Fluturasi de Martie - Aprilie 2011 (211)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

madutza si yasmi multumesc de raspunsuri

l-a comandat acum Nick pe site la mothercare si vine saptamana viitoare dar pana sa dea comanda ghici ce a facut ?
dupa ce a venit de la supermarket de la cumparaturi, zice ca se duce la mothercare la mall la magazin sa vada daca il au in magazin sa il cumpere si eu ii spun ca se duce degeaba ca spune pe site ca e disponibil numai pentru comanda online pe site sau plata in avans la magazin si sa-l ridici tot de la magazin... bun, se duce el, si precum nu ma asculta cu atentie ca de fiecare data, imi vine acasa cu un alt fel de rocker de la Fisher price, dar care nu are muzica si nici leagan, pe asta trebuie sa ii fac eu vant cu piciorul, eu care ma asteptam sa nu trebuiasca sa stau langa jucarie sa ii fac eu vant sa o legan cand il vad cu ce a venit acasa imi venea sa il trimit inapoi, dar precum stiu ca se supara ca zice ca eu-s never happy cu ce cumpara el , zic pune si asambleaza sa vedem fata inca doarme, dar l-a facut si mie nu-mi place , si m-am luat de el ca trebuia sa vina inapoi acasa cu mana goala sa nu cheltuie 65 lire pe ceva ce nu are ce ii aratasem eu la calalata jucarie, adica multe functii, muzica, leagan, jucarii si alte chestii... ca ii spusesem dimineata ca vreau muzica si jucarele si leagan ca ea acum a inceput sa fie mai atrasa de tot felul de sunete in jurul ei si chestii noi eu am spus, eu am auzit a vazut ca nu imi place ce a cumparat s-a dus repede online si l-a comandat pe ala de il voiam eu pentru care v-am cerut parerea , cred ca s-a simtit vinovat ca nu a fost atent la ce voiam eu de la jucarie si a venit acasa cu totul altceva a mai cheltuit 100 lire, dar din prostia lui ca eu nu i-am spus sa se duca la mothercare sa imi ia orice rocker numa sa imi vina acasa cu ceva ca puteam sa mai astept 2-3 zile pana vien comanda de pe net , ehh acum asta e ... banii cheltuiti dar macar sa isi faca treaba rockerul asta mic de mi l-a luat azi o sa il tin in camera aici la ea si ala mare care ocupa mai mult spatiu o sa il pun jos in living , ca tot avem multe etaje sa avem cate unul pe fiecare etaj nu ?

asta e www.mothercare.com/Precious-Planet-Newborn-Toddler-Rocker/dp/B0034JBZT4?ie=UTF8&ref=sr_1_4&nodeId=42824041&sr=1-4&qid=1304171228&pf_rd_r=0G9SXJZH2MMT1BKA0EJF&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42824041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5" target="_blank"> rokerul de mi l-a luat azi de la magazin , sper sa isi faca treaba pana vine ala mare de l-a comandat acum de pe site

se trezeste piscoata, revin mai tarziu

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
jucarie din aia de care ti-a cumparat sotul am si eu doar ca e alfel colorata... eu te sfatuiesc sa o folosesti din cand in cand. eu cand nu reusesc sa il adorm nici pe picioare il pun acolo si dau drumu la gadilici si il si legan si adoarme imediat si il las pornit si cateodata doarme si cate 2 ore. daca il mut pe pat in 10 min se trezeste,il pun inapoi si adoarme imediat. iar din aia de care vrei tu are cumnata mea ceva de genu si e ff fain il are de da la al 2 copil iar acu pe 28 a nascut pe al 3 lea daca nu nastea ea imi era promis mie.
imi pare tare rau ca nu am timp sa vb mai multe. cam cat doarm copii vostri ziua?
al meu nu stiu ce a avut azi da mi-a dormit doar cat il tineam pe picioare sau in brate in scaunelu ala daca il puneam se uita la jucarii cum il puneam in pat in maxim 10 min se trezea asa ca nu cred ca azi mi-a dormit mai mult de 4 ore adunat. acum a adormit ma duc si eu sa dorm repede ca nici ieri noapte nu a dormit prea bine s-a trezit din ora in ora sa manance
va pe toate

37s cristian andrei cel mai iubit bebelus
[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:



Pentru unele dintre noi totul a inceput cu 2 liniute rosii.
Pentru altele a inceput cu mult inainte, cu dorinta si apoi cu multele sacrificii pentru a vedea acele 2 liniute rosii...
Pentru unele a fost lucrul pe care-l asteptau demult... Pentru altele, a fost surpriza la care nu se asteptau. Dar pentru toate a insemnat minunea care urmeaza sa ne schimbe intreaga viata.
Unele dintre noi au inceput timid, saptamani, poate luni intregi doar urmarind discutiile. Altele, mai curajoase, au creat subiecte, liste, planuri.
Si astfel ne-am unit toate sub un singur nume: „Fluturasi de martie-aprilie 2011”, desi avem fluturasi si de februarie.
Aici am impartasit emotii, bucurii, suparari, indoieli, temeri, incredere, lucrurile cele mai intime, probleme si solutii.
Fluturasii au devenit o a doua familie, prieteni de incredere, gata oricand sa ofere un sfat. Au devenit persoane atat de apropiate incat in momentul nasterii nu ne gandeam la sfaturile de la mama, soacra, doctor, prieteni, ci la experienta prin care au trecut „fluturasele”. Ele au putut, pot si eu, pentru ca am aflat de la ele cum pot trece prin momentele grele si pentru ca stiu ca sunt mereu acolo sa ma sustina...

De astazi noua casuta a fluturasilor va fi aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2011 spune:

Dragi fluturasi de Martie-Aprilie,

Va dorim sa cresteri mari si sanatosi, la fel de frumosi cum sunteti acum.
Si, cand va veni timpul sa va luati zborul - sa nu uitati ca mamicile voastre au fost unite, in aceasta odisee, de acelasi lucru: dragostea pentru voi.

Dragi Mamici de fluturasi,

Va multumim pentru mesajul emotionat pe care ni l-ati transmis si speram sa nu va suparati daca, din cand in cand, va vom mai sacai cu intrebarile noastre. Pentru ca... nu-i asa... aventura abia incepe.

Mergi la inceput