Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)
Raspunsuri - Pagina 7
gabivalceanu spune:
Tunde, si eu te pup! Te mai duci la Sovata? Sau facusi manichiura degeaba? (Ce dor imi e de Shines, cind ne povestea cum isi facea ea masti, manichiuri, masaje si altele... Si eu abia apucam un dus cotidian amarit...)
Roxx, periculos! Ai fost f stapina pe situatie, felicitari. Va povesteam eu la odisee, cind toata lumea cumpara hainutze cu blanita, botosei cu funditze si cite si mai cite, ca Ioana ss-a inecat rau cu un iepuras care fusese lipit cu silicon pe-un botosel... Grija mare!
Carmen, sanatate! Si iesi din butoi, ca se face bebe repede bine! Sa speli juariile dupa ce le roade, mie asa mi-a zis pediatra, ca lasa resturi de mincare pe ele (nu e musai sa le vezi), si e vara si se dezvolta crocobauri.
Eu... Tot fara net, tot cu mini-tastele de la telefon... De ciuda am plecat la Nucsoara, evident, cu purcelul si catelul dupa mine. Aci m-am inciudat mai rau, ca aveam eu un locsor pe malul unui riu, o frumusete, chiar gura de rai... Si-acum am gasit-o spurcata, imputita si plina de pet-uri, jeg si nesimtiti. Of.
Anka, risei, maica! Si cit de mult iti asteptai socrii... Ai vazut filmul ila?
G
gabivalceanu spune:
Tunde, chiar cind ma gindeam la tine ai scris!
Bine ca va si impacati...
Eu as merge cu mama la Sovata numai daca ar merge si el cu mama lui la mare
missmj spune:
roxx bine ca nu a fost mai rau...mama denaturata ce esti...lasi copilul sa manance prinzatori de mot !
tunde spor la bagajit !! andreiut este mai bine, nu mai are febra deloc si azi chiar s-a jucat, a gangurit, a ras..azi-noapte a fost nasol rau, s-a trezit urland pe la 2 , el care imediat se potolea cu titi, a refuzat si titi...plngea ca un om mare, jelea asa...si cu lacrimi multe...m-a facut si pe mine sa plang. nu s-a oprit pana nu am aprins luminile si l-am plimbat prin casa sa mai uite de durere. a adormit intr-un final pe la 2.30. noaptea e mai nasol...ziua corpul secreta singur morfina naturala, si d'aia nu prea apar durerile ziua. noaptea nu mai secreta si automat durerile sunt mult mai puternice. of Doamne, sper sa se faca bine repede.
ce linite e astazi pe aici...e weekend, domnii B sunt acasa de obicei...probabil sunteti prin parcuri, prin vizite...al meu sot e la unca, vine la 20
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
missmj spune:
gabiv multumesc, si da, o sa spal mai des jucariile, mai ales in perioada asta. have fun la Nucsoara...cu gura de rai ce sa iti zic...nesimtiti peste masura unii oameni! cand am fost acum la mare , facusem ceva deranj pe nisip, sticle,pampersi,etc. si i-am zis sotului sa il tina pe andrei sa ma apuc sa strang...la care o femeie de langa noi zice: "lasa mama ca sunt oameni platiti sa curete plaja seara " daaaa , pai si atunci de ce au mai pus astia cosuri de gunoi pe plaja ? ca sa aruncam noi pe jos ? si in mare ? cate lene frate !!!
tunde sunt de acord cu gabiv...ia-o tu pe maica'ta daca o ia si el pe ma'sa !
andrei doarme de la 15 ...ar fi trebuit sa calc pana acum !!! dar eu am vrut sa termin un film inceput aseara, sa mananc inghetata si sa forumesc...problem ???!!! si-asa am avut parte de destul stres in butoi !!
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu Tunde, chiar cind ma gindeam la tine ai scris! Bine ca va si impacati... Eu as merge cu mama la Sovata numai daca ar merge si el cu mama lui la mare |
..esti criminala
catal_ina10 spune:
Salutare mica adunare!
missmj, ce bine ca ne dai vesti bune despre Andrei ! Prin cate ai trecut si tu !
Tunde, ce cauti tu la Sovata, mai ales cu mama si fara Mr B? Eu stiam ca acolo te duci sa faci copii . Dar tu ai deja doi!?!
Of Lori, supermami ! Spor la munci ! Imi pare rau de vestile proaste despre unchiul tau!
gabiv, sunt tare curioasa cum e tati intr-o casa in care fetele (dar si motanul ) e clar ca au o gramada de personalitate. Cum face fata ?
missmj spune:
mayane foarte tare ce povestesti tu acolo ca face bebe ... si al meu e dispe dupa telecomanda, dar inca nu a ajuns sa dea peste cap tv-ul . si a adormit singur in fundulet? jesus christ..al meu nu a mai adormit singur ziua de pe la 4 luni. noaptea de mai trezeste si mai adoarme singur daca e langa mine in pat. foarte tare, s-o tina tot asa ma gandeam azi...parca tu ziceai ca bebe cam refuza sanul ? cum mai e ?
lorich pare rau pt unchiul tau drag ...
gabivalceanu spune:
Catalina, ne-ai cam citit. Norocul lui tati e ca atunci cind nu mai face fatza, face spate, ca sa zic asa. Adica a invatat sa ignore treaba pina se linisteste taifunu'.
G
fragrant8 spune:
buna seara mamici; va scriu rapid de printre valize si valijoare...
sanatate multa buburuzelor bolnavioare;
vasilasanita- cum mai e puiul tau cu raceala?
anka si gabiv - sunteti mortale ca intotdeauna.
ma duc sa scot sophicul la plimbare, ca-mi mananca urechile...
data viitoare va scriu de pe o tastatura cu diacritice romanesti
florintunde spune:
Fragrant;Drum bun!Sa va ajute DD
Catalina;da nu-i voie sa am trei copii?..Poate imi gasesc un gagiu
Au plecat baietii al mare..am un stres dupa mine..inca iese fum
Inainte sa plece am sunat la tanti cu apartamentul..Precizez ca am vorbit si aseara cu Ea..a zis ok.ne asteapta.
Pe cand astazi a dat apartamentul la cineva..am facut-o in toate felurile..bagaje facute..cazare nicaieri.Am stat calare pe net..nimic..full peste tot.Fiind Sf MARIE pe luni,a mai dat lumea inca o fuga la mare.
Ma suna femeia peste 2 ore..are remuscari..cica se simtea vinovata..si ne-a facut rost de apartament..
Alt balamuc..am anulat rezervarea la Sovata pe trei nopti,am luat numai pt o noapte,ca buni nu putea sta cu noi.Dupamasa suna buni..cica poate sa stea si o saptamana ,ca si-a rezolvat treburile
Suna la hotel !cere -ti scuze..noroc ca mai aveau camera libera..asa ca voi ramane pana marti-miercuri..depinde cat ma lasa bugetul
Va pup....mai intru dimineata inainte sa-mi iau zborul