Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)
Raspunsuri - Pagina 27
roxx26 spune:
Diseara pe la 11 si ceva ma bag la postat mesajul si la noi si la fluturasi...SIMO, te ocupi de capitol nou apoi?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Mimo spune:
Eu am luat vaccinul Infarix Hexa cu 240 ron d ela farmacia Belladona. Gasiti farmacia prin sectorul 5 - Sebastian, Calea Rahovei.
Azi am facut si noi vaccinul. A cam plans si acum e mai marait, probabil ca-l doare piciorusul.
Luca Alexandru, mica mea comoara
Doloress spune:
Am mai vazut poze, ZIKI, wow ce eschimos mare! E superb, sa va traiasca si bine ai revenit, exact la timp pentru predare...
RALU - Buba e domnisoara mare, cu fundita si fustita, nu cred eu ca asa o zambareata smecheroasa nu te lasa deloc...
Am mai vazut o sarmaluta simpatica foc de ALINUSH si pe falcoasa CARLA de SICUTA...
Ma laudam ca si-al meu a prins oleaca de falcute, dar mai are mult pana sa-i ajunga pe-ai vostri, vad ca tot categoria pui de Avicola a ramas
RaluKara spune:
pus poze noi!
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
maimutzica10 spune:
hop si eu, credeam ca mi-am mai revenit, dar a recidivat raceala mea..
in juma de ora facem baita, apoi sper sa rezist pana la postarea mesajului, ca n-as vrea sa ratez asemenea moment.
va pup pe toate, nu dau nici un virus, promit!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
florintunde spune:
Eu pana la 11 rezist
imi pun telefonul sa sune..deja sunt cheauna de somn
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Diseara pe la 11 si ceva ma bag la postat mesajul si la noi si la fluturasi...SIMO, te ocupi de capitol nou apoi? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Dap..
am terminat si odiseea de salvat
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adryiii Tunde de unde ai bulinutza mov sub nik? mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011 |
in partea de sus a paginii,in stanga este Sustine campania Lupta cu raceala'' apesi acolo si baga automat bulina
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
adryiii spune:
Bravo Shine! Harnica
Bine ai revenit Ziki! Minunat copil ai tu.Bine ca si Vas e ok.
Nici nu stiu ce sa mai zic asa pe final de odisee. Multumesc tuturor pt sfaturi, idei si pt dorinta de a impartasi toate trairile din perioada asta minunata, care pt multe dintre noi a fost o necunoscuta. Suntem niste mamici beton, si poate si voi ca si mine simtiti ca ati facut asta de cand sunteti. Astept cu nerabdare mesajul de final si intrarea in clubul buburuzelor de ian-feb2011.