Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

NEATA!!!!!

Off Loriiii..Saracutul de el..si vai de mama lui
multam de cafa

Pup toate fetele..poate iau si laptopul cu mine..mai vad.
aveti grija de voi si de bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vacanta placuta Tunde, meriti din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si de la noi
sanatate puiulor bolnavi
dr bun celor ce pleaca si vacante placute
angi ti am dat mail

fetelor e vreun puseu in calendar? is tare agitati motanii astia....ba bibi, ba ca pierde suzi, ba cald, ba frig......
ce bine ca ai vostri(unii) dorm toata noaptea

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

si eu o banueisc pe Ana de puseu - mai suge toata noaptea de rupe, dimineata ii explodeaza pempersu de atata pishu, e disperata sa suga; azi a lasat de la ea si a papat si niste nectarine, deci eu zic "puseu"

Aaaa..ieri a zis si Ana mea pt prima data "ma-ma, ma-maa", normal, fara directie, dar sufiecient cat sa topeasca o mamica obosita si amarata.

Faza dura e ca nici eu n-am avut varicela... deci vin vremuri interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

neata si de la noi !
puiul meu cred ca si-a revenit bine de tot, nu a mai plans deloc azi-noapte
lorich imi pare rau de Robertel , hai poate totusi nu e varicela
mirela pup motanii agitati ! am vrut sa verific pe gmail lista puseelor, sa vedem ce ne asteapta, dar nu mi se deschide ... cred ca e eroare de la google.
tunde inca o data, drum bun si relaxare totala !

La multe lunite Eduard Matei, Ana Isabela si Medeea

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hey fetele!

LMA Ana, Edu si Medeea!!!!!

Harta puseelor: http://buburuze2011-blog5.blogspot.com/2011/05/harta-puseurilor-cerebrale-ale.html

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Salutare!
La multe lunite Eduard , Ana si puiutului meu mic Medeea!Sa cresteti mari si sanatosi caci frumosi sunteti!
Si acu sa va zicem cate ceva despre noi:
Mandra mea are 8 kg si 70 cm,suntem in continuare exclusiv pe lm cu treziri la 1 ora jumatate noaptea iar ziua suge la 2 ore jumatate.Am incercat sa o diversific dar fara succes,nu accepta nimic asa ca mai incercam.
Avem si noi o cazatura la activ,nu a plns mult dar s-a speriat tare.Am lipsit 2 secunde din camera si a fost suficient.
Medeea este fan jumperoo,sta si cate 50 de minute in el dar trebuie sa fiu si eu in camera altfel se lasa cu plans.
Am pus pe contul 2 cateva poze mai recente cu noi.

Carmen-multa sanatate puiutului bolnavior.

Mai aveam multe de zis dar ne pregatim sa plecam la piscina.Revin mai spre seara.
Multi pupici la buburuze!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Salutare!

LA MULTE LUNITE EDISOR, MEDEEA SI ANA!!! SANATATE MULTA, MULTA!!!

Sanatate si la bebeii bolnaviori.

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Am facut branzica si a iesit excelenta!!!!! Ura, ura, ura si sar'mana de retete, a iesit foarte bine cu lamaie.
Am luat 2 kile de lapte sa-mi fac si mie.
Noi am trecut de un puseu. Chiar ma gandeam sapt. trecuta ce are de mananca atata. Eh, asta era.
Ne-am ales cu ridicatul in picioare, stat in fund din mers si plecat din fund, deplasari de- a busilea prin toata casa. Cel mai productiv puseu. In 4 zile bubu a trecut de la omida (se tara numai pe burtica) la fluture . Acum e disperat sa se agate de toate alea si cand ii obosesc manutele cade si urla. Of, nus' daca nu era mai bine omida.
Am lasat patutul si tarcul jos, dar degeaba... Daca il pun acolo zici ca l-am pus in urzici. Plange cu lacrimi de crocodil sa-l las prin casa. Evident ca tre' sa stau cu ochii pe el ca pe butelie, ca se baga pe unde nu gandesti.
Fetelor calatoare le doresc drum bun si concediu placut!
Ah, mai vroiam sa va spun ca nu pricep cum mai puteti alapta noaptea la 2 ore. Io de cand cu serviciul daca ma scoala si numai o data pe noapte si sunt terminata a doua zi. Nu i-am mai dat mancare noaptea de pe la 3 luni. Se scula pe la 5 si atunci lua micul dejun. Acum se scoala la 7, ca atunci tre sa mergem la gradi.
Drept ii ca baga seara 240 ml de lapte cu cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Ziua buna si de la noi!!!!
Drum bun spre casa Fragrant si Doloress, sa aveti calatorie linistita fara evenimente!!!!!!
Insanatosire grabnica la puii bolnaviori!!!!!!!!!
Si la puii mici dar si la puii mari!!! Lori ce ai facut cu Robertzel , ai reusit sa-l bagi ;la stat si cat ai dat ca pe mine m-a rupt 500 de euro , mai bine ramanea la Olga Gudynn, asta e e mai apropae si nu va ajunge savant de la gradi, in plus anul asta vom fi mereu pe drumuri ca ne ia tati cu el peste tot si eu de-abia astept!
Cica plecam si noi in concediu la mare pe Marti, adica la Mangalia acolo unde am apartamentul,Angie vin sa te vizitez, daca poti sa facem schimb de numere pe PM ar fi grozav!!!!!!M-as bucura sa ne cunoastem!!!! Si iti spun si eu cu intarziere La Multi Ani!!!!!!!!
Fifi cel mic e f. vioae si agera, mananca grozav is f. multumita, azi a papat un cocktail de fructe pasate [piersica , banana si mango as ras tot, supa o papa f. bine, si fructele de dim ;la fel maine primeste iaurt cu biscuitzi, in concediu borcanele si ce ii fac eu ca am bucataria cyu toate alea si ii pot face acasa.Noi nu papam decat pasat am inceput acum cu bucatele mici de tot, nu ma risc cu AD sa nu se inece, si dca papa bine asa e o.k, trecem si la bucatzi mai mari mai tarziu!!!
Nu plec cu catel si purcel, fiecare va avea bagajelul lui, eu si atti doar unul si mic, carucior ii cumpar de acolo, sport si gata ca sta in funduletz si nu il mai car pe asta!!!!!!Cel mic are un bagaj al lui un troler mic, stau pana Sambata cand ma intorc sa plec cu finamea la Budapesta pentru rochia de mireasa, astept de mult sedinta asta de shopping, apoi pe Joi plec la Onesti ca Sambata e nunta!!!!!!!!
Fetelor l-am vazut pe ala micu al soramii e micutz tare zici ca e o papusa vie e asa de frumos!!!!!!!! are niste ochi de viezurel, albastrii, toti suntem cu ochi albastrii verzui cu exceptia sotului care e cu ochii caprui!!!!!!!!!
Missmj ce mai afec baiatul cum mai e cu stomacelul???
Noi am depasit criza cu dintii da Doamnew sa nu mai fie!!!!
Tunde ai primit banutzii, data aviatoare imi dai contul de card si ti-i pun acolo ca e mai bine asa!!!!!Oricum sarumana mult de tot, vb pe PM!!!
Azi fiicamea a aterizat pe langa pat nu stiu cum a reusit ca am vazut-o langa noptiera brusc eram si eu si al meu in camera , a plans putin si gata!!!!!!! E tare de cap cred ca nu are nici cucui si nimic!!!!!!
Ma duc sa bag o cafea, va pup!!!!!!!!!

Mergi la inceput