Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)
Raspunsuri - Pagina 5
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocsanica80 si acum vine alta intrebare la fetele care dau LP la bebei cu ce fel de lapte faceti branzica la bebelusi; noi avem vaca la tara dar doctorita mea mi-a spus sa nu ii fac din lapte de vaca, offffffffff grele frate... ma duc ca urla... multumesc pentru raspunsuri Roxana mami de Maria-Sofia |
Eu fac din lapte de vaca UHT de 3,5%. Tnuva si Covalact.
La Covalact renunt, ca erau doar 850 ml in cutia de un litru... Restul firmelor n-au avut ghinionul sa masor inca cat lapte e in cutie
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
mirela2 spune:
mai, al meu copil Robert a facut kk azi de 6 ori nu e moale, dar se duce al pachet de chiloti imediat
nu mai zic de servetele
trage de toate cablurile, are o viteza ceva de speriat
il pun intr o parte a camerei si imediat e langa cabluri
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Mayane spune:
Deci... Baiatul meu face un kk pe zi, rar de doua ori. Dar, de cateva zile face cate o pleasca de sta sa iasa din pampers. Si pe margini, si pe la spate. Pampersii nu sunt mici, ca sunt 4+. Doar productia e... depasita.
Ieri a avut mare chef de vorbit. Taica-su s-a topit tot cand i-am trimis filmuletul in care fi-su spunea "tati".
Azi s-a jucat cu telecomanda... nu stiu ce mi-a facut, ca mi i-a intins pe aia pe tot ecranul, si nu stiu sa-i fac la loc
De cate ori l-am luat in patul mare a fost fascinat de perne. Acum isi trage aparatorile mici sub cap, sa doarma ca oamenii mari. Nici aparatorile mari n-au scapat, are o placere deosebita sa le deznoade.
Pana acum s-a intins ca o placinta dupa firul de telefon. Acum nu mai e interesat. Acum vrea laptopul.
N-a luat inca nici o cazatura adevarata (adica a cazut pe spate cand era in fund pe covor, dar aia nu se pune). Dar cand va cadea, cu siguranta va fi pentru ca se va intinde la telefon sau la laptop.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
mirela2 spune:
noi inca folosim chimoti nr 3, cu toate ca Robi are peste 8 kile
tre sa trecem la nr 4
cazaturi au cateva
plus ca si mai pica si pe spate din pozitia in fund
se catara peste tot, trag de toate
laptopul e nr 1 in preferinte, dar nu i prea mai tin in fata lui, dau in cele taste de zici ca acum il sparg
o sa va pun un filmulet imediat
mirela2 spune:
asa filmulet
cum se joaca copii mei
florintunde spune:
Buna fetele
Gabivalceanu;pup profa fara net,ajunsa acasa
Anka;nu te supara dar am ras cu lacrimi la postarea ta..inca si lu barbatu-miu am aratat..esti bestiala cum ai izbucnit tu ref la socrii shoppinguisti
Carmen;pup Andreiutul blegut si sarbatorit..sa fie sanatos si mare si mumos mumos..dragoste mica!
Mirela/Lori;multa putere ...va pupicesc si va imbratisez dragele noastre mamicutze eroine.....APROPOS;Sonia mea e f urlacioasa si nervoasa..dehh doarme acu de 2ore..
Fug sa mai citesc
Madalina/Adryiii/Dedicut;ms pt banuti.. Cu mare placere si alta data ..de ce sa am parte numai Eu de asemenea preturi?..
Cred ca babuta care vinde pe acolo habar n-are ce are pe rafturi...Si aseara m-am uitat pe net.. ex alea de 1 leu sunt 7 lei..si asa mai dep...
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catal_ina10 Pentru fetele interesate de jumperoo: eu l-am luat de pe "amazon de" cu 119 euro, cu transport cu tot. Sara se distreaza cu el, dar nu cu entuziasmul pe care il speram. Poate mai incolo. Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011 |
Si eu am incercat acu'ceva timp sa comand pe amazon.de, dar nu mi-a acceptat cardul. Si am avzut ca unele produse nici nu le livra in Ro. Mai incerc...
Luca Alexandru, mica mea comoara
adryiii spune:
Tunde
Stie cineva, ceva reteta de bebei cu topioca? - De preferat fara lapte.
Somnic usor
Lorich spune:
Catalina e bine acasa, am spalat 6 masini si tot nu e gata, dar am terminat cu ordinea cat de cat, mai am un munte de calcat... azi, pt ca am primit o veste horror despre un unchi drag am frecat baia cu periuta de dinti, deci de astea; plus fifi care nu papa solid, azi am aflat ca nu-i palce cum gatesc, cum gatesc eu, bucatateasa lu' peste. Azi a preferat borcanel cu fructe humana si iaurt de ala bio, de ala acru rau. Pe seara a papt avocado de la mine din mana, in timp ce-o plimbam prin casa si-i explicam ca nu, nu e mai usor la bebedoi.
Multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, e cel mai importat!
Va pup fete dragi, inchid taraba, noapte buna!