Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Shine dintii is iesiti, al doilea cred ca 90%, primul deja s-a "naltzat"...nu stiu de unde maraiala, nu mai palnge, dar e alt copil, mai trist, ami marait, miorlai..nu stiu ce o doare, unde jos, sus, parca toata gura e umflata...nu stiu...la noi nu merg gelurile astea de dinti..parca a ajutat chamilia (pup roxx).

- incaltat noi am avut niste pantofiori si au ramas mici, are balerini, pantofi, adidasi...daaaar...nu le vad rostul!!! pentru ce sa-i bag piciorul in materialul destul de rigid??? E cald, eu o las cu piciorusele goale, maxim cu sosete...si as ava sta pana la toamna

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Daaa..si eu sunt adepta picioarelor goale.
i-am pus sosete subtiri randul trecut in parc..si le baga in gura.
nu i-am mai dat deloc.
da tot trebe sa ii gasesc ceva de incaltat.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimiVreau si Eu o cana de cafea

Inca sunt racita..ma dor toate de zici ca m-au batut cu parul.Copiii sunt mai bine

Mirela;rezolva mama o delegatie d-aia lunga pentru sotul tau.oricum numai te incurca si te supara..asa ca mai bine te descurci tu singura...ce l-as strange de urechi un pic

Despre relatii si oboseala...sunt cam la fel cu voi..
Ma simt abandonata de sot..nu mai avem relatia de acum un an..parca s-a racit ..fiecare isi face treaba..si gata.
Ne salutam de noapte buna si de buna dimi...si cam atat..rar cate o pupatura pe obraz..sper sa se schimbe .
Sunt mega obosita,mega sifonata ..nu am chef de nimic..m-as imbraca numai in tenesi si trening.

Eu numai ma holbez cum aveti timp de blogareala si de facebookat..ma bucur daca ajung sa va scriu aici cate o postare.

LA MULTI ANI TATI NANU!
La multe lunite dragi bebei sarbatoriti!
Stefan Elena Theodor Karina Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

In legatura cu incaltatul;Nu gasim papaucei lui Sonic.Are picioruse mici..16 creca..astea chinezesti sunt de kk..transpira picioarele in ele.Asa mi-ar place sa -i cump niste sandalute mumoase de panza..

Cu gospodinatul;cum zice si LORI..mie imi place sa fac totul ..nu prea abandonez treburile casei..cred ca de aceea ma si simt asa obosita..smotrui la greu zi de zi..Si nu-i bine..mi-ar place sa le iau mai lejer,sa nu-mi pese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..de cate ori zic eu ca nu mai smotrui azi..nu mai fac nimic..si tot fac. si cand ma apuc..ma apuc. desi vesnic e curat. da cica eu intretin.
nu avem incotro,asa ne e felul probabil.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ne-am intors de la gradi, ultima zi
incep trei luni in care sa-mi scobesc mintea cu activitati si locuri de vacanta bune pt tuspatru...

am aflat ceva urat la gradi, marti a fos furat un copil din parculetul din fata gradinitei si a unei biserici - tocmai il luase bona si s-a oprit in parc cu alte bunicute si alti copii...
eu chiar nu credeam, si eram convinsa ca sunt mituri, dar a fost politie, martori, declaratii...
ca sa inchei pe un ton vesel:
ii povesteam flaviei ca se fura copii, (a auzit cand imi povestea doamna) si sa nu se sperie dar sa stie ca e important sa stea pe langa noi, sa strige daca e ceva, educatie civico-protectiva, nah. si flavia ma intreaba : dar parintii nu suna la politie? nu spun "am pierdut un copil imbracat in verde, cu codite...?"
si eu ii zic : pai suna, dar hotii ii schimba repede hainele, il si tund ca sa nu mai semene...
la care flavia putin dezamagita, putin a lehamite : "aaa poi eu sigur nu o sa-i las sa ma ia, eu vreau sa-mi las parul lung..."

bine macar ca are un motiv serios de a se feri.

lorich, cand plecati? in delta? o sa fie super!!! dixtractie placuta!!!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

noi suntem in picioarele goale de vreo 3 saptamani incoace, spre socul multor babute din parc care ma bombane sa "imbrac copilul"

am primit si pantofiori (scumpi si inutili) si sosetute din alea cu talpica, dar e prea cald dupa parerea mea. trebuie calit, daca il asteapta ierni lungi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ziki deliciu Flavia, as always!!!!!!!!!!!! o iubesc!!
plecam maine in excursion 2 sapt 1 la tataia, la Moldo a mea (pe langa Galati), apoi mai stau cu mama 1 sapt.
Delta sau semi-delta in 20 iulie.

Tunde pupicei si mare, galeata!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

moaaa!! ce program frumos aveti!!!
ce o sa va distrati si "aerisiti"

banuiesc ca nu forumesti de acolo, ar fi si pacat cumva...
spor la adunat casa-n spinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare...
si noi un pic pe la oras, cumparaturi, pregatiri caci maine avem pomana pt tati de 3 ani...si diseara iar la tara cu noi...
tot maine Claruta implineste 6 lunite, dar parca ne stim de o viatamami pe ea..

suntem bine, papam laptic, cereale, supa crema facuta la robot..si chiar si cate 3-4 pufuleti (mama i-a dat asa la misto si fetii chiar i-au placut si indesa la greu, bea apica dupa..haioasa)..toata ziua stam de cochetit, maimutarit si cam atat..mami mai apuca sa citeasca cateceva tolanita in hamac, printesa in carut langa, catelusa si ea, de asemenea...

luni dimineata plecam intr-o asa zisa excursie pana in Hunedoara..cateva zile..si avem emotii ca e ceva drum de facut..speram sa fie cuminte la drum, sanatoasa, ca de curioasa si activa nimeni nu o intrece...cu cine o semana??deci, sa nu ma plang..

va pupam si pe voi si pe bebelusi..

Mergi la inceput