Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Salut fetelor

Noi am tras rau cu herpangina, febra mare 1 zi, dar care a scazut sub 39 ff greu, dupa cateva ore, iar apoi din cauza bubitelor din gat nu pot sa manance. Cred ca e foarte aiurea , sa-ti fie foame si sa nu poti manca. Acum incep sa manance si ele cat de cat. Azi am fost si la medic la controlul de 1 an , e ok, cam slabuta, dar e bine si asa.

Stanucel medicamente de-astea le-am dat si eu. Poate Adelina nu a avut atatea vezicule de putea sa manance bine.

Delia cand poti pune poze cu ergo ,abia astept.

Acum sa ma plang si eu putin la voi , ca nu prea am la cine, doar bietul Alin care cred ca s-a saturat si el. Pe mine m-a apucat iar anxietatea, stiti ca dupa nastere si problemele cu Angela am suferit de depresie. Ma rog, s-a rezolvat doar cu naturiste,psiholog si multa vointa si bunavointa din partea familiei. Acum de cateva zile, vreo 2 sapt. am avut insomnii, stari de anxietate, aparute oarecum pe fond de oboseala, ca vara asta a fost obositoare pt mine. Acum cu fetele bolnave, nesomn s-a accentuat. Mi-e teama ca sufar de ceva boala incurabila, ca voi muri curand si raman fetele fara mama. Sper sa imi revin repede pt. ca vreau sa fiu vesela , optimista, nu sa-mi plang de mila.
Va si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan
Acum sa ma plang si eu putin la voi , ca nu prea am la cine, doar bietul Alin care cred ca s-a saturat si el. Pe mine m-a apucat iar anxietatea, stiti ca dupa nastere si problemele cu Angela am suferit de depresie. Ma rog, s-a rezolvat doar cu naturiste,psiholog si multa vointa si bunavointa din partea familiei. Acum de cateva zile, vreo 2 sapt. am avut insomnii, stari de anxietate, aparute oarecum pe fond de oboseala, ca vara asta a fost obositoare pt mine. Acum cu fetele bolnave, nesomn s-a accentuat. Mi-e teama ca sufar de ceva boala incurabila, ca voi muri curand si raman fetele fara mama. Sper sa imi revin repede pt. ca vreau sa fiu vesela , optimista, nu sa-mi plang de mila.

Eu zic sa mergi sa faci un set de analize, sa-ti confirmi ca esti sanatoasa si nu ai nimic. Si sa profiti de orice ocazie sa te odihnesti si distrezi cu fetele. Lasa treburile casnice, ca nu sunt pe primul loc si te asteapta. Si daca tricourile sunt necalcate, nu conteaza. Important e sa te odihnesti bine si sa petreci cat mai mult timp cu fetele: dormi cand dorm si ele, iesi cu ele in parc si la plimbare, jucati-va impreuna, colorati, desenati, pictati. Fetele au nevoie in primul rand de o mama sanatoasa si vesela, bine dispusa, mereu la dispozitia lor, mai mult decat o casa curata luna si haine calcate la dunga.
Parerea mea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Yaia mersi de sfaturi, dar sa stii ca nu exagerez deloc cu activitatile casnice, de calcat nu calc decat ce e absolut necesar, gen camasi, ba chiar avem pe cineva care se ocupa de unele chestii legat de curatenie sau mai iese uneori cu Angela afara cand fac eu mancare. Cu somnul e mai greu la noi, ca inca nu am dormit nici o noapte intreaga de cand am nascut, iar eu sunt genul de om care trebuie sa dorm. Incerc mereu sa ma culc devreme seara ca sa prind cat mai multe ore. Ba chiar am o obsesie legata de orele de somn. Ce cred eu ca mi-a zdruncinat echilibrul destul de fragil e tocmai faptul ca am fost plecati si am avut un program dezordonat. Luna asta am avut 3 nunti, una la sora mea si la 2 am fost nasi, deci am participat de la inceput pana la sfarsit, cu emotii si putin stres sa fie bine. M-am culcat cam tarziu in fiecare seara. Apoi am venit in Cluj si s-au imbolnavit fetele si iar nu am prea dormit. Oricum cred ca sunt eu cam sensibila.
Chiar azi am fost cu Angela la medicul de familie si am cerut si trimitere la niste analize sa vedem cum mai sta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Miha multa sanatate fetelor si liniste tie eu inca nu m-am linistit dar sper sa se intample saptamana viitoare.. maine am examen si sunt tare stresata pentru ca inca nu am reusit sa invat.. ajung tarziu acasa si am preferat sa ii acord atentie Tanyei iar seara pic lata.. abia astept sa treaca si ziua de maine sa scap de stresul examenului, sa se externeze si sotul sa scap de alergat spre spital si sa il stiu acasa langa mine unde il pot ingriji bine... si mai ramane sa ii iasa Tanyei maselutele sa scape de durere (cel putin pentru moment) apoi la inceputul saptamanii viitoare sa imi aduc treaba la zi la birou, pt ca zilele astea cat am fost la cursuri nu a miscat nimeni nimic din treaba mea (desi eu cat mi-a fost colega in concediu am stat peste program ca sa iti tin si ei lucrarile la zi sa nu se chinuie cand vine)
printre altele incerc sa-mi linistesc si rudele panicate pt ca anul trecut o cucuvea a cantat la curtea unei matusi.. 2 zile mai tarziu unchiul meu a fost lovit de o masina si a murit.. acum cucuveaua candta in acelasi loc iar varul meu se simte tare rau.. are o boala incurabila ce ii macina oasele.. si binenteles ca matusa s-a pus pe plans ca ii moare si baiatul (care are si 2 copii mici).. incerc sa ii linistesc.. le spun ca este doar o coincidenta.. ca ea, cucuveaua tre sa cante ca daia are grai... nimic.. tot neamu e stresat sa nu moara varamiu sper sa taca cucuveaua aia mai repede sau sa plece de acolo si sa se simta si el mai bine sa se linisteasca toata lumea

hai ca v-am ametit iar cu problemele mele

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare!

Miha, scuze pentru intarziere, suntem super busy, mereu in parc si ne intalnim cu prieteni, nu prea am timp de internet, mai ales ca neavand femeie, aici tre sa fac totul singura (ma rog, ma ajuta ai mei, dar cat pot si ei...)

Deci, uite aici linkul cu Ergo-urile pe care le am acum, ultimele 10 poze, incepand cu cele vishinii, apoi cele bleu si apoi cele negre. Sa-mi zici pe care il vrei si vorbim pe PM despre cum sa ti-l trimit.

http://www.flickr.com/photos/38850349@N02/sets/72157624053533019/

Ieri m-am intalnit cu Andira!!!! Ce fetite frumoase are, fetelor!!! Si cea mare, Irina, a stat numai dupa Jane, tare mult mi-a placut de ele.

Stanucel, saptamana viitoare ne vedem sigur, scuze super busy saptamana asta, dar deja m-am cam vazut cu toti prietenii pe care ii mai am prin tara, asa ca de acum o sa fie mai liber...

Va pup, azi aveam in plan sa mergem in Herastrau, dar e asa cald, poate o lasam pe alta data...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

freedelia ok, am lasat numarul meu de telefon pe MP, mie imi face placere sa ne vedem,chiar am emotii dar daca nu se poate nu este nicio problema, inteleg perfect cat esti de aglomerata...
plimbare placuta in continuare

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

freedelia asta il vreau. http://www.flickr.com/photos/38850349@N02/5987082482/in/set-72157624053533019/

Vorbim pe PM sa vedem cum facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mihaela, ti-am raspuns la PM

Child -- noi mergem la Azuga saptamana viitoare, daca vrei, putem sa ne intalnim in Predeal, mi-ar face mare placere!!!

Va pup!

PS Spuneti-mi si mie cum si unde va gasesc pe Facebook, ca acum in Romania pot sa intru usor, fara blocaje si VPN-uri ca in China.

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

FREEDELIA o sa incerc sa vin in Predeal, sa vad daca o sa am masina disponibila. Lasa-mi pe pm nr. de telefon si, eventual, ziua cand veniti.
As putea dimineata pana la 12 si dupa-amiaza, dupa 17.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

fetelor.. era un user DC care vindea colacei de gat.. mai stiti cum era userul?? sau vinde careva dintre voi colacelul? este o mamica care ar fi interesata sa cumpere

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput