Strumfi si prichindei iul-aug2011(1)
Raspunsuri - Pagina 5
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilida Felicia, merci ca te-ai gandit la mine. Dar eu habar nu am ce inseamna mesaj de predare a stafetei, ca nu am mai primit pana acum Banuiesc ca tb sa fie ceva emotionant, eu sunt omul tehnic direct si la subiect, nu prea ma vad in stare sa scriu mesaje lacrimogene... Daca nu se incumeta totusi nimeni altcineva, pot incerca. Mi-ar prinde bine mesaje anterioare de la fetele care au vazut asaceva, macar sa-mi fac o idee. am deja un cavaler! "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie" |
ilida, mersi frumos...sincer acum stau cu matza in brate si crede-ma ca-s asa de ieri...sa merg la toaleta e un lux, iar un dus e de-a dreptul mana cereasca..un mesaj il scriu in jumate de ora ...''
idei de stafeta gasesti aici sau aici, aici.
Si din cate stiu eu mesajul asta se da urmatoarei odisei...adica se posteaza acolo ca un fel de predare ...asa cum se facea cu cheia liceului...
anca-28 spune:
Buna fetele.
Astazi noi am avut program de copt vinete.
Ramona multa sanatate,mai ai un hop si trece si asta.
Anaemi multa sanatate lui Petru, sa nu fie nimic grav.
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)
anca-28 spune:
Crisspy foarte frumoase pozele.
Puffy daca nu ii trece la bb mai bine te duci la un dermatolog.
mamutz spune:
Bun gasit in noua casuta!
Am si eu o intrebare pentru voi, de azi noapte lui Bobo au inceput sa ii miroase partuletele, sa imi fac griji? Maine mergem la vaccin si o sa vorbesc cu pediatra, dar pana atunci poate aflu ceva din experienta voastra. Roberta parca tu ziceai la un momedat de partulete mirositoare. El face si caca rar de o saptamana.
Si colac peste pupaza s-a blocat iar sanul, asa ca nu am dormit nicio o ora. Sunt varza, toata noaptea am dat la pompa si am pus comprese si am facut deja a doua injectie cu oxitocina si abia abia se simte ceva si il mai chinuii si pe saracu bebe sa traga de san. Evident ca nu prea ii place ca nu vine lapte cum trebuie.
Si ca sa fie tacamul complet, cred ca m-a tras curentul ca am niste dureri de ceafa, in partea dreapta (tot aia cu sanul) groaznice, am fost nevoita sa iau un nurofen de 200. Am incercat sa evit dar nu s-a mai putut. OFFF.
Dam tortulet si suculet si pentru bebei putin laptut de la Petru Nectarie.
anca-28 spune:
Pt botez in loc de cruciulite in piept iata alta idee: anul trecut am botzat o fetita Anastasia si am facut niste iconite mici aprox 7/10 cm(tip calendar de portofel) cu Sf.Anastasia, le-am dus inainte de botez la sfintit iar la botez le-am impartit celor care au participat la biserica. Acum la Natalia voi proceda la fel cu Sf.Natalia.
anca-28 spune:
Si la Natalia ii miros parturile.
Multe lunite inainte bb Petru Nectarie.
anaemi spune:
Am fost la doctor.
Vesti bune si mai putin bune.
Mai putin bune: Petru are rino-faringita bineinteles ca de la mine.
Acum sunt cu traista de siropele pt el. Bine ca macar nu-i trbuie antibiotic...cel putin deocamdata.
Vaccinul l-am amanat pt sapt viitoare. Atunci o sa il faca si lui Filip pe cel care trebuia facut la 4 ani si pe care din motive de muci prezenti de fiecare data cand ne hotaram sa-l ducem.
Vesti bune: are 6,5 kg (deci a luat 1.5 kg intr-o luna) si 60 cm (doar 2 cm in plus).
Este cat Anastasia la 4 luni
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Pufiimi pare rau ca nu ai gasit un doctor care sa-ti placa! Mai cauta ca poate totusi dai peste cineva OK. Eu una sunt f nultumita de doctorita la care suntem acum si-mi pare rau ca nu am avut-o de la inceput....poate nu mai faceam atatea greseli.
Alexia
La mare a fost f frumos...in afara de cateva mici incidente. Am pus poze
Anca f buna ideea pt botez. Noi pe langa cruciulitele pe care le-am pus in piept am dat si iconie cu Sf. Ap. Petru.
Mamutz sa stii ca de aseara am obervat si eu cai miros mai urat parturile lui Petru. E barbatel de acum ...tre' sa se faca observat si prin alte mijloace decat prin zgomot
serios vorbind insa, nu stiu daca este de ingrijorat sau nu.
Felicia noi folosim infacol. Este bunicel...bun. Am vazut ca atunci cand nu il dau este mai agitat si nu poate sa traga parturi, dar cand il dau...la fundul lui este razboi
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
La muuulti ani Alexandrelor si Alexandrilor!!!