Strumfi si prichindei iul-aug2011(1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Crispy bine ai revenit!!!

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza dragelor

Din pacate noi suntem intr-o stare nu prea buna...ne luptam cu niste monstrii de colici, efectiv sunt aproape disperata.
Imi pare rau dar cred ca o sa ii cer Ilidei sa scrie mesajul stafeta...eu efectiv nu ma simt in stare...nu mai am energie pentru nimic. sunt intr-o stare foarte neplacuta azi (cred ca din cauza oboselii extreme.).

Matza efectiv nu se linisteste decat la san si ieri am stat efectiv numai la san simt ca turbez de nesomn. M-au ajuns si pe mine monstrii astia

Va rog sa nu va suparati pe mine, dar sincer nu cred ca sunt in stare de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

pozici https://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/AndraSiRazvi#5646541880660696658

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Intrebare: cat de bun vi s-a parut infacol???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Intrebare: cat de bun vi s-a parut infacol???

Felicia, mamica de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
viitorul suna bine, cu Ana si Gabriel

Where there is a WILL there is a WAY!

asa si asa

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Eduard nu a luat deloc in greutate de o saptamana , lapte eu am iar el papa si nu plange de foame , seara doarme de la 10 pana la 4-5. Scaunul e spre verde si ma nelinisteste faptul ca am citit ca ar fi scaun 'de foame' . Am incercat si completare cu LP si cand a vazut bibe a inceput sa urle de abia l-am linistit. Sunt asa supi....., prima luna a luat 1700 gr, a doua luna 1 kg si acum numai 600 grame in 3 sapt .
O fi laptele meu prea slab?

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

De obicei, cel putin mie asa mi s-a zis, cand nu ia in greutate, ia in inaltime. Ai sa vezi ca in curand (daca nu deja) hainutele ii sunt fixe- sau deja "depasite".

Noi am trecut de la 50 la marimea 56 (deh eram marimea super musca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Bine v-am regasit dragele mele
Sa dea Dumnezeu ca aceste 365 de zile sa le parcurgem cu toate fara probleme si sa fim impreuna cu sfaturi si ganduri bune asa cum am facut-o si pana acum
Ramo deja la operatie ?? wow ! usor usor scapi si de beleaua cu rinichiul. Unde mergi sa te operezi?
Crisppy, Forina bine ati revenit in noua formula ma bucur sa aud ca aveti deja un program si va acomodati repejor cu bb-ii
Anaemi cum a fost la mare ?? poze ne pui? De la ce a facut Petru febra ? crezi ca a luat ceva de la tine? Treaba asta cu anticorpii nu stiu cat de reala este , eu una am dubii, cel putin nu pana la 3-6 luni cat spun pediatrii.
Felicia chiar sunt criminali colicii astia . Eu deja am inceput sa ii dau debridat 1ml/3ori/zi , am vazut ca intr-o zi se ghemuise si se facuse toata osie la fata , asa ca m-am gandit poate nu or incepe si la noi, sau macar o forma mai usoara sa faca . Om vedea ce ne asteapta, deocamdata toate la fel de bune si frumoase
Ireth pai ai baiat mare ! ce a mai crescut !!!
Asteptam si restul fetelor sa ni se alature in noua casuta
Siiiii pentru ca astazi este Sf Alexandru va servesc cu un platou mare cu bunatati, cafeluta (ptr cine bea) , cu suculet si multi la fiecare.

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Multumesc mult fetelor,

Stiu ca este normal sa ia mai putin in greutate pe masura ce cresc, ingrijorarea mea vine din faptul ca nu a luat DELOC in greutate intr-o saptamana.

Am si fost cu el la pediatru care mi-a confirmat din nou ca e cazul sa-mi schimb dr. Este aerian, are Eduard pe fata de mai bine de o luna de zile o pata ca o eczema, initial au fost bubite rosii care le-am pus pe seama caldurii, apoi s-a transformat intr-o pata uscata usor maro ca o pigingine. Dupa el e normal si nu trebuie sa-l dau cu nimica .
Ca sa nu mai spun ca asistenta iritata toata m-a corectat ca nu exista lapte de mama care sa nu fie bun, poate nu e suficient. Zic este ca sunt zile cand ma mulg si arunc la care ea zice atunci nu stiu. Se pare ca ei nu prea stiu nimica e clar ce trebuie sa fac.
M-am saturat de incompetenti care asteapta numai spaga

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Ma bucur ca Petru e mai bine .

Fug sa ma intind putin.

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Neatza dragelor

Din pacate noi suntem intr-o stare nu prea buna...ne luptam cu niste monstrii de colici, efectiv sunt aproape disperata.
Imi pare rau dar cred ca o sa ii cer Ilidei sa scrie mesajul stafeta...eu efectiv nu ma simt in stare...nu mai am energie pentru nimic. sunt intr-o stare foarte neplacuta azi (cred ca din cauza oboselii extreme.).

Matza efectiv nu se linisteste decat la san si ieri am stat efectiv numai la san simt ca turbez de nesomn. M-au ajuns si pe mine monstrii astia

Va rog sa nu va suparati pe mine, dar sincer nu cred ca sunt in stare de nimic.

Felicia, merci ca te-ai gandit la mine. Dar eu habar nu am ce inseamna mesaj de predare a stafetei, ca nu am mai primit pana acum Banuiesc ca tb sa fie ceva emotionant, eu sunt omul tehnic direct si la subiect, nu prea ma vad in stare sa scriu mesaje lacrimogene...

Daca nu se incumeta totusi nimeni altcineva, pot incerca. Mi-ar prinde bine mesaje anterioare de la fetele care au vazut asaceva, macar sa-mi fac o idee.

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput