Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !
Raspunsuri - Pagina 12
sensibila spune:
Buna fetele
Am venit si noi aseara si suntem bine
Pupici multi si sanatate multa bolnaviorilor
Am avut si noi alergie la niste piscaturi de nu stiu ce, cred ca paianjen. I-am dat cu triderm si trebuie acoperit si ferit de soare si de apa. Si in plus i-am dat sirop Aerius, cred ca am spus bine
bluekidoo - eu am colacei de vanzare
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelagrosan Yaia mersi de sfaturi, dar sa stii ca nu exagerez deloc cu activitatile casnice, de calcat nu calc decat ce e absolut necesar, gen camasi, ba chiar avem pe cineva care se ocupa de unele chestii legat de curatenie sau mai iese uneori cu Angela afara cand fac eu mancare. Cu somnul e mai greu la noi, ca inca nu am dormit nici o noapte intreaga de cand am nascut, iar eu sunt genul de om care trebuie sa dorm. Incerc mereu sa ma culc devreme seara ca sa prind cat mai multe ore. Ba chiar am o obsesie legata de orele de somn. . M-am culcat cam tarziu in fiecare seara. Apoi am venit in Cluj si s-au imbolnavit fetele si iar nu am prea dormit. Oricum cred ca sunt eu cam sensibila.Chiar azi am fost cu Angela la medicul de familie si am cerut si trimitere la niste analize sa vedem cum mai sta treaba. ![]() |
Mihaela, in cazul asta nu pot decat sa-ti doresc sa vina noptile fara trezire si la voi! La noi au sosit deja, de vreo luna. Cam de cand a terminat cu primul rand de masele. Acum sta sa iasa al 3-lea canin, dar nu se mai trezeste in multe dintre nopti si chiar daca se trezeste, de cele mai multe ori doar trebuie sa o mut de pe o parte a patului pe alta, din cauza ca transpira si se uda patul si nu-i mai place. Azi noapte s-a mutat singurica dint-un capat al patului in celalalt. Oricum, nu sta treaza mai mult de 1 minut. Poate vin si la voi noptile dormite legat.
Seninatate multa iti doresc si odihna si mai multa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
sensibila spune:
A aparut Topferul Kinder in romania
La Farmacia Dona pretul este de 39.5
Pontul pe care vreau sa il dau este ca la
Farmacia Tei, pretul este de 26 de lei.
Puteti intreba si comanda eventual daca nu mai au la nr de tel 0729.883.074
Eu am cumparat 30 de cutii pentru ca mai mult ca sigur ca este o promotie la farmacia Tei pt ca la nemti este pretul de vanzare 8 euro, deci nu are cum sa ramana la noi la 6 euro pe piata , vb de pretul de la Farmacia tei
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui mihaelagrosan Acum sa ma plang si eu putin la voi , ca nu prea am la cine, doar bietul Alin care cred ca s-a saturat si el. Pe mine m-a apucat iar anxietatea, stiti ca dupa nastere si problemele cu Angela am suferit de depresie. Ma rog, s-a rezolvat doar cu naturiste,psiholog si multa vointa si bunavointa din partea familiei. Acum de cateva zile, vreo 2 sapt. am avut insomnii, stari de anxietate, aparute oarecum pe fond de oboseala, ca vara asta a fost obositoare pt mine. Acum cu fetele bolnave, nesomn s-a accentuat. Mi-e teama ca sufar de ceva boala incurabila, ca voi muri curand si raman fetele fara mama ![]() ![]() . Sper sa imi revin repede pt. ca vreau sa fiu vesela , optimista, nu sa-mi plang de mila.Va si o zi minunata!Mihaela de Elena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010) |
Draga Mihaela, mi se rupe sufletul cand citesc prin ce treci, esti obosita peste masura, fetele nu-ti lasa o sesunda libera, in plus perioadele cand nu au fost sanatoase.
Ce este mai important, cum spune si Yaia, este sa te odihnesti, cand si cat de multi poti, sa iesi afara, sa te "vada" soarele, faci ceva pentru tine, un coafor, o manichira, un film, spectacol, ceva ce-ti place si nu ti-ai mai permis de mult timp datorita schimbarilor de programe.
E foarte bine ca sotul tau te ajuta, ca te indruma si sta aproape te tine, accepta-i ajutorul si vorbeste deschis cu el.
In alta ordine de idei, sunt si eu deacord ca sa nu te tresezi cu gospodareala, nu vine nimeni in control, nici premiu sa-ti dea!
Lasa bolile, nu ai nimic incurabil, e doar un cosmar, deschide ochii si gata, vezi soarele
Ai grija de tine si odihna mullllllltaaaaaaaaaaa, papa bun si ce-ti place!

castelanaC spune:
Ami, ce mai faci burtica? mai poti?
iute un
de la Castelan sa ai o ultima perioada cat mai suportabila!
mihaelagrosan spune:
Buna fetele!
Fetele mele acum sunt tusitoare si cu muci, azinoapte a fost nasol ca Angela s-a tot trezit din cauza tusei. Nu stiu ce aiureala de virus a fost si asta, dar nu mi-a placut de el
. Sper sa le treaca odata.
Yaia,castelana sa stiti ca sunt mai bine
. Am dormit mult mai bine ultimele nopti, adica nu am mai avut insomnii din cauza mea
. Eu ma si speriu cand ma mai apuca starile astea, mi-e frica de ele din cauza ca anul trecut cand am avut probleme a fost foarte greu, aveam niste stari groaznice si nu mai vreau sa ajung asa. M-am culcat mai devreme, am iesit la plimbare si am incercat sa am o atitudine pozitiva si sa ma bucur de toate.
Freedelia ti-am trimis PM. Daca se poate mi-ar placea sa primesc ergo-ul pana la sfarsitul saptamanii viitoare ca sa-l pot lua cu noi la mare.
Ma duc sa-i dau papa Angelei ca ma striga pe aici.
carmickey spune:
buna fetele,
fetelor pe adelina a muscat-o un tantar si s-a facut o pata rosie in jurul intepaturii, am fost la medic si spunea ca va trece sa nu imi fac griji, dar arata groaxnic...
aveti idee ce as putea sa ii dau? eu am patit cu ea si anul trecut acelasi lucru, la o mica intepatura de tantar se face ditamai pleasca de buba
off, si arata foarte urat 
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
bluekidoo spune:
Tanya pateste la fel.. la noi se pare este o alergie la ciupiturile de tantari "mostenita" de la taicasu.. ii dau sirop Aerius si ii dau cu Fenistil gel pe bubite
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
child spune:
| citat din mesajul lui stanucel buna fetele, fetelor pe adelina a muscat-o un tantar si s-a facut o pata rosie in jurul intepaturii, am fost la medic si spunea ca va trece sa nu imi fac griji, dar arata groaxnic... aveti idee ce as putea sa ii dau? eu am patit cu ea si anul trecut acelasi lucru, la o mica intepatura de tantar se face ditamai pleasca de buba off, si arata foarte urat ![]() STANUCEL fenistil gel sau mai este in DM un unguent. Poze Adelina adelina paul mamica carmen de Adelina Ioana |
carmickey spune:
cand s-a trezit la ora 17 era rosu tot umarul,se umflase, era tare, si frigea, am plecat la budimex in cea mai mare viteza
la inceput au crezut ca poate fi o intepatura de capuse, dar dupa o alta investigatie la chirurgie si la dermatologie au spus ca este alergie la intepaturi de insecte...maine vroiam sa plecam in salina, dar vom amana plecarea pentru ca vreau sa o tin sub supraveghere, si sa fiu cat mai aproape de spital
ca si diagnostic au scris intepatura de insecta suprainfectata, iar ca tratament ne-a dat xyzal, biotics baby si cefalexin sandoz
fetelor m-am speriat ingrozitor credeam ca este mucosum contagiosum care am auzit ca este foarte greu de tratat...
ma simt tare prost ca nu am putut avea grija de ea
cred ca in parc a fost intepata de insecta, mai sta in iarba, la nisip...
momentan luam o pauza cu parcul, si mai vedem
va urez o noapte buna si linistita alaturi de ingerasii vostri...fug si eu la ingerasii mei 
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian

de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)