Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)
Raspunsuri - Pagina 29
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde WOW..e frumosSIMO-multumim..deja imi vine sa postez acolo ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004 Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata! |
nu am facut mai nimic Tunde,am pastrat vechiul format,am mai sters/adaugat cateva chestii.
daca dispar..mi-a cazut netu in cap..mama masii
si am doi ''neti'' unu rds si unu vodafone..si nici unu nu vrea
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
bebelu86 spune:
multumim Simo pt noua casuta
Tunde
am pus si cateva poze de azi de la baitza. din pacate abia imi tin ochii deschisi si nu stiu dc mai rezisrt pana la 12
m-am simtit super bn alaturi de voi, am invatat multe, mi-ati fost alatiri si la bucurii si la tristeti si ma bucur k fac parte dintr-un grup asa frumos de mamici cu buburuze
si ne intalnim la inaugurarea casutei noi. trebuie sa dam party
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
missmj spune:
Gata baita ! Da Tunde facem baita in fiecare seara,asa s-a obisnuit,altfel daca sare de ora 23 neimbaiat,face urat.ca dovada ca s-a trezit,desi era tare obosit.acum doarme, a plans rau, cred ca a fost deochiat de masa mare.i-am zis tatal nostru de cateva ori si s-a potolit.
Multumim Simo pentru ca te-ai ocupat de inaugurarea noului cuib !
Nici eu nu am mare talent la scris...dar vreau sa va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine si la bine si la greu, am avut foarte multe de invatat de la voi, si inca mai am!nu stiu ce m-as face fara voi, sincer ! O mare imbratisare !!!!!!!!!!
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
roxx26 spune:
Am emotii...bebelina mea e si ea mai agitata ca niciodata, cred ca simte ca e o seara mare
Mi-aduc aminte cu drag cum mi-am facut prima oara cont pe forum in 2009 si cum urmaream din umbra odiseile de mamici cu burtici si ma gandeam cum va fi cand voi face parte si eu din una dintre ele! Abia ne incoltise in minte atunci proiectul "BEBE", inca analizam...
Anul trecut in aprilie ma agitam pe aici ca titirezul si ii spuneam sotului "A Inceput odiseea!! Aia din care o sa facem si noi parte". Nu intelegea el saracul despre ce vorbeam, nu era inca la curent cu DC-ul, dar m-a lasat in banii mei...Si am avut dreptate - am facut parte din odiseea de ianuarie-februarie si asta a inteles foarte bine si buburuza mea mica, pentru ca a ales sa se nasca in ianuarie si nu in decembrie
Nu mi-as fi imaginat vreodata ca o sa gasesc atata sprijin, atatea vorbe bune, atata intelegere si prietenie intr-un mediu virtual! Sunt fericita ca fac parte din frumoasa familie a buburuzelor si ca am parcurs un drum minunat impreuna. Urmeaza unul nou, plin de surprize si bucurii, si il incepem tot impreuna, doar ca acest drum va fi unul nesfarsit!
Ma invadeaza mii de emotii, nici nu mai imi gasesc cuvintele...va imbratisez cu drag pe toate, pe fiecare in mod special, sunteti minunate, mamici perfecte! Astept cu maaare drag si nerabdare o intalnire cu bebelusii in parc!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
mica_daria spune:
Mie imi vine sa plang. Parca acum ma vad cum incercam pe la prieteni sa imi creez cont pe DC, pentru ca de pe calculatorul meu isi crease o prietena cont si eu nu mai puteam, si acuma deja ne mutam in casa noua.
Recunosc cu mana pe inima ca am invatat multe de la voi, si chiar daca nu am intrat zilnic, v-am citit si am "bagat la cap" multe chestii.
Va multumesc pentru ca existati, si... "trai bun in noua casuta"
O seara deosebita in continuare.
Va pupam si uram si noi fluturasilor nasteri usoare si bebei sanatosi.
florintunde spune:
MII DE MULTUMIRI ROXX SI SIMO PT CONTRIBUTIE LA NOUA CASUTA
DEASEMENEA LUI MAYANE/BEBELU...TOATE CARE ATI CONTRIBUIT PE PARCURS SA AVEM CAPITOLE NOI...SA FIM ADAUGATE PE LISTUTA..
SA AVEM UN NOU INCEPUT IN CASUTA BUBURUZELOR PLIN DE VESTI BUNE.COPII SANATOSI,MAMICI ODIHNITE
DOAMNE AJUTA
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
roxx26 spune:
Zic ca e timpul, nu?...ma duc sa ma loghez cu userul comun...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
ian_feb2011 spune:
“Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mic si fericit, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...”
* * *
Odiseea buburuzelor de ianuarie-februarie 2011 se apropie de final..au trecut 9 luni de bucurii, temeri, sperante, emotii si lacrimi…dar mai ales zambete! Pentru ca am inceput cu un zambet, atunci cand a doua liniuta rosie s-a insinuat timid pe testul de sarcina (al catelea oare…pentru multe dintre noi!!!) si am incheiat frumoasa perioada cu un zambet muuult mai larg atunci cand am auzit primul scancet al bebelusului mult asteptat.
* * *
Totul a inceput in data de 24.04.2010…parca au trecut secole de atunci…Draga noastra Zumzu deschidea odiseea cu prima ei postare pe acest forum. Incet-incet s-au alaturat alte si alte mamici, unele timide, emotionate, altele exuberante, debordand de fericire, dar toate marturisind parca in soapta, cu teama, marele secret: “si eu sunt insarcinata…” Si am inceput marea calatorie impreuna.
Am numarat zilele pana la prima ecografie de confirmare a sarcinii, cand ne-am indragostit iremediabil de punctuletul care prinsese deja viata si, la scurt timp, am auzit si mica inimioara pulsand cu putere. Era cel mai frumos sunet pe care il auzisem pana atunci…mamici si tatici s-au emotionat si au lacrimat deopotriva…da, visul devenise deja realitate, noua viata era acolo si crestea zi dupa zi, in asteptarea marii intalniri.
Sentimente de toate felurile s-au succedat prin sufletele noastre, confuze, amestecate, uneori contradictorii, un tumult de fericire si teama totodata, in jurul caruia s-a tesut incet, dar sigur, o iubire noua si gingasa, desprinsa parca dintr-un vis, pentru micul om pe care inca nu il cunosteam…dar el ne cunostea deja pe noi atat de bine! (se spune ca Dumnezeu trimite sufletul copilului langa viitoarea mama cu cateva luni inainte ca aceasta sa afle ca este insarcinata, pentru ca acesta sa se acomodeze cu cuibusorul cel nou…)
Si au urmat multe momente magice, fiecare cu insemnatatea lui – am tremurat de emotie la aflarea culorii caruciorului, ne-am topit de drag cand am distins prima manuta si primul piciorus, am inceput sa facem supozitii referitoare la fizionomia bebelusului, din ceea ce distingeam in ecografii…Incet-incet greturile, ametelile, starile de rau au devent amintiri pentru majoritatea dintre noi. Iar dupa luni de asteptare, am simtit primul falfait in burtica, usor, delicat, ca o adiere, ca o aripa de fluture, ce nici nu prevestea dansurile serioase ale bebelusului din ultimele luni de sarcina!
Ne-am sustinut si ne-am incurajat in asteptarea rezultatelor de la dublu si triplu test, unele dintre noi au trecut prin experienta dificila a amniocentezei, dar fiecareia dintre noi i-a fost muuult mai usor datorita cumulului de energie pozitiva transmis de minunata familie a burticilor cu buburuze.
…Din pacate, unii dintre bebelusi au decis ca nu e inca momentul sa vina pe lume si s-au intors in universul lor pur, neintinat, pentru a deveni mai puternici si a se pregati pentru o noua incercare…au lasat lacrimi si goliciune in urma lor, dar incet-incet s-a reaprins flacara sperantei in sufletele viitoarelor mamici. Unele dintre ele au ramas alaturi de noi, iar pentru majoritatea visul a prins din nou contur cateva luni mai tarziu. Nu le-am uitat nici un moment, intrucat au ramas parte din frumoasa noastra familie – le imbratisam cu drag si ii asteptam cu nerabdare pe fratiorii si surioarele mai mici ale buburuzelor noastre!
Iar in decembrie 2010 a inceput magia…au inceput sa apara bebeii, visul cel frumos devenea intr-adevar realitate!! Ce emotii…ce galerii…ce nopti nedormite…ochii lipiti de ecranul telefonului, asteptand vesti de la fetele aflate la spital…
In noaptea dintre ani odiseea noastra si-a intrat oficial in drepturi – am intrat in noul an pline de sperante, de asteptari si din nou emotii, incepea un an minunat, primul an alaturi de bebelusii nostri! Si usor-usor am trecut fiecare prin experienta unica a nasterii, zeci de povesti cu lacrimi, bucurii si fiinte mici ganguritoare…durerile si temerile au trecut ca si cum n-ar fi fost nicioadata atunci cand am simtit atingerea catifelata a minunii din burtica, atunci cand am auzit primul scancet, cand i-am ascultat respiratia (asa cum aveam s-o facem multe nopti de atunci incolo…). Si din gravidute tematoare am devenit mamici – mamici minunate, mamici frumoase, mamici grijulii, mamici pline de iubire pentru puiutii mult-doriti. Si dupa experientele primelor saptamani cu bebeii acasa, stim acum ca fiecare este mamica perfecta pentru bebelusul ei!
Ne-au unit bucuriile mamicilor implinite, dar si durerea mamicilor de ingerasi (ABRAMBURIKA, MIHATP, FLUTURAS), catre care am trimis rugaciuni si ganduri bune si pe care le-am strans tare-tare in brate, chiar si numai virtual…Ingerasii vostri va ocrotesc acum, pe voi si pe copilasii care va lumineaza vietile, veti avea mereu cate o steluta numai a voastra in inaltimea cerului nesfarsit!!
Odiseea buburuzelor s-a incheiat…Pentru cele mai multe dintre noi, filmul este unul cu final fericit (asa cum spunea draga noastra TUNDE), iar amintirile acestor momente superbe ne vor ninge peste suflete ani de-a randul, dulci si ametitoare, ca petalele unui cires inflorit…
Ne va fi dor de odisee, de trairile si emotiile impartasite si intelese de fetele dragi…dar surprizele si minunile continua…primul gangurit, primul cuvant, primii pasi, primele pozne...isi vor gasi fiecare locul la “Primele 365 de zile din viata unei comori”.
Dragi mamici de fluturasi, odiseea voastra incepe oficial intr-o zi simbolica, minunata…bebelusii vostri vor veni o data cu primavara! In luna martie renastem cu totii, reinvatam sa ne bucuram de soare, de zile frumoase, de adierea vantului prin iarba proaspata, de revenirea la viata a intregii naturi! Iar voi va veti redescoperi pe voi insiva, veti reinvata sa traiti si sa va bucurati alaturi de micile minuni …si veti ajunge sa va intrebati cum de ati trait fara ele pana acum!!! Va dorim sa aveti nasteri usoare, fara probleme, copilasi veseli si sanatosi! Sa pastrati cu drag, intr-o camaruta a sufletului stiuta doar de voi, amintirile dragi de la odisee!
Va predam cu drag si emotie stafeta, dragi mamici de martie – aprilie! Sa va bucurati de momentele unice care vor veni! Noi ne mutam in curand in casuta noua, unde va asteptam sa ne vizitati si sa ne bombardati cu intrebari, atunci cand credeti ca va putem fi de folos! Sa va fie usoara si frumoasa calatoria magica in aceste doua luni, iar la finalul ei sa culegeti doar zambete si lacrimi de fericire!
Cele mai frumoase momente din viata voastra sunt pe cale sa inceapa…vin bebelusii!!!!!!!
florintunde spune:
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
mica_daria spune:
pentru fiecare in parte!!!
Multumim Roxx si Simo
(ma tot stresa dl sot , sa mai las calculatorul ca acu juma' de ora ma vaitam de durere de cap si acum nu ma mai dezlipesc de calculator, dar el nu stie ce tot fac eu aici, de ce e o zi mai speciala, si nici de ce insistam eu sa stau treaza pana la 12)