Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Si eu stiu ca ideal e sa-i dai cerealele cu lingurita. Dar eu ii dau doar 2 masuri (ca de lapte praf), deci mai mult m-as complica cu preparatul in alt recipient, asa ca ii dau in biberon.

Iar m-a apucat un chef de cumparaturi online. I-am gasit un scaunel de masa care-mi place. Plus vreo doua jucarii

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Mimo, ce scaunel ai cumparat? Tre sa aleg si eu unul cat de curand. Mai avem vreo luna pana la diversificare, dar nu vreau sa alerg atunci dupa scaun.

Eu sper sa-l mut de saptamana viitoare pe piticut la el in camera. Am fost in weekend la Ikea si i-am luat draperii, in weekend poate definitivam amenajatul camerei si saptamana viitoare incercam sa-l mutam. Imi este teama ca cu cat asteptam mai mult cu atat o sa-i fie mai greu lui bb. Mie stiu sibur ca o sa-mi fie greu, ca m-am obisnuit sa-l vad cum deschid ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Ana-doarme pt prima data aproape pe ziua de azi..e ffff maraiataaaa si palnge si brateee

ma pregatesc si eu-noroc ca s-a inventat fondul de ten.

plange!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

si fata a fost la fel astazi...e primul somnic si nu da semne sa fie un somnic lung deja face abdomene si pocneste cu piciorusele...

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

gabi moama da' ce luna neagra ai tu in taur cu unghi de 45frade in scorpion maica? ca prea se tot tin tot felul de tampenii dupa tine ... si fata

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

fragrant moama ce de chestii
1. chiar ai dat scrisoare de la angajator ? waw! adica sa-i cer eu managerului meu pt dosar pt ca peste 1 ans a ma cheme la interviu ? NO WAY !

2.acolo spunea de test de limba recunoscut international ....

3. cum emai bine sa fie actele si interviul? in franceza? daca fac actele in franceza si dau interviul in engl ... ca la asta sunt bine.. fr doar bajbai .. oare o fi in regula ?

1. eu am avut scrisori de recomandare de la 2 profi din fac; vezi ca acolo zic si ce sa faci daca nu ai scrisori de la angajatorul actual;
si am editat rasp precedent, pt ca ei zic 11 luni procesarea ce tine de partea federala, fara eliberarea CSQ-ului (certificat de selectie)de catre guv provincial quebecos;
deci asta inseamna 11 luni pt a-ti aproba/respinge dosarul, pt programarea interviului si pteliberarea vizei; intre interviu si viza intra treaba cu CSQ-ul;

2. asta cu testele de limba nu stiu, sincer, daca era valabila pe "vremea mea", sau daca nu am avut noi nevoie, ca am fost eu aplicantul pp si eu aveam deja patalamaua la mana;
Doloress, tu ce stii?
dar ca sa fii sigura, poti scrie un mail celor de la Viena; cam in 2-3 zile raspund;

3. eu zic ca da, dar iarasi, nu am gasit nicaieri negru pe alb treaba asta; vezi ori cu cei de la Viena, ori posteaza o intrebare pe forumurile ce ti le-am recomandat; am vazut ca sunt multe intrebari postate de romani cu dosarul recent depus;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Salutare si de la noi!! Abia am terminat de citit tot capitolul 50 si paginile din capitolul asta. Am absentat zilele astea din motiv de copil extra ultra arhi marait, nopti nedormite, etc.
Sun in pragul nebuniei. Nu face Miruna ceva deosebit fata de ce fac copiii vostri, dar cred ca eu sunt mai sensibila, ca imi vine sa ma arunc pe geam.
A descoperit intorsul pe burta. Sigur ca nu a descoperit inca si intorsul inapoi sau, macar, sa isi intoarca capul (scuzati cacofonia) sa nu pice cu nasul in saltea. Si asa se deruleaza zilele si noptile noastre: se intoarce pe burta, urla cand oboseste, o intorc inapoi pe spate si IMEDIAT se pune la loc pe burta. Daca nu o las, se pune pe urlat. Nu dorm legat mai mult de jumatate de ora iar ziua tre sa stau legata de ea. Ca nu ii mai place in cosuletul auto, ca doar acolo nu se poate intoarce. Imi vine sa imi iau campii.
I-am pus o pernuta in patut, sa nu se poata intoarce noaptea. Nu-i bai, ca urla tocmai pentru ca nu se poate.

Bun, sa vedem daca imi aduc aminte ceva...
A , LA MULTE LUNITE EDUARD, ANA SI MEDEEA!!
Fetelor cu realizari in ale kg, sportului, etc, felicitarile mele. Multa ambitie si putere in continuare!
Doloress, super iti sta tunsa! Tare draga imi esti, ai un fizic care mie imi place foarte tare, o privire, o atitudine, nu stiu... Si te prinde bine freza noua si parul intins.
Diversificarea la noi- mar copt si para, deocamdata. O iau incet. Piure facut, nu f f pasat.
Povestile cu cazaturile (azi sunt maestra la cacofonii si recunosc ca ma simt epuizata psihic pentru a cauta alternative) m-au linistit, daca va puteti imagina... Ca mi-ati intarit convingerea ca bebelusii astia nu-s chiar asa de sensibili.
Bine, am si ras copios de povestea ta, Tunde...
Imi pare rau de copiii bolnaviori si mamicile incercate!
Lori, distractie maxima la serbare! Vazut si poze. Felicitari pentru premiul lui Robert. Bine, la ce ochi are... era de asteptat.
Feng Shui-sunt mega pasionata si am norocul ca barbatu-meu nu are nimic impotriva. Mi-am cumparat cartea din seria "The complete Idiot's
guide" creznd ca-s doar principii vagi, de baza. Ei bine, nu e deloc asa, e foarte stufoasa cartea si , la un moment dat, nu mai poti tine pasul citind-o doar asa, de informare, trebuie sa studiezi cu adevarat... Eu asa mi-am si pus patul, in dormitor, in functie de FS, nu conteaza ca avem prelungitoare peste tot, ca prizele au fost gandite pentru a fi pus patul invers. Dar daca feng-fhuiul asa zice ca trebuie... asa facem. Eu tot in apartament de bloc stau, dar nu am stabilit directiile de asezare si frontala in functie de intrare, ci de alti factori(adresa strazii, strada principala, modul de amplasare a camerelor, alei , etc. ) Si dupa simt, ca si in cartea asta scrie ca e bine sa te bazezi pe simtul tau cel mai mult. Evident, am studiat cu busola, am aflat trigramele noastre persoanale, trigrama casei... am descoperit ca ne potrivim si unul cu altul si fiecare cu casa (a treia cacofonie)... Am pus pe stand-by si pasiunea asta odata cu nasterea, dar uite ca acum ma "dezmortesc", ca dupa o luuunga iarna, si imi reiau incet incet obiceiurile.
Anka, vazut poze. Ce bine, nu cred ca am mai vazut poze cu tine, acum e si mai fain ca mi te pot imagina, cand scrii. Am eu piticul asta, sa stiu fetzele celor care scriu, sa pot vizualiza. Eu vizualizez TOT.
Nu mai stiu cui trebuia sa ii mai raspund...

A adormit si mandra mea intr-un final, dupa ce, mama denaturata, am obligat-o sa stea in coisulet langa mine, i-am indesat suzeta desi urla ca nebuna si am leganat-o cu piciorul. Numai ca sa am si eu 10 minutele doar pentru mine.

A, a venit alocatia!!

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

A, cu dormitul...va scriam data trecuta ca doarme toata noaptea. N-a durat mai mult de 5 zile. Exceptand trezirile cu intorsul, a reinceput sa manance pe la 3-4. Asta e. Daca voi ajunge la nebuni, sper sa ma viziteze.

Mergi la inceput

Inca ceva mi-am amintit: Sa poarte Cami sanatoasa cerceii si sa nu-i mai piarda. Nu de alta, dar am vizualizat (dupa cum va spuneam) cum ii capsezi copilului cerceii, Simo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Stiu ca ar fi ok greutatea, dar la noi problema e ca nu papa cat trebuie si asta de aproape o luna de zile...Ma lupt cu ea sa pape 120 ml la 4 ore, ca daca ar fi dupa ea 90-100 ar fi de ajuns...sau chiar mai putin. Grosul kg-melor le-a facut pana la 3 luni ca dupa aia nu a mai luat decat vreo 300 grame...

Wudy, ce m-am distrat cu expresia ta:" noi sugem tot, de peste tot..." cine citeste la intamplare sta un pic pe ganduri

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Andutz, stai mami linistita...doar alaturarea de "ca ca" e cacofonie, din cate stiu eu...asa ca e ok mesajul tau! Capul sus, pieptu-nainte!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput