Iepurasi mar - apr 2010 - 3 ! HAI AMI_84 !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

freedelia, ma bucur ca ati ajuns cu bine!
unde in tineretului, noi mergem des la ai mei care stau vis-a-vis de palatul copiilor, poate ne vedem in zona :)

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

salutare fetelor! n-am mai intrat de ceva vreme :(

In primul rand Ami sarcina usoara in continuare si sa dea DD sa nasti usor si sa nu fie nicio problema. Si ilinca a avut cordonul in jurul gatului si a decurs totul f bine. Nu te poate ajuta nimeni cu fetele macar cateva luni la inceput?

In alta ordine de idei, noi suntem bine, sanatoase. Ilinca e o minunatie, creste frumos, intelege multe lucruri, isi arata afectiunea din ce in ce mai mult si ma striga "mami" cat e ziua de lunga si-mi solicita intreaga atentie fie chiar si pt un lucrusor cat de mic :))

Avem o perioada mai aglomerata, ne pregatim intens pentru plecarea in Germania, tati e deja acolo de 3 saptamani sa rezolve cu inchirierea apartamentului unde vom locui cel putin doi ani de acum incolo si abia ne asteapta pt ca moare de dorul nostru
M-am pragatit suflteste pt ce va urma, stiu ca va fi greu intr-o tara straina mai cu seama ca eu nu cunosc limba, dar sunt increzatoare ca le voi prinde pe toate din mers.

Astept sa se trezeasca nazdravana din moment in moment, azi a dormit f mult se pare. De cateva zile se opune procesului de adormire, atat la pranz cat si seara, somnul=pierdere de vreme pt ea, vreme pretioasa pe care ar putea-o folosi muuult mai bine jucandu-se :D

Va pup pe toate si sper sa mai apuc sa intru mai des desi mi-e mai greu acum fiind singurele.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata!

Noi cu putina febra, a avut Elena sambata febra mare, vezicule in gat si pe obraji, dureri de gat, nu poate papa, cred ca e herpangina. Azi a inceput Angela sa faca febra,sa vedem cum evolueaza. Elenei i-a trecut febra in 2 zile, de fapt 1 zi a fost ridicata, apoi inca jumate de zi subfebrilitati. Angela a mancat bine azi, doar febra si acum doarme, i s-a facut mai repede somnic. Sper sa-i treaca repede, cu Elena foarte rar ma stresez, dar cu Angela mi se intampla mai des.

Freedelia ai adus ergo-uri? Sa povestim sa vedem cum facem cu livrarea, cand ai timp, dupa ce te acomodezi.

Bumbitza plecati in Germania? Mai aveti pe cineva acolo sau veti fi singurei? Mie mi-ar fi tare greu sa plec, ma acomodez greu, dar eu sunt o exceptie. Doamne ajuta sa va mearga bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

FREEDELIA daca veniti spre Brasov sa dai un semn, poate reusim sa ne intalnim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, avem o vacanta minunata, atat eu cat si copiii, sunt super fericita ca am venit. Mi-am intalnit deja cativa prieteni, am mers in parc de 2 ori in fiecare zil sunt atat de multe locuri de joaca in Tineretului, e minunat!!! Ieri am mers la biserica, Biserica Rusa, unde am "crescut" de pe la 16 ani, unde este Parintele Vasile, cel mai minunat parinte din lume, am revazut cateva fetze cunoscute si accesi liniste si pace dintotdeauna...

Bumbitza -- iti trimit nr meu pe privat, sa ne vedem in Tineretului.

Stanucel -- zilele astea in IOR, dar noi nu iesim asa devreme, ca e prea cald, plus fetele inca dorm dupamasa in unele zile, asa ca abia pe la 6-7 iesim. Crezi ca ne potrivim macar un pic?

Miha -- am adus Ergo-uri. Ramasesem fara baterie la aparat, acum e la incarcat, incerc sa fac poze in seara asta sa imi zici pe care il vrei si iti trimit intr-o zi doua.

Child -- cred ca vom merge la Azuga vreo cateva zile, dar dupa ce venim din Moldova. In Moldova mergem probabil lunea viitoare si stam 10 zile... Va tin la curent...

Am culcat-o pe Jodie, Jane a dormit in port bebe cat am mers la cumparaturi, asa ca acum sejoaca pe aici, John joaca carti cu bunica-sa, asa ca eu ma relaxez pe interent...

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Mada drum bun si acomodare rapita in Germania

Mihaela multa sanatate fetelor

FreeDelia bun venit acasa

La noi din pacate pasele rele se tin lant Dupa ce am reusit sa pun fata pe picioare, mi-a facut sotul hernie inghinala asa ca maine il internez pt operatie.. intre timp Tanyei i-au aparut niste bube pe maini, piciore si fata (eu presupun ca este alergie la ciupiturile de tantari, mostenita de la sot), iar in clipa de fata este la pediatra sa vada despre ce este vorba... iar eu am reusit sa fac o "sucitura de ligamente" sau cum i-o spune, la piciorul stang, si am o gamba cat casa poporului .. binenteles ca dimineata nu era umflata asa ca m-am dus la munca pe tocuri si am urcat si coborat scari toata ziua iar acum pe langa faptul ca este umflata ma si doare

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

mi s-au intors copii de la doctor.. am presupus bine.. a mostenit alergia la tantari de la tacsu asa ca ne-am mai pricopsit cu niste pastile (aerius si fenistil gel)

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

mihaelagrosan off, herpangina am facut si noi in ziua de constantin si elena,ne-a dat ca tratament nurofen panadol alternativ la sase ore, dupa ce scade febra la opt ore, tantum verde sirop,si vitamina C...adelina manca bine, nu stiu cum reusea cu durerea in gat
iti urez multa sanatate si sa treaca repede

freedelia da ne potrivim....eu stau in IOR pana seara in jur de 20-21, deci ar fi supeeer sa ne vedem...

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Salutam si noi rapid mamicile.

Bumbitza chiar daca va fi mai greu la inceput te vei adapta minunat vietii din Germania. Noi am stat in nord si ne-a placut foarte mult.

Important e ca veti fi aproape de tati cit despre limba germana vei avea nevoie doar sa intelegi numeralele si eventual cum sa spui 100g de carne/brinza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sanatate tuturor bolnaviorilor. A fost si David racit inca mai are niste secretii" reziduale" sper eu...

Sa aveti o vara minunata!!!

Mergi la inceput