Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)
Raspunsuri - Pagina 7
anka-maria spune:
Fetele, am sa va zic o mie de chestii!!!
Si cu cerealele, cu somnul, cu vacanta, o mie!!!!!!!
Si n-am cand, ma omoara astia la servici.....
O sa incerc ceva pe scurt:
-cereale am bagat de 3 zile pt. ca se scoala la 5 si urla de foame!
Am incercat sa-l pacalim cu masa pana la 6, nu se mai poate , il apuca un urlet de jale si face asa, ca o maimutica.
Ii pun 3 masuri la 180 ml de apa (+ cele 6 masuri de lapte) si il papa urgent. Inainte ne mai chinuiam cu laptele, dar daca pun cereale nici nu mai respira cand bea. Ieri s-a sculat la 6:30. Nu stiu daca de la cereale dar de dimineata nu s-a mai repezit la bibe ca nebunul deci ceva functioneaza.
-in vacanta de pe la 3 noaptea il luam cu noi in pat, ca sa putem deschide usa la balcon (patul lui era foarte jos, ma gandeam ca simte rece). Eroare!!!! acuma teroristul se scoala si jeleste, ca stie ca-l luam in pat. De 3 zile ne tinem tari, bagam suzi si stam langa el pana adoarme. Prima noapte s-a trezit de 4 ori, azi noapte numai o data. Oricum, e free style, cateodata se trezeste din juma in juma de ora, cateodata doarme tun. Dar io sunt la capatul puterilor si am de gand sa mor langa patut numai sa-l invat sa nu mai ceara cu noi in pat.
-nu am avut nici un fel de probleme cu avionul. La dus n-a dormit decat juma de ora din 4 ore jumate. Ne-au dat un fel de cosulet pt. bebei care se monteaza pe peretele din fata (am avut locurile 1a si 1b). Daca nu era cosuletul ala nus' ce ne faceam. A si plans putin, dar mai mult de plictiseala. La intoarcere a dormit 2h jumate. N-a avut probleme cu aterizarea sau decolarea, era foarte calm si nici n-a avut suzi in gura, ca o scapase si noi nu vazusem. In schimb in jurul nostru era haos, poate o sa am timp sa povestesc vreodata. Urlau niste pusti olandezi de ziceai ca-i taie. Iar bubu era de calm englezesc.....oricum, cosuletul ala a fost aur curat. Ca nu se dadeau jos manerele de la scaune si el nici nu poate sa stea in fund, deci ar fi trebuit sa-l tinem pe brate. Si cosuletul ala era pana la 8 kile, bubu are peste 8, deci data viitoare ciuciu cosulet.
mai am sa zic!!!! dar ma duc la meeting cu vicele
Lorich spune:
Wudy (tu ai intrebat, da?) cerealele se dau ideal, ca orice chestie in afara de lapte, cu lingurita; asa ar trebui, pt a-i invata, pentru a face incet trecerea spre solid; acum, ca se mai pun si pt ingrosarea laptelui ...fiecare face cum crede si cum dicteaza bebeul.
Eu i-am dat lui Robert numai cu lingurita, el nu a pus de 5 ori cred in viata lui gura pe un bibe (si alea cu apa cred).
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
roxx26 spune:
LORI, gata serbarea?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Wudy spune:
eu, eu cu intrebarea Lori...merci mult pentru raspuns
si pt mine ideal ar fi lingurita, caci bibe nu vrem si nici nu vreau sa fortez
cum a fost la serbare? Cum ai stat cu emotiile? Sunt sigura ca Robertel a facut fata cu brio
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
Lorich spune:
nuuu, la 4 e, am facut cerere scrisa in 3 exemplare, cu timbru fiscal sa vina si Dl.B
Ana-doarme pt prima data aproape pe ziua de azi..e ffff maraiataaaa si palnge si brateee
ma pregatesc si eu-noroc ca s-a inventat fondul de ten.
plange!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
mirela2 spune:
buna
deci:
- pampers- de la pampers, restul mi s au parut scortosi si grosi, inca suntem pe nr 3 (avem 7200, Rob si 6600, Razv)
- treziri- dupa cum li se nazare, Rob e campion la treziri, ziua ca sa doarma mai mult tre sa stau langa el sa fiu pe faza cand ii pica suzi, insa de regula noaptea se trezesc in jur de 3
- cereale- nu le mai vor, le bag in piureul de fructe, altfel nu le vor de nicio culoare, acum sunt fani biscuiti, altfel nu mai vor sa bea lapte, daca insist se pun pe urlat
aseara au halit amandoi cate un bibi cu 5 masuri de LP+ 2 masuri de biscuit granulat la 150 ml apa, cam 200 ml de lichid....super tare, cred ca prima data cand halesc asa de mult, dar aceeasi trezire au avut o
..............scuze nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu, ca de 3 ore am inceput mesajul asta
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
andri31 spune:
fragrant moama ce de chestii
1. chiar ai dat scrisoare de la angajator ? waw! adica sa-i cer eu managerului meu pt dosar pt ca peste 1 ans a ma cheme la interviu ? NO WAY !
2.acolo spunea de test de limba recunoscut international ....
3. cum emai bine sa fie actele si interviul? in franceza? daca fac actele in franceza si dau interviul in engl ... ca la asta sunt bine.. fr doar bajbai .. oare o fi in regula ?
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
Wudy spune:
Atunci succes Robert!!! Sa fie o serbare reusita
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
gabrielaromt spune:
Sa va zic ce era sa patim, de mi-a stat inima in loc. Am fost pana la piata cu bb in scoica, iar la intoarcere, intru pe strada la mine, si erau doua masini parcate, in cea de mai departe se urca un nene sa plece de pe loc. Eu ma garez in spatele aluia de era oprit si astept sa plece nenea. moment in care idi.otul in loc sa plece in fata, da in marsarier, intra in masina dintre noi, care era sa dea peste noi. Noroc ca m-am miscat rapid si am tras caruciorul.
Mi s-a facut rau, i-am zis vreo doua de bine lu nenea cu pricina si tot el era cu gura mare... ca mi-a umplut frigiderul... Im venea sa-i dau vreo doua. Cred ca daca patea ceva bb, muream cu el de gat.
am ajuns acasa naucita. Uite cum o patesti, cu toata grija si atentia...