ca sunteti acolo, pe maini bune! Cat despre vizita voastra in Ro, nici nu indraznesc sa va cer sa ne vedem, stiu ce nu e timp, ...din pacate ![]() ![]() ![]() Lumi Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar iti tin pumnii sa te simti bine maine si sa fie totul ok ![]() Noi serbam maine 10 ani de fericire si impliniri impreuna (eu cu Doru)si desi ar fi trebuit sa fim undeva prin Cipru (asa ne programasem acum ceva timp...), ne incumetam sa dam o fuga pana la Sinaia. Desi se anunta ploaie, urat,..dar mai bine ploaie la munte, decat ploaie in Bucuresti Vreau sa va spun ca bebele din burtica misca de zor, doar cand pune Doru mana se linisteste si se arcuieste tot, se lipeste de mana lui . Cat despre sexul bebenacului, ne-am hotarat sa nu aflam ce este decat la nastere![]() Va pup! Noapte buna! Alina 20+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
esti taare
10 ani? sunteti tari! sa va fie de bine! si la mai mare si la mai bine
.Mara e bine, doar cam miorlaita - acum a adormit. Anestezia facuta a fost cu masca; a avut si o perfuzie in piciorus, pt glucoza de copii - desi e posibil sa ii fi bagat si altceva in perfuzie. Acum doarme. Am apucat sa vad ce i-a facut in gurita - cat m-a lasat - i-au plombat si pilit peste pe unde era smaltul sarit. Maselele, care aveau tot felul de denivelari, sunt acum aplatizate, ce era rupt - corectat, asa ca va fi mai simplu la spalat pe dintisori.
Acum sper sa o invat si cu periuta electrica, ea nu vrea sa o bage in gura
Amuzant, cand s-a trezit, cam la 2 ore de la interventie, au venit sa o intrebe daca vrea o inghetata sau ciocolata. Noi i-am zis ca nu consumam asa ceva. Pana la urma i-au adus piine cu gem sa ii facem tartine.
Luminel spune:
Buna!
Sunt bine, fetelor! Am scapat usor...dra a avut o mana usoara n-am simtit mare lucru...
Ma duc sa stau pe burta...cat e "zgubi" pe afara, ca dupa nu stiu cat de linistita ma mai lasa...
Multumesc tuturor pentru gandurile bune!
Bravo Mara, fetita curajoasa! Ma bucur ca a trecut cu bine peste interventii!
Felicitari si multi inainte Alina! Si noi am facut anul asta 10 ani de cand suntem impreuna...de-asta am si fos in doi la munte![]()
Week-end placut!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Nicole1980 spune:
Luminel - ma bucur ca esti bine. Pana la urma tot singura ai fost ?
Cleo - Felicitari pentru Mara curajoasa. Inghetata, gem ...dupa interventiile dentare ? Pai la noi nu te lasa sa mananci nimic 2 zile...
Alina - va felicit si aici. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de 2 copii frumosi si sanataosi !
Noi suntem bine si crestem foarte repede in burtica. Tot ma gandesc la momentul in care voi avea 2 puiuti si nu imi imaginez cum va fi, cum ma voi putea impartii intre ei.
in 16+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicole1980 Luminel - ma bucur ca esti bine. Pana la urma tot singura ai fost ? Cleo - Felicitari pentru Mara curajoasa. Inghetata, gem ...dupa interventiile dentare ? Pai la noi nu te lasa sa mananci nimic 2 zile... Alina - va felicit si aici. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de 2 copii frumosi si sanataosi ! ![]() Noi suntem bine si crestem foarte repede in burtica. Tot ma gandesc la momentul in care voi avea 2 puiuti si nu imi imaginez cum va fi, cum ma voi putea impartii intre ei. in 16+ si mami de David 16.06.2008Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 Evolutie Bebe |
pai era la 2 ore de la interventie.
Shocul meu a fost ca is dulci, noi stim teoria ca ataca dintii, si nu consumam. Adica daca mananc 2-3 inghetate pe an, si dupa aia ma agit sa ma spal pe dinti.
Io de luni de zile ma strofoc sa ma prind ce nasol mancam de are mara dintii astia... tartine cu gem/miere din cand in cand - 2/3 ori pe sapt. Si croasante de 2-3 ori pe sapt. Si o stresam sa nu mai bage jucarii in gura ca aziin metrou a zis unuia sa scoata ochelarii din gura. in romana, evident :)
edit: e 6 dim. Ieri am uitat sa va zic ca am luat bibicleta roz cu pisica,la fifi. Ce mai impingem la ea...
mi_bebelina spune:

Lumi, ma bucur ca esti bine, mai intra si spune-ne cum te mai simti!
Cleo, da, ciudat ...imediat dulce dupa interventie. Ma bucur ca Mara e bine si ca e ok si la gradi.....ti-ai luat 2 stress-uri de pe cap.
Alina_anto, la multi ani fericiti impreuna! Mai, chiar nu vreti sa stiti ce e bb2 sau tii secret pentru noi? Tin minte ca si cumnata-mea stia ca va avea baietel, insa n-au spus nimic pana nu a nascut.
Nicole, o sa gasesti atata energie sa te imparti intre 2 copii...zic si eu din experienta altora. Fiica-mea deja zice ca ea e mare, acum trebuie sa faca mami alt bebe, imi vine sa o pap cand o aud.
Fug sa ma pregatesc si eu de munci. Va pup, o zi buna sa aveti!
Lorich spune:
Neata
buna!
Lumi of, bine ca s-a terminat!
Cleo pupici la Mara dulce! (fara zahar)
Noi am avut ieri o zi de vis! Initial am vrut sa mergem la Clubul Diplomatilor, la piscina, eram pe drum cu masina cand prietenii nostri (care urmau sa vina cu noi) ne suna ca s-au uitat pe net si ca e 80lei/persoana...ok...zicem, pai mai bine de banii astia mergem la Water Park in Otopeni. Zis si facut, am platit acolo 50 lei/pers si am bagat o zi de joaca ca-n filme.... Ana a stat ea si s-a uitat nitel in jur, apoi s-a pus pe un somnic de 3 ore si ceva, la umbra, de am zis ca-i bolnava. In timpul astya noi ne-am jucat si nea-m jucat, Robert s-a dat pe toate tuburile si toboganele (inclusiv cele de adulti, spre disperarea neuroniului meu), i-a palcut, a fost o zi super!
gabitzam spune:
Bravo, Lori! Noi ne-am propus toata vara sa ajungem acolo si tot n-am mai ajuns si-mi pare rau.
Eu ieri am lasat cratita deoparte si rufele de calcat si toate cele prin casa si am avut si noi o zi de plimbareala. Dimineata am fost in parcul Floreasca, care e tare frumusel si ingrijit, n-am mai fost de mult acolo. Ne-am intalnit si cu Adriana, care era cu tot familionul, inclusiv mama-soacra. Am reusit sa stam si noi la o terasa impreuna cu totii. Impropriu spus stat, ca toti copiii voiau bile de la aparatul de bile, voiau la joaca, voiau si ceva de baut in acelasi timp si erau tot intr-o forfoteala.
Spre dupamiaza am facut o tura prin Centrul Vechi, ca mi-era dor, n-am mai fost de anul trecut. Era si un targ de hand-made, dar a trebuit sa o viram repede de acolo ca iezii mei dadusera buzna pe tarabe si ar fi plecat cu jumatate dintre ele. Am stat si la o terasa pe Franceza la o limonada si ceva papa bun.
In fatza la BNR era un stol de porumbei care s-au hranit cu doua pungi de napolitane Joe, ca n-a fost altfel chip sa plecam de acolo, pina nu s-a terminat si ultima firimitura.
La finalul zilei au mai tras baietii o portie de joaca la Roata mare in Herastrau.
Ceva pozici vedeti aici.