Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)
Raspunsuri - Pagina 28
bebelu86 spune:
in sfarsit am scapat de musafiri. sunt franta...
Simo vreau si eu arhiva odiseii te rog mult. eu m-am chinuit cand eram gravida sa o salvez..dar nu a mers si m-am lasat pagubasa.
fetele am pus cateva poze la semnatura de la botez. o sa incerc sa incarc acu pozele de la baita..si zilele urmatoare revin cu cele de la botez
sper sa mai rezist inca 2 ore sa prind predarea stafetei
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
missmj spune:
Ce fac fetili ? asteptati predarea stafetei ah ? sa vezi bocete pe noi !
Am fost la dr, sunt super bine, am unda verde la sport si chiar mi-a zis d-na dr " du-te acasa si fa sex cu barbate'tu " ... radea si ea ca ma luminasem la fata de fericire ! mi-a zis ca m-am vindecat bine, uterul se retrage frumos, mi-a zis sa ma duc la sala sa dau burta jos . ce ma bucur ca nu am restrictii ! bebe meu a stat cu tacsu si cu mamaie pana am venit noi, a fost foarte cuminte, dar nu a dormit toata ziua, acum am ajuns acasa si cum l-am pus in patut, asa doarme,nici nu s-a miscat , sper sa nu doarma mai mult de 1 ora, ca sa apuc sa ii fac si baie...vedem.
ziki bine ati revenit imi pare rau pt laptic, dar tu stii mai bine ce e bine pt voi
Vazut poze noi de bebei frumosi
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
missmj spune:
tocmai ce ziceam ca doarme bebe, s-a trezit, il bag la baie ! sper s atermin pana predati stafeta ! am fugiiiiiiiiiiiiit
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
vasilasanita spune:
pupici si de la noi multi pt voi toate caci sunteti minunate
multumesc de sfaturi, multumesc pt tot, multumesc ca existati
astept cu nerabdare predarea stafetei
mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missmj tocmai ce ziceam ca doarme bebe, s-a trezit, il bag la baie ! sper s atermin pana predati stafeta ! am fugiiiiiiiiiiiiit Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
in fiecare seara faceti baie?Noi tot a doua zi.
la ora asta?nu-i sare somnul?
BEBELU Am vazut mamica frumoasa si bebelina cumintica si mumoasa si ea!felicitari
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
Mayane spune:
Nu-s eu
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)
ian_feb2011 spune:
Gata..deocamdata e doar ''schita'' primei pagini,ramane sa mai adaugam cate ceva..sa mai lucram la culori..cum vreti voi.imi merge netul extraordinar de prost
Asa ca
Va invitam cu drag in casuta noua!
Shines spune:
Io eram
Mayane..daca ai idei/completari ..te rog
mie imi cedeaza nervii de la netu asta ordinar
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
florintunde spune:
WOW..e frumosSIMO-multumim..deja imi vine sa postez acolo
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!