Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

A, sa va povestesc!
Eu, mama atenta, n-am lasat copilul in patul mare, sa cada de acolo! Nu! L-am pus frumu la ea in patut, fara cirpe si alte pericole. Am plecat 5-10 minute la bucatarie, lasind-o sa admire caruselul... si-am gasit-o de-a latul patului (e, mare lucru), sarma!!! Adica, desfacuse cearsaful de pe pat, si se rostogolise probabil de mai multe ori si se infasurase in el ca sarmanua, cu cap cu tot. Cred ca a ajutat-o mult si ca are patutul putin ridicat, i-sm pus niste carti sub picioare...

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

aoleu cand aud de busituri de bebe, of
eu o las in patul mare si o gasesc in diverse pozitii, eu ziceam ca nu are cum sa cada ca este patul mare, mare dar la cat se rostogoleste...

Satisfactie totala cu cerealele de la Nestle cu orez si roscove. I-a placut de numai, voia sa ma manance si pe mine, daca nu ma grabeam cu lingurita incepea sa planga. Sunt curioasa daca si pe viitor o sa fie la fel
I-am dat cam doua linguri de burtucala de-aia ...mi-a fost frica sa-i dau mai mult, a mai ramas ceva si pentru canalizare

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

pozici
botez

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Noi am avut vaccinul de 4 luni, a plans imediat ce l-a vazut pe doctor, el care nu plange niciodata si mai si rade cand il altoieste frate-su, deci e clar ca a tinut minte. Asa era si Patrick, cum intram in cabinetul doctorului incepea sa planga. Si doctorul se mira, il intreba daca i-a zis Patrick ceva inainte de a pleca de-acasa. Dar dupa 5 minute radea cu gura pana la urechi. Deocamdata reactia e de somn continuu.. Doarme de vreo 2 ore.
Greutatea – a luat si-al meu putin, 6600 si 66 de cm, daca tot suntem in luna a 6-a. Deci 700 de grame in 2 luni, spre deosebire de 3 kg in primele 2 luni. Oricum e in grafic, fix pe linia mediana, si la greutate si la inaltime deci ne declaram multumiti. A zis doctorul ca nu crede ca are alergie la lapte, pentru ca nu are nici un fel de alt simptom, la alergie in primul rand apar bubite pe piele. Deci nu ma apuc de regim. Cu diversificarea- mi-a zis sa incep cand si cum vreau. A zis ca pot sa incep ca la mine in tara daca vreau sau cu cereale ca aici. Mai problema e ca pleaca in vacanta si se intoarce pe 15 august, noi plecam pe 12 august. Deci fie mergem la o clinica sa ii facem vaccinul de 6 luni, fie asteptam pana cand ne intoarcem in octombrie. Cred ca pana la urma am sa i-l fac in octombrie, la 8 luni.

Si eu sunt pentru cereale, de aceea si incep cu ele, in primul rand inseamna fibra, fibrele sunt excelente pentru sanatate. Ma rog de asta mare sa manance macar o coaja de paine si nu pune gura. Singura forma de cereala pe care o mananca sunt pastele, ii iau din astea bio, integrale. Poate ar manca cereale din alea colorate si de ciocolata, dar sincer nu vreau sa merg pe panta asta. Inca de cand a inceput el cu greva foamei am hotarat sa nu-i dam prostii numai de dragul de a-l vedea mancand si grasut. Il las asa, straveziu, cum e el, dar junk food n-o sa vada niciodata in casa la noi. Da, mai mergem din cand in cand la restaurant, mai mancam o pizza, un hamburger, dar nu tot timpul, nu la ordinea zilei. E foarte usor sa cadem in capcana si sa incep sa-l invat numai cu mancaruri din astea colorate, dulci, sarate, etc. Ieri a mancat in sfarsit, i-am facut un « dip » fain – branzeturi de toate felurile, iaurt, avocado, ceapa verde, castravete, ardei, smantana – bagate la blender. Apoi legume de jur imprejur si cartofi prajiti (in caz ca nu voia deloc legume, sa nu moara chiar de foame) si a bobinat tot platoul , salata, telina verde, ardei, castraveti, ridiche, tot intinzand legumele in pasta mea. Ba chiar a mancat legumele si a lasat cartofii. Eram tare bucurosi.

Cu dormitul- si Patrickul meu a dormit de la 4 luni la 6 luni frumusel in patutul lui si de la 6 luni a inceput nebunia. Eu am acuzat dintii. De la 6 luni au inceput sa apara toti. Atunci l-am adus cu noi in pat.

WUDY- eu cerealele la Patrick am incercat numai cu lingurita, la Kevin voi face la fel. Oricum el nu ia biberon. Mereu am vrut sa fie separat in capul lor, papa – e cu lingurita. In alta ordine de idei, mi-ar fi frica sa nu adoarma si sa se inece cu cerealele alea ramase prin gura.

ZIKI- sincer nu-mi aduc aminte, dar nu ai acolo o lista de control cu ce trebuie sa trimiti o data cu prima cerere? Vad ca FRAGRANT ti-a raspuns deja. Stai linistita, aici nu e ca in Romania, ca sa te trimita inapoi ca nu ai nu stiu ce patalama la dosarel. Se rezolva, il poti trimite si mai tarziu. Hahaha, rad de mor pe-aici, auzi pernite cu mesaje... Sotul mosulica – pai nu esti departe de adevar la cate tabieturi are, desi e mai tinerel decat mine.

GABRIELA- eu alta solutie nu am decat suzeta. Patrick n-a vrut suzeta si iata ca si acum adoarme numai cu bibe in gura. . In primul rand ca bea mult lapte asa, nu reuseste sa adoarma decat cand da gata 2 biberoane si in plus laptele ii ramane mult timp in gurita si ii strica dintii. Deci e bine sa-l inveti fara, dar cum, nu stiu alta metoda decat suzeta. Poate merge leganat. Daca adoarme greu, greu gasesti o metoda, iti zic eu.
Of, ce intamplare urata ! Bine ca sunteti OK.

ZUMZU- si eu sunt impotriva fluorului. AL meu cel mare are 3 ani, se spala din an in Paste cu o pasta de dinti fara fluor, pentru copii, care e OK de inghitit si nu are absolut nici o carie. Depinde mult de materialul genetic, de alimentatie, daca rontaie toata ziua bomboane si dulciuri normal ca o sa aiba carii, cu tot flourul.
Eu cerealele am sa le fac cu apa. Nu prea vreau sa-i dau lapte praf. Am sa incep cu lapte de capra poate in jur de 10 luni. Pana atunci sper sa ma tina tzatzele

ANDRI- deci gata, te-ai hotarat ? haha, la Odiseea lui Patrick au migrat toate mamicile catre Belgia, s-a facut clubul belgian, aici vad ca facem clubul canadian. Nu stiu cum e acum, dar cand am emigrat eu, limba era foarte importanta, nu puteai sa te prezinti la interviu numai in engleza. Si in general, cum ti-am mai scris, trebuie sa stii bine limba inainte de a veni. Altfel, cam pierzi timp pretios invatand-o aici. Dar nu stiu de nici un test, pe « vremea » mea nu se cerea nici un test. AM impresia ca cine il avea, nu mai era chemat la interviu... dar nu stiu sigur.

MADALINA- la prietena ta cu baietelul de 11 luni, o cauza este, trebuie cautata, ori or fi dintii si e mai sensibil la durere, ori ii e prea frig, prea cald, cine stie.

ADRYI- poate o jucarie de ros cat mai moale ? De asta le place lor de girafa Sophie ca e molcuta tare. Ai mei nici unul nu au preferat jucariile astea de dentitie. Kevin are o pernuta pe care o roade toata ziua.

Cum mai fetelor, voi, de cand ati nascut, nu vi s-au dat bani deloc ? Pai eu cred ca impuscam pe cineva. Eu am rate de platit, am fi dat faliment imediat. Noua ne intra in luna aceea imediat, pe baza unui calcul aproximativ pe care il trimitem noi pe internet. Si cand primesc ei informatiile de la job cu salariul (nu trebuie sa-mi bat eu capul, sa iau adeverinta de la job sa le duc lor, jobul trimite direct la Guvern totul) si fac calculul exact, ne face o regularizare din urma. Dar nu te lasa nici macar o zi fara bani.

SHINES – si al meu la fel, il apuca plansul rozand la tot ce prinde, se jeluieste asa si i se umplu ochii de lacrimi.

ANKA- cand mai cresc (dar pana in 2 ani) ti se da un bouncer in loc de cosulet. Exact ca un bouncer din ala normal. Dar ce crezi ca a stat Patrick acolo, cand am fost cu el si avea 1 an ? Nimic- nici macar 5 minute pe drumul ala de 8 ore peste Oceam. Am ocupat locul ala din fata degeaba. O singura data l-am pus, ca adormise si s-a trezit urland, i-a sculat pe toti din jurul lui. De la 2 ani are locul lui. Noi am fost cu el la 1 an si 11 luni pe ultima suta de metri, atunci a fost greu ca nu statea locului si era si mare de tinut in brate. Noroc ca am fost numai pana la sora-mea, drum de vreo 4 ore cu avionul.

ANDUTA- merci Ma intrebam pe unde umbli! Of, imi pare rau, de noptile si zilele tale, stiu de la domnul P cat poate fi de solicitant. Lasa ca urmatorul o sa fie linistit, cum e la mine domnul K. Asta daca mai ai curaj. Am descarcat cartile de bucate, deja am facut o reteta de-acolo, andive gratinate la cuptor, yum yum !

MONIKA- poate asa papa ea, mai putin, ca o delicata. Imi aduc aminte de tine in sarcina, spuneai ca nu prea mancai, poate iti seamana fata.

GABI- rosiile sunt intr-adevar alergene, probabil ca trebuie sa ai grija la tot ce contine samburi / seminte mici. Wow, ce rama mica ai tu acolo ! Pe-al meu l-am lasat in fund in perna de alaptat, ei s-a sprijinit cu manutele si s-a ridicat, nu in picioare chiar, dar asa cu fundul in sus si sprijinit in picioare, voia pernuta lui pe care o lasasem de-a latul pernei de alaptat. Si s-a dus si si-a luat-o singur baiatul. S-a rostogolit apoi pe spate cu pernuta in brate, noroc ca era pus departe de marginea patului.

V-am facut capul calendar, la cat am scris ! Cum copilul nu protesteaza, ce sa fac si eu…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello fetele.
Multam' de urari.
Nu am plecta nicaieri, Stef e destul de marait de la botez.
Ce sa va spun, a fost frumos, dar f stesant. ma bucur ca s-aa terminat totul cu bine. O sa pun cateva poze mai acus(sunt facute de sora mea). Pozele de la fotograf vin peste 2 sapt.
Pupicei si o seara placuta.

PS:poze pe contul 2.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Loutzi, ce frumoasa ai fost! Si ce rochie! Si ce ssslaba mireasa? Burta unde-i?!

Cea mai tare e poza cu bebe mirat intre faldurile rochiei.

Catalina, stiu sigur ca voiam sa-ti spun ceva, dar zau ca nu-mi amintesc. Am admirat-o si pe Sara... Pe mami cind o admiram?

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

loutzy ai fost o mireasa superba, sexy mama !!! sunt de acord cu gabiv , cea mai tare poza e cu Stefan mirat !!!
lorich parca tu ne dadusei un link cu un site cu legume bio. vreau sa ii iau si eu sa ii fac lui bebe, snt chiar bio? sigur nu au ingrasaminte chimice si tot felul de steroizi? da si tu link-ul din nou plssssss

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

loutzy ai fost o mireasa superba, sexy mama !!! sunt de acord cu gabiv , cea mai tare poza e cu Stefan mirat !!!
lorich parca tu ne dadusei un link cu un site cu legume bio. vreau sa ii iau si eu sa ii fac lui bebe, snt chiar bio? sigur nu au ingrasaminte chimice si tot felul de steroizi? da si tu link-ul din nou plssssss

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

http://cosuldelegume.ro/wordpress/?p=105

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!

Ce miresuca sexy si frumoasa am vazut eu...
Sa fiti fericiti, sa va iubiti mult si sa va bucurati de micutul Stefan!

Am reusit in sfarsit si am finalizat cd-ul cu filmuletele in care incearca sa pape Patrick. As fi vrut sa ti le trimit tie Roxx sa le pui pe blog, da sotul imi zice ca-s cam mari. Au cam 45Mb fiecare. E mult? Stiti ceva program care sa le micsoreze?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Loutzy, ai fost o mireasa faina. Sa fiti fericiti.
Imi aduc aminte de ziua nuntii.Desi nicidata nu m-am visat printesa sau mireasa sau chestii de astea mi-a placut enorm sa fiu miresica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Zumzu..ms

uite ce am gasit aici suna interesant..si cred ca cel mic s-ar simtii mai in siguranta asa.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput