Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)
Raspunsuri - Pagina 9
Wudy spune:
sa stii ca si mie imi suna aiurea insa urla mandra de numa si nu am stat sa reformulez
Pai si noi la fel cu greutatea, am luat bine in primele luni, de pe la 2 luni si jumatate a luat-o pe aratura, cu cate 40-70 de grame pe saptamana sau cu - 100 ca in ultima saptamana
Sanatoase sa fie
M-am hotarat, plec sa iau cereale de la Nestle - orez cu roscove
sper sa-i placa
Citat: |
citat din mesajul lui monika_bt Stiu ca ar fi ok greutatea, dar la noi problema e ca nu papa cat trebuie si asta de aproape o luna de zile...Ma lupt cu ea sa pape 120 ml la 4 ore, ca daca ar fi dupa ea 90-100 ar fi de ajuns...sau chiar mai putin. Grosul kg-melor le-a facut pana la 3 luni ca dupa aia nu a mai luat decat vreo 300 grame... Wudy, ce m-am distrat cu expresia ta:" noi sugem tot, de peste tot..." cine citeste la intamplare sta un pic pe ganduri AMR:6 kg Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011) Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria. |
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
zumzu spune:
destul de scumpi biscutii aia granulati, dar e pachet dublu am impresia nu?
off..nu mai stiu ce vroiam sa zic ,as vrea sa raspund la toata lumea
mi-am comandat si eu scaunul, cred ca e prima chestie comandata fara zeci de minute de research.ceva gen..primul venit primul servit
shines cand plecati la mare?
apropo am auzit de 3 cazuri de la cunoscuti cu copii imbolnavitii la mare in turcia (si la hotel de 7 stele) in principiu de la apa piscina. Si pe noi ne batea un gand dar ne lasam pagubasi
Shines spune:
Zumzu..pe 23 plecam la mare.
nu mergem la piscina. o sa il bag cu cracii in apa..si asta e.
imi fac griji..dar nu pot merge cu frica..vedem noi,sper sa fie ok.
am emotii cu ei pe drum..cu dormitul..cu plimbatul
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
zumzu spune:
apropo, azi dupa ce i-am dat lui Darius lingurita cu cereale am zis sa mananc eu restul ca sunt sanatoase si sa nu le arunc..n-am reusit, scarboase rau..bleah
zumzu spune:
eu cred ca asta e ritmul lor de crestere, ca si al meu la inceput a luat cate 200-300 si acum ba nu ia deloc, ba ia vreo 50 g, ba mai scade 20 de g...El asa arata bine, e bulanos de si nr.4 de la Pampers il strang saracutzul. Ziua nu stiu cat mananca ca e doar la san dar seara cand ia biberonul maximm 120 ml de LP.
zumzu spune:
citat din mesajul lui Shines Zumzu..pe 23 plecam la mare. nu mergem la piscina. o sa il bag cu cracii in apa..si asta e. imi fac griji..dar nu pot merge cu frica..vedem noi,sper sa fie ok. am emotii cu ei pe drum..cu dormitul..cu plimbatul Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
si eu am de gand sa il bag in mare, sau sa iau o piscina din aia gonflabila ceva si sa i-o pun la soare sa se mai incalzeasca eventual.Noi avem si colac, suntem pregatiti bine
o sa fie bine sigur, stai linisita. eu cu drumul stii ce ma gandeam? sa plecam seara/noaptea ca sa doarma bubu pe drum
anka-maria spune:
Andutza, io de 3 sapt. traiesc deja cosmarul asta cu intorsul.
Creca' suntem noi mai sensibile, io am zis ca o sa ma imbat cand o reusi sa se intoarca si invers singur.
Inca am norocul ca se poate intoarce numai pe partea stanga si il pun aproape de marginea aia a patului. Cand da sa se intoarca se propteste in margine si cade la loc. Dar macar o data pe noapte reuseste sa treaca peste toate obstacolele si cade pe burta. Fericirea maxima este ca acum poate dormi pe burta macar cateva ore, deci nu mai trebuie sa-l intorc la fiecare juma de ora.
Sa vezi cand s-o ridica in fund, parca-l vad toata noaptea agatandu-se de marginea patului sa se ridice. Of, viata mea...........
Shines spune:
Da..pai noi numa noaptea o sa circulam.
e si racoare..ei dorm.
trebuie sa caut si eu un colac mic in care sa stea..ca ala de gat nu il mai suporta de mult,nu mai sta in el.
ceva cum a avut anka la bubu..statea tare bine.
o sa caut zilele astea
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
zumzu spune:
citat din mesajul lui Shines Da..pai noi numa noaptea o sa circulam. e si racoare..ei dorm. trebuie sa caut si eu un colac mic in care sa stea..ca ala de gat nu il mai suporta de mult,nu mai sta in el. ceva cum a avut anka la bubu..statea tare bine. o sa caut zilele astea Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
noi pe-asta il avem
http://www.amazon.com/INTEX-RECREATION-59574NP-Baby-Float/dp/B000HAB296/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1308063443&sr=8-1
daca nu gasesti nimic sa-mi zici si ti-l "inchiriez" daca vrei
gabivalceanu spune:
Gagici, nu va stresati cu marea! E f bine si frumos! La mine cel mai bine calatorim ori dimi devreme la 4, ori seara dupa 8. Asa nici noi nu suntem obositi... si dorm si copii (teoretic).
ANKA, mie mi se pare un record sa doarma copilul pe plaja!!!! Ilinca trebuia sa vada tot, indiferent de pozitia in care o puneam, ea tot ochia ceva! Si tot in camera ajungeam pt nani...
Ioana e bine. Cred (sper) ca i-a trecut. Mine e Zina Zorilor... ehei, rochii, perucii, fitze.
FLAGRANT, multu de raspuns. Deci nici tu n-ai multe optiuni... Asta e. Si eu am observat ca face Ilinca urit dupa orice mincare a mea cu sos de rosii. Dar si dupa spanac! Ia sa-mi iau si eu lapte de orez! Sophie e bine acum? S-au dus toate-toate? Ilinca e inca Kkcioasa, delaptescuipacioasa, foita, mucioasa (mucii ei pe care-i hiriie din prima zi. Nu se vad, dar se aud. Si scot eu cu pompa). Dar eu tiu regim cu incredere...
Monika, ca-ca nu e cacofonie! E fie realizare, fie stres ca-i prea mult...
G