Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Azi am incercat sa-i dau lui bubu meu carnica. Momentan n-am gasit sa cumparam vre-un pui de casa de la cineva de incredere asa ca am luat piept de curcan. L-am facut la cuptot cu cateva picaturi de ulei de masline, dar a iesit destul de sec. Cum sa-l prepar altfel ca sa iasa mai suculent asa?
Si am mai incercat sa-i dau spanac. Noi nu mancam "iarba" dar incerc sa nu limitez orizontul copilului la gusturile mele. L-am fiert putin iar apoi cu o picatura de ulei l-am pus in tigaie cu putin usturoi (pe care l-am scos ulterior). La sfarsit am adaugat zeama de lamaie. O fi ok? Nu s-a omorat nici el sa pape... am incheiat cu o banana cand am vazut ca am esuat cu masa asta.

LA MULTI ANISORI DRAGII NOSTRI EDUARD, ANA SI MEDEEA!!!

Intrebati de Pufies. Eu am zis si zilele trecute ca eram mare fan Pampers Premium Care (astia normali nu-mi prea plac), dar de cand ati lansat voi ultimul sondaj si ati zis cateva ca sunt ok astia - am zis ca sa-i incercam si noi. Am luat, am testat - ne plac! Momentan am ramas la ei.
Nr 4 i-am schimbat de cand avea in jur de 7 kg ca mai iesea kk pe langa la cei cu nr 3. Nu are rost sa stai cu nr 3 pana la 9 kg... parerea mea!
Eu "am boala" pe aia stil chilotel care incep de la 9kg, diferiti de baietei si de fetite si abia astept sa luam... dar mai avem ceva pana facem 9 kg... vreo cateva luni probabi!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

IRINUKA, filmuletul postat de mine pe blog are 59MB, a durat ceva pana l-a incarcat dar pana la urma a mers. Cand vrei, mi le trimiti sau iti explic detaliat cum sa le postezi.

LOUTZY, ai fost absolut superba! Iar Stefan - un adevarat cavaler! Mi-a placut foarte mult rochita ta!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

buna fetele;
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si maine, sa creasca mari si sanatosi ca frumosi sunt deja;

eu nu am mai intrat din lipsa de calculator si nu cred ca am timp sa recuperez din urma;

motata mea a facut urticarie sau prurigo strofulus dupa denumirea ei; problema e ca nu stiu de la ce a facut alergie, ca eu inca nu am inceput diversificarea; pediatra mea mi-a zis ca o sa treaca dar din ce am vazut pe net la noi o sa mai treaca ceva timp pana se vindeca, ca abia i-au aparut; are vreo 15 bubite mici si rosii pline cu un fel de lichid; problema e ca pediatra mea mi-a zis ca sa nu ii dau cu nimic ca ii trece, dar am vazut pe net ca provoaca mancarimi; momentan fii-mea nu stie sa se scarpine si nu stiu dc la ea ii provoaca mancarimi; pe net am vazut ca tratamentul pt asta ar fi claritine si advandan crema; cred ca ajung cu ea la dermatolog sau la alergolog saptamana viitoare; nu stiu dc o sa ii mai faca vaccinul de 6 luni dc are bubitele astea pe piele; vreau sa nu o manance si sa ii treaca

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna seara

Ce mai fac fetele?
v-am citit dar nu tot..mai las si p maineDespre noi;Eu tot pe post de cuier..nici Mario nu mai umbla la gradi..si-a luat vacanta de vinerea trecuta..
El e mai bine..Sonic e pe sumetrolim si nurofen ,are muci verzi,in rest slava Domnului nu se simte rau.Mai nou vrea sa -si faca aprogram de urlat seara de la 8 la 10..azi deja am pacalit-o si am scapat ,dupa aceea rapid o baita..acu sforaie
Azi m-au sunat de la dr sa mergem joi la vaccin..le-am spus nici vb pana nu se face fifi bine..sa nu aud de vaccin

Eu cred ca m-am pricopsit de la MARIO..Am dureri de stomac si mai nou ma doare pe la buric ..ma simt nasol

Lori; am vazut Ana scumpa ,mancatoare de picioruse

Gabiv;bine ca nu a patit Ioana nimic..obiectele se repara..sanatate MULTA

La multe lunite sarbatoritilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Loutzy ;wow!felicitarice frumoasa ai fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Seara buna!

La multi ani bebeilor de azi, sa creasca mari si sanatosi. La multi ani madutza-bra.

Noi am avut control de 5 luni: 67cm si 6570gr, a luat luna asta 550 gr deci ma declar super multumita...piureurile de fructe au avut un real succes se pare, deci continuam cu ele si bagam si supa.

Felicitari Loutzy! Vazut poze frumoase cu voi. Saa fiti fericiti!

Noi folosim pufies,,,si mai nou babylove...mi se par foarte buni.

Bun venit fetelor din vacante!

Si noi roadem tot ce prindem si ne si enervam daca nu ne iese cum vrem noi.

Piscoata mea adoarme in jur de 11 cu trezire la 5, 6, 7, 8. Si asta de ceva timp...rar cand doarme kegat pana la 8. dar a avut si o saptamana acu ceva timp cand mi se trezea la 1 sau 2 apoi 5 samd de-mi venea sa o iau pe campii.

Nu-mi mai aduc aminte ce mai trebuia sa zic...dar imi revin eu:))...sau cel putin asa sper.

Va pupez si o noapte cat mai linistita!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

sunshine,tunde multa sanatate !!!

Fetelor !
Ajutati-ma si pe mine va rog cu diversificarea asta !! sunt praf !!! Doctorul mi-a zis sa nu ii dau sa pape decat daca iau legumele din sursa sigura, de la tara, asta pana la 6 luni jumate ! cica daca nu am tara, sa ii dau numai cereale seara.mamaie nu are morcov, albitura si d'astea ! si pana se prind dureaza. Ce sa fac ? sa cumpar din piata ? sa iau de pe site-ul alora ? cosul cu legume?? unde se gasesc legume bio ? Si sa zicem ca gasesc, pe unele site-uri am citit ca se da cate o lingurita, se mareste zilnic portia.ca poate e alergic la nush ce. pai cum sa ii dau numai o lingurita de supa-crema? nu e putin ?sau ziua urmatoare tot o lingurita, ca am introdus un aliment nou in supa. sor'mea zice sa ii dau baiatului cat vrea, nu cu masura. si cand nu mai vrea sa nu il fortez. daca mananca o lingurita, bine, daca mananca 10, iarasi bine. voi ce ziceti ?cum ati facut ?
In seara asta i-am dat cereale, a papat vreo 6 lingurite, daca il vedeati cu ce pofta bagaaaaa, vroia sa manance si lingurita ! mi-era asa drag de el, mozolit tot
Sunt suparata, parca ma simt si vinovata ca nu a luat baiatul bine in greutate, ca am insistat cu sanul, sa fie alaptat pana la 6 luni. ma rog, baiatul e bine, vesel, nu mi-am dat seama. dr zice ca e baiat cuminte si d'aia nu a protestat saracul. of, sunt stresata la MAXIM !
ah, si inca o intrebare. am niste borcanase nestle acasa, morcov cu cartof. sa incep sa ii dau maine cateva lingurite d'alea ? pana rezolv cu legumele ?
inca ceva...pe net am vazut ca se recomanda sa manance la ore fixe. la 10 cutare, la 14 cutare, etc. din nou, sor'mea zice sa ii dau cand ii e foame, nu neaparat la ore fixe. de ex : se trezeste, ii dau titi, apoi la vreo 1-2 ore ii dau morcovelul, sau ce ii dau. apoi iar titi cand i se face iar foame, etc.
offfffffff ma declar PRAF ! si ce va faceam eu galerie zilele trecute...sunt in butoi , si butoiul pe covor !!!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Mimo, ce scaunel ai cumparat? Tre sa aleg si eu unul cat de curand. Mai avem vreo luna pana la diversificare, dar nu vreau sa alerg atunci dupa scaun.

Eu sper sa-l mut de saptamana viitoare pe piticut la el in camera. Am fost in weekend la Ikea si i-am luat draperii, in weekend poate definitivam amenajatul camerei si saptamana viitoare incercam sa-l mutam. Imi este teama ca cu cat asteptam mai mult cu atat o sa-i fie mai greu lui bb. Mie stiu sibur ca o sa-mi fie greu, ca m-am obisnuit sa-l vad cum deschid ochii.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare. Gabriel Garcia Marquez

Gabriela, l-am luat pe acesta: http://www. soffiplanet .ro/masa-bebelusului/masute-si-scaune/baby-design-scaun-de-masa-pepe-bird.html. Maine mi-l livreaza.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Citat:
citat din mesajul lui missmj

loutzy ai fost o mireasa superba, sexy mama !!! sunt de acord cu gabiv , cea mai tare poza e cu Stefan mirat !!!
lorich parca tu ne dadusei un link cu un site cu legume bio. vreau sa ii iau si eu sa ii fac lui bebe, snt chiar bio? sigur nu au ingrasaminte chimice si tot felul de steroizi? da si tu link-ul din nou plssssss

http://cosuldelegume.ro/wordpress/?p=105

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

multu '

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

sunshine,tunde multa sanatate !!!

Fetelor !
Ajutati-ma si pe mine va rog cu diversificarea asta !! sunt praf !!! Doctorul mi-a zis sa nu ii dau sa pape decat daca iau legumele din sursa sigura, de la tara, asta pana la 6 luni jumate ! cica daca nu am tara, sa ii dau numai cereale seara.mamaie nu are morcov, albitura si d'astea ! si pana se prind dureaza. Ce sa fac ? sa cumpar din piata ? sa iau de pe site-ul alora ? cosul cu legume?? unde se gasesc legume bio ? Si sa zicem ca gasesc, pe unele site-uri am citit ca se da cate o lingurita, se mareste zilnic portia.ca poate e alergic la nush ce. pai cum sa ii dau numai o lingurita de supa-crema? nu e putin ?sau ziua urmatoare tot o lingurita, ca am introdus un aliment nou in supa. sor'mea zice sa ii dau baiatului cat vrea, nu cu masura. si cand nu mai vrea sa nu il fortez. daca mananca o lingurita, bine, daca mananca 10, iarasi bine. voi ce ziceti ?cum ati facut ?
In seara asta i-am dat cereale, a papat vreo 6 lingurite, daca il vedeati cu ce pofta bagaaaaa, vroia sa manance si lingurita ! mi-era asa drag de el, mozolit tot
Sunt suparata, parca ma simt si vinovata ca nu a luat baiatul bine in greutate, ca am insistat cu sanul, sa fie alaptat pana la 6 luni. ma rog, baiatul e bine, vesel, nu mi-am dat seama. dr zice ca e baiat cuminte si d'aia nu a protestat saracul. of, sunt stresata la MAXIM !
ah, si inca o intrebare. am niste borcanase nestle acasa, morcov cu cartof. sa incep sa ii dau maine cateva lingurite d'alea ? pana rezolv cu legumele ?
inca ceva...pe net am vazut ca se recomanda sa manance la ore fixe. la 10 cutare, la 14 cutare, etc. din nou, sor'mea zice sa ii dau cand ii e foame, nu neaparat la ore fixe. de ex : se trezeste, ii dau titi, apoi la vreo 1-2 ore ii dau morcovelul, sau ce ii dau. apoi iar titi cand i se face iar foame, etc.
offfffffff ma declar PRAF ! si ce va faceam eu galerie zilele trecute...sunt in butoi , si butoiul pe covor !!!

Carmen, eu primii morcovei i-am avut de la tara, dar apoi am luat din piata. Ia din astia noi, sa fie mai micuti si sa aiba si frunzele proaspete. Pastarnac, patrunjel, dovlecei tot din piata am luat. O sa mai incerc sa iau de la bunici, dar cu siguranta majoritatea o sa le iau din piata. Pai ce-or face cei care nu au o mamaie la tara??

Eu doar la prima masa i-am dat 2-3 lingurite, apoi cat a vrut el. Si cica de la legumele astea d-ale noastre - morcov, patrunjel, pastarnac - nu apar alergii. Una din pediatre chiar mi-a zis sa-i fac din prima un amestec din vreo 4-5 legume, dar eu am luat-o usurel.

Nici eu nu-i dau la ore fixe, dar cu +/- o ora in fiecare zi, in functie de cum isi face programul cu lapticul. Asta ca sa se invete si el cu masa de dimineata si de pranz. Ii dau masa de legume cam intre 13-15. Iar de dimineata o sa-i dau intre 9-11, dar in functie de cum mananca mesele de lapte anterioare. Acu'al meu mananca LP si cam are un program - la 3 ore i se face foame - e un pic mai complicat cu LM. Dar reusesti tu, nu te speria. Ia-o usurel, ca nu recuperezi acum in viteza nu-stiu-cate grame.

Si ca sa nu te stresezi prea tare cu greutatea (si eu m-am stresat pana acu' vreo luna recunosc), sa-ti zic ca am intalnit o fetita de vreo 8 luni si jumatate care avea un pic peste 7,5 kg. Era bine merci, chiar mergea sustinuta in picioruse. Si nu e singura pe care am vazut-o.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput