Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)
Raspunsuri - Pagina 6
Mayane spune:
Mi-a confiscat copilul telecomanda si nu stiu ce a facut cu ea, ca toti aia de la tv aveau capul cat ecranul. Cand a venit tati acasa, ne-am chinuit doi oameni mari sa dregem ce-a sticat un bot de om. Si cate de astea o sa ma astepte...
In fine, vazand ca nu ne iese, am zis sa dam pe alt program, poate tv-ul e ok, emite televiziunea prost. Cu aceasta ocazie am descoperit ca nici un program nu mai e unde era. Am lasat tv-ul pe un program de muzica, si am plecat la bucatarie, sa discutam ca oamenii mari.
Cand am venit sa-l verific, copilul meu dormea in fund, sprijinit de o pernuta, fara nici i jena de muzica nu foarte in sudina.
E a doua oara cand il gasesc dormind in fund, sprijinit de perna. Si o data l-am gasit in fund si cu capul pe picioare... Toate saptamana asta.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
vasilasanita spune:
Multumim de urari.
La multe lunite ANDREI, YANNIS, LUKAS, MIHAI!
Sanatate multa lui Andrei!
La multe lunite si bebelusului meu Stefan, carea cu e cumincior si doarme! Nici nu stiu cand au trecut 7 luni. Cand imi ziceau colegele inainte ca trec repede 2 ani de stat acasa nu mi venea sa cred. DE abia acu realizez.
La multi ani Doloress, cu intarziere! Drum bun spre Romania!
Calatorie placuta si LAviniei cu familia ei!
Pupici tuturor!
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
florintunde spune:
Lukas Andrei Stefan Mihai Yannis
Lori;Sonia mananca din mana mea..adik nu lingurita,nu manuta de Sonic..dumicat cu furculita si bag in gurita de pe degete..e scarbos dar cu folos..trecem si peste asta..Si papa cartofi facuti pentru noi si carne..dar nu vrea cartofi fierti sau aburiti facut pt ea..
M-am exprimat aiurea ..imi cade bostanul pe taste..
Cum mai?frecasi baia cu periuta??????
n buna
missmj spune:
Buna fetelor...eu sunt praf...sunt in butoi rau de tot ! baiatul meu are enteroviroza , d'aia avea el febra si diaree ! saracutul de el ! am fost la stanciu adrian, fara programare, am intrat peste ei, nu am vrut sa ma duc la spital sa mai vin cu altele de acolo. mi-a zis sa ii dau nurofen de 3 ori pe zi cate 3 ml, daca nu scade febra sa ii dau panadol 4 ml, smecta 2 pliculete pe zi timp de 3 zile si mi-a mai dat protectis sa ii dau 10 zile 5 pic pe zi...dar eu am uitat sa ii zic ca tot el mi-a dat bifido-baby, prebiotic...farmacista cica au aceeasi actiune si nu are rost sa le dau pe amandoua...pana mea, nu stiu ce sa fac si ala nu rasp la tel..o sa ii dau un email. eu i-am dat miercuri pt prima data lp seara , milumil 2. mi-a zis sa renunt la el, sa ii dau milupa hn daca vreau . avem voie doar morcov, albitura,orez,pui si vita. Doamne ajuta, sa treaca repede.Mi-a vomitat pe la 19 de ziceai ca e om mare, se chinuia si nu iesea nimic, intr-un final a dat afara spuma alba si dupa aceea lichid verzui ! il tineam de frunte
I-am luat temp inainte sa il culc, avea 37 . dureri tot mai are, ca mai plange de burtica. problema e ca mi-a zis sa ii dau nurofen la 8 ore...ce fac ?! ii mai dau daca nu mai are febra ?
bai nene, sunt la fundul butoiului rau....ce copil am avut eu pana la 5 luni. de la 5 luni a inceput cu refluxul masii, pana acum niciodata febra, diaree sau voma ! acum toate pe capul lui mi-e mila de el...abia s-a rostogolit si el o data azi...el care sarea ca broscuta. a fost asa apatic, ochii adanciti in cap....si trist !
bebelu si buba ta are aceeasi prob nu ? tie ce ti-a dat ?
offf ma duc sa imi fac un dus
va
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
florintunde spune:
Neatza!
pt mamici obosite
Carmen;saracutul broscoi..mama masi de virusi!ati laut de la mare..100%..Ti-am zis ca sunt acolo balauri..ai grija sa fie hidratat..nurofen nu se da numai la febra..sa stii ca are si alte simptome care nu se vad..ex dureri musculare,de cap..le amelioreaza.se simte rau ,de aceea e asa blegut.
SANATATE MULTA MULTA SI PUPICI!
bebelu86 spune:
Neata
CArmen buba mea nu a avut febra.adica era 37.5, fata de 36.7-36.9cat avea inainte. nu a vomitat.noua ne-a dat biotics baby 3pliculete p zi, hidrasec de 3 ori p zi, lp inital sl si dupa hn (a fost o neintelegere), debridat (pt dureri de burtica) si p urma ne-a mai adaugat ercefuryl k nu trecea diareea. deja a doua zi era bine, a lasat-o burtica si caca e normal. sanatate multa si sa va faceti bine repede
Mayane ce haios e Darius. si nati mai fura telecomanda si modifica programele, da tare, incet, intra p teletext, dar inca nu a ascuns-o
Anka esti asa scumpica cum povesteti intamplarile
ne preg sa iesim un pic afara sa ne dam in leagan si balansoar si dupa venim aksa
un week-end minunat
edit pt carmen: eu i-am dat 2 zile orez fiert cu morcov si urm 2 zile p langa asta am mai adaugat brocoli si dovlecel. azi ii bag si carnita.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
mirela2 spune:
neata si cafea la poporul nedormit
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
roxx26 spune:
Neata!
Of, saracii bebei bolnaviori...ii pupam cu drag, sa se faca bine repejor. Urate mai sunt enterovirozele astea!
Am avut si noi aventuri de dimi. O las pe Catalina cateva minute nesupravegheata in patut, cu jucariile, merg in bucatarie sa aburesc un mar. Apoi revin, iau fata si o pun in scaun sa pape. La prima inghititura se ineaca rau, da rau de tot. Zic - ia uite, prima oara cand se ineaca fata grav cu mancare. Sotul o aude si el si zbiara din baie: bate-o pe spate, vezi daca respira. O iau pe antebrat, o lovesc usor pe spate de 2 ori si isi revine. Gata. Continuam masa. Cand deschide gura, vad ceva mare si portocaliu. Primul gand a fost - morcovul de ieri (!!???) Apoi imi dau seama si ii bag mana in gura - era pufuletele de prins parul, mestecat bine!!! Eu noaptea nu o culc cu motul prins, tocmai ca sa nu inghita dracia asta, dar pe asta portocaliu il avusese in par ieri dupa-amiaza si cine stie in ce moment a ajuns prin patut. Iar ea l-a recuperat de dimineata
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Roxx';da mama sa manance fata !-vezi daca o tii nemancata isi mananca pufuletele din par..bine ca n-a fost mai rau
Sunt plina de bagaje..bagaj pt baieti..ma apuc de bagaj pt noi..
Am avut cu tati reprize de cearta ,de impacare ,iara de cearta..acu iara e bine..zici ca suntem din filmele cu prostii..
Pana la urma ma lasa sa merg la Sovata ,daca o duc si pe mama cu mine..insa mama trebuie sa ajunga acasa pe luni seara..asadar ma duc sa dorm o noapte acolo si ma intorc....Cica mergem toti 4 cand se intorc de la mare..nu prea cred..da hai sa fim potimisti
Carmen;cum se mai simte Andrei?
Ce leneveala pe aici