Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Sanatate multa lui Andrei, Carmen!

Stefan e bine acum, nu mai e racit. Am scapat.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

mayane foarte tare ce povestesti tu acolo ca face bebe ... si al meu e dispe dupa telecomanda, dar inca nu a ajuns sa dea peste cap tv-ul . si a adormit singur in fundulet? jesus christ..al meu nu a mai adormit singur ziua de pe la 4 luni. noaptea de mai trezeste si mai adoarme singur daca e langa mine in pat. foarte tare, s-o tina tot asa ma gandeam azi...parca tu ziceai ca bebe cam refuza sanul ? cum mai e ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mai, nu ma intelegeti gresit. Programele le-au amestecat aia de la Dolce, dar i-am iertat, ca au bagat o gramada de chestii noi, copilul a schimbat doar rezolutia la tv.

Noaptea nu se trezeste niciodata (sau daca se trezeste, nu stiu, ca nu zice nimic) Intre 11 noaptea si 7-8 dimineata doarme. Se trezeste, mananca si iar doarme, pana pe la 12-13. Abia dupa amiaza e mai activ.
Cu sanul il pacalesc dimineata, foarte rar si seara, si nu sta decat cateva minutele. Ar sta mai mult, daca ar putea s-o ia de-a busilea prin casa cu tzitzi in gura... Dar cum mami n-are tzitzi atat de extensibile...
Azi am facut cunostinta cu glutenul. Primul biscuite... A ros cam jumatate din el. La finalul operatiunii, atat copilul cat si patutul erau numai farmituri imbibate in balute.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna seara!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Am reusit si eu aseara sa comand o jucarie de pe amazon.de. Nu stiu ce s-a intamplat, dar de data asta mi-au acceptat cardul. Cica o primesc pe 25 august.
Cata_lina, ce jumperoo ai luat?

Fragrant, Doloress, drum bun spre Ro!

Sanatate bebeilor bolnaviori!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna seara fetelor!!!!!!!!!!
in primul randa va multumesc entru urarile de ziua mea,sunteti dulci si va multumesc pt asta
urez si eu tuturor sarbaroritilor luniii august la multi ani!si mai ales bebeilor nostri dragi
noi vara nu avem timp de respirat prea mult cu pensiunea si cu Tudor abia ne mai impiedicam unul de altul,cred ca o sa trec pe langa sotul meu si o sa-l intreb in ce camera sta in curandasa rar il vad(si cica mai vrea o fetita)
va pup si promit ca ma mai bag in seama
va doresc week-end placut

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Pupam fetele!
Azi am avut o zi tare relaxanta. Am fost la niste prieteni la piscina si Catalina s-a balacit cu noi, si cu colacel si fara, ne-am simtit tare bine. Aerul curat si apa au rapus-o, a adormit si ea mai devreme ca de obicei.

TUNDE, cam putin o noapte...mai mult stati de drum...dar mai scapi de rutina cotidiana. Buna ideea cu mama la mare, GABIV e delicioasa ca de obicei! Relaxare placuta cu fetele iti doresc! Drum bun

CARMEN, m-am tot gandit la voi, ma bucur ca Andreiutz e mai bine! Nu stiam explicatia cu durerile in timpul noptii, interesant.
Ce film frumos ai vazut?

Apropo, sa vedeti filmul ”Paul”, cu un extraterestru simpatic, e o comedie buna.

FRAGRANT, drum bun! Sa ajungeti cu bine!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna seara fetelor,

Hop si noi dintre bagaje
cred ca ne mai ia vreo doua luni pana despachetam si aranjam totul

Carmen, sanatate multa lui Andreiut. Ma bucur sa aud ca astazi a fost mai bine

Lori, imi pare rau pt vestile proaste, lasa periuta, baga optimismul in fata

Tunde, sejur placut cu fetele

Mayane, tare rau Darius si precoce rau mi se pare mie

Doloress, Fragrant, zbor lin si sa ajungeti cu bine!

Roxx, felicitari pt stapanirea de sine. Te admir pt asta. In alta ordine de idei, ce inseamna domnule sa ai par pt codita...noi daca suntem chelioase nu avem nici pufulete pt par

Noi raportam prima cazatura din pat direct in fata pe parchet
nu stiu durerea cat de mare a fost dar sperietura sigur a fost mare, mare
eram in camera cu mamaia, tataia si mami si intr-o fractiune de secunda si de neatentie a aterizat in nas pe parchet...asta este. Asa va creste mare
Va spuneam ca nu vrea sa manance decat ciorbita cu bors? ieri am incercat din nou sa-i dau supita de-a ei, nimic, a stat toata ziua nemancata si pe seara i-am facut ei special o ciorbita acrita fara sare
A mancat cu 7 guri, era lesinata de foame, ceea ce inseamna ca oricat de foame i-ar fi daca nu are ce ii place, nu mananca

Noi ne-am glutenat de la 4 luni, eu nu i-am cumparat niciodata biscuiti fara gluten, mananca biscuiti petit beure de la 4 luni
Ieri am mancat pentru prima data si carnita si ficatel de pui (pui de la mamaia mea de la tara). I le-am amestecat cu zeama de la ciorbita, cu morcov, telina in blendar si cu painica ...super bun...ne-a placut

Iar sunt nevorbita, iar vb mult

N-am barbat de-o saptamana acasa, de-aia stau noaptea pe net si va fac voua capul calendar

Ma duc sa ma culc langa fata mea
somn usor

Hai va pup, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

fragrant drum bun ! sa ajungeti cu bine !
roxx am vazut si eu Paul...draguta comedie ! eu am vazut The Blind Side , o drama, dupa un caz real ... cu sandra bullock ..frumos, mi-a placut ! Am mai vazut de curand Changeling cu Angelina Jolie ...tot caz real ! nu sunt noi, doar ca nu le vazusem eu !
mayane am inteles acum...credeam ca deja e expert bebe in setarile telecomenzilor !
buna deea ce mai zici ?
angie pai da, sa te bagi in seama mai des !
irinuka ce mai faci ?
Al meu bebe bombane de zor in patutul lui si sta in cap, cu fundul in sus...nu vrea sa adoarma ! are chef de joaca...foarte bine...decat sa il vad asa trist si bolnavior !
Am zis ca fac si eu un pandispan cu fructe dupa ce adoarme piticania...dar parca vad ca o las pe maine...ca deja e tarziu !
tunde drum bun si sa ai parte de biget maxim sa stai cat mai mult la relaxareeeeeeee !ti

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

WUDY, ce fata smechera ai tu!

ROXX, balaceala, ai?

TUNDE, sejur placut!

FRAGRANT, tinem pumnii sa aveti calatorie usoara! Si... bun venit in tara de pe acuma, draga noastra draga!

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Robert la febra, cred ca face varicela!

La multi ani fi-mio

La multe lunite Medeea si Edutu

Mergi la inceput