Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ROXX multi ani fericiti impreuna!!!

Mirela vezi ca nu e deloc de glumit cu laringita la copii asa mici, treb vb cu dr, ca nu-ti poti spune eu sa le faci aerosli cu dexa de la mine putere; cert e ca e nasol si riscant ca au un laringe minuscul si nu e bine sa se inflameze; in plus, da-le pt durere, nurof, panadol, ceiut cald, si sa nu-i lasi sa palnga / tipe (stiu, stiu, stiu am citit si eu ce am scris)
Stiu ca nu e ce vrei sa auzi...dar na, am spus.
Lui Vlad...baga-i un gratar cu cartofi si gata, sa nu-ti mai ia mult timp. si sanatate!

cu bagajull..deocamata le adun in hol
la medicamentre..am luat cutia copiilor cu totul :))

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Ma Lori..da regula nu e sa-i doara doar la primul dinte,sau primii doi ? pe brunetica de ce o dor acu ? ca parca n-a facut mare scandal la primii..parca..

Voi ce ati luat de incaltat la bebei ? sandale ?
al meu e in talpile goale..mama denaturata
i-au ramas mici tenisii aia..si nici nu am gasit ceva cand am cautat.
gasisem la un mag..niste sandale ..ortopedice,perfecte cica pentru ei ..din piele..200 lei

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Eu il tin in sosete sau piciorusele goale. I-am luat niste papucei sport, din panza, dar nu i-am pus decat la botez. Nu stiu daca are rost sa-i incaltam cu ceva pana la momentul in care incep sa mearga.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

da, lorich, ca am uitat aseara sa zic povestea cu terapeutul; deci colega asta, casatorita de 4 ani, copilu face 2 ani acusi, mari probl cu sotul care nu misca nimic prin casa; el e toata ziua la jocuri pe calc (lucreaza si in domeniu, si asta nu ajuta)
la ei mai e o chestie ce tine de diferentele culturale - ea e mexicanca, el arab, si oricat as incerca sa evit stereotipurile astea etnice, eu nu am vazut multi arabi care sa-si ajute consoartele in ale menajului;

si la ei e groasa treaba acum, s-a lasat cu treburi sparte prin casa, s-au spus lucruri greu de uitat/iertat de ambele parti, ea isi cauta apart sa se mute;
au ajuns si la mediator (prima etapa inainte de divort) si banuiesc ca atunci l-a palit pe el revelatia, cum ca treaba se-ngroasa, si a sugerat terapia de cuplu;

pt mine suna f incurajator ca de la el vine ideea, inseamna ca e dispus sa lupte pt relatia lor;

prima sedinta a debutat cu intrebarea: cum vede fiecare relatia lor in stadiul actual; ce merge, ce nu merge;
si de aici lucrurile au degenerat, ca se intrerupeau unul pe celalalt, se invinovateau reciproc, terapeutul cica a intervenit de vreo cateva ori sa "instaleze ordinea"

ca tema pt acasa trebuia sa raspunda fiecare in scris la urmatoarele intrebari:

-cel mai fericit moment petrecut impreuna a fost..
-ce imi place cel mai mult la tine...
-ce ma supara cel mai tare la tine....
-sunt partial responsabil de stadiul in care a ajuns relatia noastra pt ca...
-cred ca pt a iesi din impasul relational in care ne aflam ar trebui sa

si mai era una (ca mi-a zis ca au 6 intrebari in total), da nu mi-o aduc aminte

la urmatoarea sedinta or sa discute raspunsurile date de fiecare la primele 4 intrebari;
urmatoarele 2 intrebari vor fi rediscutate la sf fiecarei sedinte de acum incolo

P. imi zicea ca ea a fost suprinsa sa vada ca dupa prima sedinta, desi impresia ei a fost ca "all we did was to open this f...ing can of worms", au inceput sa isi vorbeasca altfel;
ei ajunsesera in stadiul in care isi vorbeau numai daca aveau ceva sa-si reproseze;
acum e altfel; a zis ca era intr-o seara un meci de hockey la tv si ea l-a intrebat cine joaca; si el s-a lansat intr-o tirada despre echipe, despre meci, despre punctaj...ii vb despre una din pasiunile lui...a primit-o in spatiul lui intim, ceea ce nu se mai intamplase de multa vreme...

a zis ca a fost prima oara dupa luni cand au avut o discutie despre un subiect neutru, care sa nu sfarseasca in usi trantite sau tipete;

cam asta; sunt tare curioasa cum o sa decurga in continuare;
mi s-a parut f faina chestia cu "sunt partial responsabil pt ca...";
cati dintre noi, in momente tensionate, cautam intai pricina in propria ograda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Multi an9i inainte, Roxx!

Ieri i-am dat puiului un mar copt. L-a mancat pe tot. Dar a facut kk de 4 ori, dintre care de doua ori f.moale si verde inchis. S-a mai intamplat cuiva?
Azi nu i-am mai dat mar, ci vreo 4 lingurite de suc de piersica. Sa vedem cum reactioneaza.

Cum au reactionat bbii vostri la cirese?
Pediatra mi-a zis si mie sa-i dau, dar am citit ca sunt bune abia din luna a 8-a (cica irita stomacelul).

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

roxx - sa aveti multi ani plini de iubire si intelegere! petrecere frumoasa diseara;

despre imbracat - eu ii dau acum niste salopetele cu maneci scurte (sau doar cu bretelute) si fara picioruse (adica jos sunt ca pantalonasii scurti)

Nu mai recitesc fraza de mai sus, ca s-ar putea sa nu ma mai inteleg
mai bine caut o poza sa va pun, ca greu cu articulatul la 6 dimineata, far' de cafeluta la bord;

a...si fara incaltaminte; avem vreo 4 perechi, ba prea mari, ba prea mici, da oricum ii pierde mereu, asa ca piciorusele goale pana evolueaza la stadiul biped

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

fragrant mersi, super!! E buna terapia daca ai bani de ea si deschidere s-o ceri si s-o accepti.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Multumim pt urari, fetelor!

Mai, mi-a bagat Bebelu in cap cu amazonul asta si acu mor de ciuda...oare cum putem fenta faza cu livrarea in RO?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Roxx oare nu e si pe e-bay? Intreb si io ca una care nu se prea precepe

Mergi la inceput

fetele, are buni o cutie de Camilia in plus; mi-o comandase Mitsu, dar nu mai reusesc sa dau de ea, nu raspunde la mail;
banuiesc ca s-o fi sucit;

daca e vreuna dintre voi doritoare, dati pm si va trimit nr de tel al lui buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxx multi ani fericiti si inainte

noi a trebuit sa iesim k am ramas fara laptic. e groaznic de cald asta mica a fost tare agitata, ea care nu scotea un sunnet cand ieseam, acu cred k era prea cald/ bn..nu am fost acu, am fost la 11.

MImo eu nu i-am dat inca cirese. desi am avut o groaza aduse de la tara. dar o sa intreb dr cand mergem la control

si noi tot cu pic goale cand e cald si seara cand se lasa un pic racoare, ii pun un scutec de finet. i-am luat tot felu de incaltari, nu le tine in pic..face ce face si tot p jos sunt. asak la cracii goi.

fetele pricepute. poate reusim intr-un fel sa luam centru ala de activ. p alte site-uri care livreaza si in minunata RO nu gasim tot asa mai ieftin?

abia am reusit sa o adorm p buba si ma apuc sa fac o leaca de curatenie..k e k dupa razboi.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca

Mergi la inceput