Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Roxx ai pm.

Laura eu sapt asta am gatit spanac cu friptura, ghiveci cu carne de vita, supa de rosii. Eu cand nu am idei, bag o bucata de carne la cuptor si fac o salata.
Al meu copil e invers decat al tau: nu adoarme daca nu trage un colt de paturica pe el. Mai devreme era 'la locul de joaca' (o patura, un cearsaf, centrul de activitati si multe jucarii) si a adormit acolo, in mijloc, dar cu cearsaful tras pe el.

Carmen . Sa se faca Andreias repede bine!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multe lunite voioase sarbatoritilor de azi si multa, multa sanatate lui Andrei!!!

adryiii, fragrant, , multumesc mult de intrebare, sunt bine acum. Ultimele analize au iesit ok, iar eu ma simt cu energiile la maxim, tocmai buna de "trantele" la care ma supune printesa mea aproape zilnic . Totusi, azi a fost linistita, s-a jucat in tarc aproape toata dimineata, la umbra, in gradina.

Eu spal jucarii maniacal , sterilizez bibieroane, pentru ca ma gandesc ca oricum isi face anticorpi din mediu. Macar eu sa o feresc.

Vrea cineva sa infieze vreun pisoi? Astept PM. Aici la curte, in fiecare vara este o drama, pentru ca stapani inconstienti care nu-si castreaza pisicile, arunca apoi pisoii in curtile altora, eventual in curti pustii. Nu sunt la noi, ca nu stiu ce ma faceam, sunt intr-o curte vecina, frumosi, jucausi, tandri si foarte, foarte slabanogi. Mai traverseaza strada, ii mai calca masinile sau mai ajung in curtea unui caine lup care ii omoara sadic. Nu va spun ce mi-au auzit urechile in anii trecuti. Eu i-as infia pe toti (asa a ajuns si pisica noastra la noi), dar nu pot, n-am loc, n-am cum, mi se rupe sufletul de mila lor si ca nu pot sa-i ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Venii si io sa ma descarc, imi vine sa urlu si n-am la cine.
Mai, a cumparat soacramea toata olanda. In fiecare zi aproape a fost in oras si a venit taras si plina de sacose. Asa bolnava pleaca prin magazine si nu mai vine cate 3 ore. Si-l cara si pe socru-miu, sa-i tie de urat. Astia n-au venit sa ma ajute, au venit sa devalizeze magazinele. Fi-ai posetele, tzoalele si ce drac de rahaturi mai indeasa prin sacosele alea (ca le ascunde de mine, baga cate 10 intru-una).
De dimineata vrusai sa fac si io curat, pai putui? Nu, ca-l pazii pe bubu cu socrela plecata la cumparaturi.
Daca nu ajung la sala azi fac moarte de om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

in plin sezon de kk prost si cum nu putem sta nici noi departe de ce este rau, ne aliniem la bebelusi care au diaree; partea buna este ca nu are multe scaune (3-4 /zi); ii dau debridat, enterol (doctorita a spus sa nu ii mai dau enterol, eu i-am dat si azi) dar culmea culmilor vrea sa ii dau ercefuryl (pe prospectul caruia am citit ca nu se administreaza la copii sub 6 ani); a mai dat cineva la vreun bebe ercefuryl?
in materie de sterilizare eu sunt maniaca, toata ziua spal jucarii, sterilizez bibe si oparesc craticioarele ei, dehhh fiecare cu gargaunii proprii si eu am foarte multi;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

am scris un mesaj lung si l-am pierdut, l-am scris pe al doilea si am uitat , deci:
LMA Dolores, Angi si la toti bebei scumpi care au mai facut niste lunite;
si sa va mai spun ca noi nu avem nici un dinte, nu stam in fund decat sustinuta, nu se ridica singura, in schimb se rasuceste pe toate partile posibile, este maxim de curioasa de fiecar miscare, zgomot si ii place sa socializeze, avem un vecin bebe mai mic decat noi cu o zi si de cate ori ne intaplnim bagam mana in el sa simnta ca s-a intalnit cu noi ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocsanica80

in plin sezon de kk prost si cum nu putem sta nici noi departe de ce este rau, ne aliniem la bebelusi care au diaree; partea buna este ca nu are multe scaune (3-4 /zi); ii dau debridat, enterol (doctorita a spus sa nu ii mai dau enterol, eu i-am dat si azi) dar culmea culmilor vrea sa ii dau ercefuryl (pe prospectul caruia am citit ca nu se administreaza la copii sub 6 ani); a mai dat cineva la vreun bebe ercefuryl?
in materie de sterilizare eu sunt maniaca, toata ziua spal jucarii, sterilizez bibe si oparesc craticioarele ei, dehhh fiecare cu gargaunii proprii si eu am foarte multi;

eu ii dau pt k ce are ea e de muolta vreme si sa elimine tot sa nu dea in altele.
poti sa ii dai lp pt diaree. de la humana e hn,la celelalte marci nu stiu cum sunt denumirile. si nati tot 3-4 scaune avea p zi, galbene si moi.
p langa asta care luam juma de capsula la 8 ore, luam hidrasec tot de 3 ori si biotics baby si humana hn. eu i-am mai dat ceai de menta si orez fiert cu morcov. acu e mai bine. dar dc a zis sa continui tratam inca 2 zile dupa ce isi revine complet si dupa revenim la lapticul dinainte si mancarica. bn...dr a zis sa ii dau orice inafara de ou, cartof, rosie, ceapa, iar la fructe are voie doar banana si mar fiert sau copt.

sanatate multa buburuzei

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ocsanica si eu i-am dat lui Robert, nu stiu pe la ce varsta a facut si el prima diaree, pe la 1 an - 2 asa. Mi-a explicat pediatra ca nu e antibiotic ci e un fel de antiseptic local, Robert facea cu sange, deci era cazul de ceva. Sanatate multa!

Catalina ma bucur ca esti pe energii mari, imi pare rau de pisoiasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Multa sanatate bebelacilor bolnaviori, sa va faceti repede sanatosi !

Azi a cazut si Alex din pat prima data, eram tot cu ochii pe el, puneam rufe la spalat si tot trageam cu ochii la camera lui, avea perne pe marginea patului. Dar acum s-a invatat sa urce peste perne si dus a fost...noroc totusi ca a cazut pe burta nu in cap, ghinion ca a cazut unde nu era covor, direct pe parchet. Nici nu a plans ca am auzit un fosnet si deja eram langa el, nu a patit nimic. I-am spus sotului si dupa 2 ore ma mai suna sa-l caut de cucuie si sa vad daca misca bine mainile si picioarele...el s-a speriat mai tare ca mine.

La noi cu infofolitul e invers, sotul l-ar tine tot dezbracat, nu-i da palariuta niciodata daca nu-i pun eu, ba pleaca ei la plimbare si Alex e imbracat de mine si cand se intorc ei pe intuneric e mai dezbracat decat la plecare, palariuta dispare intotdeauna. El vrea sa-l caleasca, pai daca eu stau cu maneca lunga asa-l imbrac si pe el, doar nu e un bebe mai rezistent ca mine...

I-am dat azi avocado cu iaurt, nu mancam asa ceva..... el a mancat o gramada, parca imi era si mila de el sa-i dau asa o porcarie. Si el vrea tot in brate sa-l tin, azi a adormit pe mine stand in genunchi si cu capul pe umarul meu, eram in pat.

Tunde ai PM.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Pentru fetele interesate de jumperoo: eu l-am luat de pe "amazon de" cu 119 euro, cu transport cu tot. Sara se distreaza cu el, dar nu cu entuziasmul pe care il speram. Poate mai incolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

ocsanica si eu i-am dat lui Robert, nu stiu pe la ce varsta a facut si el prima diaree, pe la 1 an - 2 asa. Mi-a explicat pediatra ca nu e antibiotic ci e un fel de antiseptic local, Robert facea cu sange, deci era cazul de ceva. Sanatate multa!

Catalina ma bucur ca esti pe energii mari, imi pare rau de pisoiasi.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

asa mi-a zis si mie ca nu este chiar antibiotic, oricum daca Robertel facea cu sange si i-a dat doar asta eu nu ii dau decat daca imi spune maine ca la analize are ceva;
acum ma gandesc ca scaunele astea proaste coincid cu 2 lucruri: 1. am fost un week-end inainte la nunta surorii mele la Brasov si eu banuiesc ca de acolo o fi luat ceva (cu toate ca am fost maxim de atenta), ori 2. i-am introdus branzica din lapte praf (alt lapte decat bea ea de obicei, ii dau Topfer iar acum ii fac branzica din hipp 1) ma gandesc ca este posibil sa nu tolereze laptele asta; si acum vine alta intrebare la fetele care dau LP la bebei cu ce fel de lapte faceti branzica la bebelusi; noi avem vaca la tara dar doctorita mea mi-a spus sa nu ii fac din lapte de vaca, offffffffff grele frate... ma duc ca urla...
multumesc pentru raspunsuri

Mergi la inceput