Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(52)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
maimutzica10 spune:
salutare
n-am mai intrat de un milion de ani
suntem la piatra neamt, am venit acum 10 zile la o inmormantare in familie si aici am ramas, incercand sa ne refugiem de cele 28 de grade pe care le aveam in casa la 10 dimineata
stam la bunica mea, e racoare si bine aici, revenim in bucuresti cand ne pune tati AC (daca planul era sa emigram, nu ne-am obosit sa instalam)
maimutzica se trezeste de vreo cateva zile la 2 ore noaptea, sunt chiauna, pediatra zice ca ne diversificam in curand, incepem cu legume
mi-e tare dor de voi, sunt miliarde de pagini restanta, vreau sa recuperez ca sunt sigura ca ati vorbit de diversificare, io sunt plopista si pediatra mea o duda (combinatia perfecta)
incerc sa intru mai des, dar e greu cu netul aici, cred ca o sa iau un modem, dar sa vedem cum stam cu acoperirea
va pup, sper ca sunteti toate vesele si bine dispuse si cu buburuze sanatoase!!!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
neata
plozii mei sunt super ragusiti
cel mai rau e Razvan, e mortal cand da sa planga, abia poate zice ceva
abia a mancat, cu chiu cu vai,cu o jucarie, cu televizorul, cu bufonul de masa
frasu isi face scarba si da sa verse, lui ii siroiesc rauri de bale......doamne ca la nebuni
i am luat niste stodal, chin sa l inghita, l am pus in seringa de la nurofen, cu forta i l am varat pe gat, Robi l a lins imediat
ce sa le mai fac??????
azi imi bag picioarele in el de kineto, nu i mai duc, facem pauza pana luni, mi e mila de ei, poate le trece si ragusala
azi noapte a dormit bine Robi, i am pus in lapte cateva granule de ceai de noapte de la humana si l a linistit, s a trezit la 3si a mancat si apoi la 8, de tot,
Razvi la 1 jumate l am transferat in patut, pe la 2 cred, nu mai stiu, a mai mancat ceva, apoi la 5 s a trezit sa faca kk
ca sa doarma l am pus inapoi in carut, s a trezit si el tot la 8, era de a curmezisul carutului se juca, vesel nevoie mare
of
nu mi arde de nimik....
am fost o tura la piata, ca nu mai aveau motanii fructe, au aparut pepenii verzi si galbeni la tarani
cand si or reveni le cumpar si din cel verde,azi le am luat galben, dar slabe sanse sa mance, cine stie.....
Razvi nici lapte nu vrea, ce balauri o avea in gat?
maine vine Vlad, ce sa i fac eu de mancare, ca n am mai gatit de cand haul si paraul(ca sa slabesc n am mai facut mancare, se mananca racituri, tartine, salate......cine vrea evident), copilului tre sa i fac ceva
in rest nik, dl B e plecat, mai bine, macar e liniste, dar mi a spus ca l am amarat foarte tare.....tot eu sunt de vina, pffff
in fine....pupicei la sarbatoriti
concediu placut lori o sa mi fie dor de tine, sper sa si revina musiu si poate plecam si noi pe undeva
zikipupici lui flavia,tare dulce e
simo[/b] pup si lui Edu sa i treaca durerea, greu creste carnea de om
tunde[/b]mai da le la draq de treburi, eu abia pot sa pun aspiratorul, dar sa mai si smotrui nush cat si nush pe unde, cui nu i place sa puna mana sa faca............zic eu, dar tre sa chem o femeie sa mi spele si mie geamurile si multe altele
(aveam una chiar in bloc, dar musiu s a balacarit cu ea, cei drept pe buna dreptate, ca i proasta de gura femeia asta, iar acum tre sa mi caut alta.....fetele din bucu poate ma ajutati si pe mine in privinta asta, o recomandare de femeie pt curatenie)
pff....m am intins cat china,nu dati cu rosii
pupi
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
nush ce am facut, a iesit ca naiba mesajul asta
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
simis spune:
Mai am si eu din galeata de ?
Simo si eu sunt denaturata cu imbracatu si incaltatu cupilului si imi atrag tot felu de sfaturi(inutile). Ieri l-am scos de la 6 fara un sfert pina la 10 doar in body maieut si i-a placut ca s-a mai racorit si el saracutu ca la noi in casa is 29 grade Papuci de bb dc vrei sa dai ceva banuti am vazut astia http://www.napati.ro/produse/incaltaminte/pag-1 (nu stiu sa ascund link
)
Ziki pt afte, daca e pt tine poti lua URGO afte. Ii vreo 35 lei da iti trec cam in 5 ore. Eu tot fac si seara imi pun din ala si pana dimi is ca noua.
Bebelu si io as vrea centru din ala da si io ma pricep la maxim cu cumparaturi pe amazon.
Mirelush un brat de pt o superoama!
roxx26 spune:
RALU, eu clar vreau sa cumpar, daaaar nu stiu daca se poate. Ca aseara am facut o incercare sa vad ce si cum si am constatat ca centrele de activitati sunt din produsele care nu se livreaza in RO. Daca are ciemva vreo alta idee mai buna...M-am uitat si pe amazon.co.uk si amazon.de, dar acolo nu merita preturile (pe ala nemtesc costa 249 EUR!!! mai mult ca in RO!!!).
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
ANDRi eu o culc pe bebelina in tricou / maiou, pantalonasi subtiri (fara calcai) si fara sosete, cu talpile goale, ca asa-i place.
ZIKI, dulce foc Flavia, ca de obicei!
LORI, cum stai cu bagajul?
_
Roxana
roxx26 spune:
Aaaa...azi implinim 5 ani de la nunta (si in toamna 10 ani de cand suntem impreuna). Ce emotii...parca a trecut o viata!
Si al meu sot vrea sa iesim undeva diseara, iar eu n-am nici o idee unde sa mergem ca sa fie ok si pt donsoara. La o terasa ceva...habar n-am. Ma gandesc
_
Roxana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
Mirela! nu-l mai amari pe dl.B al tau...
SIMIS, multam de sfat, nu mi-a zis aia de la farmacie, si se vedea pe fata mea ca eram dispe, vorbeam si cu juma de gura....
ROXX, multi inainte! sa va iubiti mereu ca in prima zi si sa va bucurati unii de altii!
Lipscaniul e frumos seara, si se pot gasi terase mai retrase, tocmai bune de "parcat" mandra la aer si de ciocnit un pahar...
sanziana
![](mamica.gif)
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andri31 neata fetele! ![]() ![]() ![]() ![]() si fata mea e cam ciufulita de cateva zile. Culmea! se trezeste pe la 5am (dormind de la 10pm). e anormal pt ea. ea se trezea pe la 8am... in dimi asta am gasit locul unde-si tine capul ud. a transpirat.off. voi cum culcati seara bebelusii? eu cu un body cu maneca scurta , un pantalonas f subtire si sosetele.... multumesc frumos de ..ganduri. aaaa accept "aprecierile" lui Lorich ![]() inca ceva: ce cne-a aratat bebelu nu-i premergator? ca eu asa am avut impresia. ah nu e! m-am uitat acum. au niste premergatoare criminale. Mami de ![]() |
Andri, eu tot cu body cu maneca scurta si cu niste pantaloni scurti fff subtiri. fara sosete. Si sta dezvelit. Doar cateodata accepta sa-l mai invelesc cu un scutec de finet (probabil ii e un pic rece). L-as imbraca cu tricou si pantalonasi scurti subtiri, insa se foieste si ajunge tricoul la gat.
![](bebic.gif)