Ian-Feb2011- Bv Vas, Bv Ziki!Gata nasterile!!(200)
Raspunsuri - Pagina 26
RaluKara spune:
Ziki, uiiiiiiii, ce voinic mumos ai tu acolo...de aia a vrut sa stea atat in burtica lui mami, ca sa fie ditamai cavalerul...
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
Shines spune:
Vai de mine Anka...cum sa lasi ma copchilu sa planga ? atata ??? iti dai seama ca urla de foame noaptea nu de drag..ptiuu
cati ani avea tanti aia ? cred ca-i cu bunica o data
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
roxx26 spune:
Am reventit si noi din plimbari..m-am enervat super tare..am fost la faimoasa farmacie tei sa luam vaccinul, si dupa ce am stat la o coada infernala..ce credeti - nu dadeau fara reteta. ce tampenie frate, parca il cumpar sa mi-l bag in fund!! Imi venea sa plang de ciuda. SIiam intrat frumusel la Catena vizavi si l-am luat..de unde sa ma mai fac eu reteta? Dar diferenta de pret e considerabila (230 lei la farmacia tei fata de 311 la catena!!!) - asta ca sa stiti, poate va ajuta pe viitor.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Lorich spune:
Anka nici mie nu-mi place de asistenta nazista! Cum Doamne iarta-ma sa faci asa ceva... e nebuna...pai sa i-o duc pe Ana sa vada plans de copil la foame...
N-as face asa ceva ever, ever...Doamneee!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
roxx26 spune:
Noi asteptam niste musafiri, desi nu preaavem chef de asta dar deh..isi primeste mandra martisoarele. La noapte o sa fiu prezenta pt predare!!!
_
Roxana
mamutz spune:
Iar am ajuns la dr, dar nu de voie, de nevoie.
Contractiile mele nedureroase, aparute acum trei zile, au devenit cam dureroase, dar rare din fericire. Asa ca pe langa nospa, papaverina, uscosin mi+a dat si jumatate de pastiluta de ginipral la 12 ore. Am luat acum sa vad cum o suport, sper sa nu ma ia inima. In rest totul bine, colul lung, inchis, tare, placenta sus, bine prinsa, bebe gras infipt cu capul in colul meu si cu un mare chef de dans si de impins din picioare. Toata ziua ii dam suturi lui mami si noaptea ca sa nu se panicheze cumva.
A mai luat careva ginipral?
Am citit eu pe la capitolele de la 20S, in urma, dar nu am gasit.
Incredibil ultima zi de odisee! Ati fost si sunteti minunate, de fapt asa minuni de copii din ce puteau iesi!?
20+
roxx26 spune:
MAMUTZ, si eu am luat gynipral, juma de pastiluta la nevoie, cand mi se scurtase colul prin sapt 34 (colul meu care cand a trebuit nu s-a mai scurtat deloc) - n-am avut absolut nici o pb de la el!
_
Roxana
angieangie spune:
sunt si eu de acord cu buburuzesa pastram traditia
bebele meu plange azi de m-a zapacit maximacum e la tasu in brate si se screme pe acoloofff...
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamutz Iar am ajuns la dr, dar nu de voie, de nevoie. Contractiile mele nedureroase, aparute acum trei zile, au devenit cam dureroase, dar rare din fericire. Asa ca pe langa nospa, papaverina, uscosin mi+a dat si jumatate de pastiluta de ginipral la 12 ore. Am luat acum sa vad cum o suport, sper sa nu ma ia inima. In rest totul bine, colul lung, inchis, tare, placenta sus, bine prinsa, bebe gras infipt cu capul in colul meu si cu un mare chef de dans si de impins din picioare. Toata ziua ii dam suturi lui mami si noaptea ca sa nu se panicheze cumva. A mai luat careva ginipral? Am citit eu pe la capitolele de la 20S, in urma, dar nu am gasit. Incredibil ultima zi de odisee! Ati fost si sunteti minunate, de fapt asa minuni de copii din ce puteau iesi!? 20+ |
Si eu am luat gynipral - din sapt 20, cate 2 pastile / zi. La inceput mi-a fost mai greu: palpitatii, transpiratii dar pana la urma m-am obisnuit si am luat pana in sapt 38.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica