Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)
Raspunsuri - Pagina 6
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Felicitari Andri! Felicitari si Ziki! La cat mai mult kile jos! Andri pot eu sa iti iau lingurita. Sa vad cand ajung pe acolo. Si eu mi-as lua. In legatura cu intrebarile tale. Incep cu una de zilele trecute legata de Iphone 4. Al meu sot e bolnav cu tepefoanele. Mereu le-a vrut pe cele mai performante. Dupa ce le-a avut pe toate de la Nokia, cand au trecut la sistemul de operare Symbian a zis ca trebuie sa isi gaseasca altceva ca e nasol rau. Asa a descoperit Iphone de care e addictive de 2 ani. A avut initial 2. Apoi, dupa ce am nascut mi-a luat mie cadou un 3gs - asta ca sa vada cum e ca el isi dorea de fapt 4. Intre timp a stat de vorba cu un tip priceput in ale Iphoanelor si l-a sfatuit sa nu isi ia, ca e mai bun 3gs-ul. Atunci mi-a zis si de ce dar intre timp am uitat. Oricum, eu sunt multumita de al meu. E mult mai tare decat HTC-ul pe care l-am avut inainte. Acum sa revin la d'astea mai de-ale noatre: nu am incercat Puffies, am inteles ca sunt mai scortosi si eu caut acum unii subtiri, de vara. Eu am trecut la marimea 4 de la vreo 8 kile. Din 3 ne iesea kk afara aproape de fiecare data. La mine asta a fost mereu motivul pt care am schimbat marimea. Felicitari pt aprecierile de la servici! Chiar daca nu te mai intorci acolo e bine sa stii ca esti apreciata. Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
1. daca e imi dai nr. de cot iti trimit banutii si plata coletului(transportul) cu ramburs . U R ZA BEST !
2. tot eu eram aia cu iphonul ... mi s-a pus mie pata pe 4g dar tov. sot voia sa-mi ia 3gs...
3. i-am spus sotului sa ia tot pampers no.4 - active baby ...150 buc ... le probam cand terminam ce mai avem acum
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
andri31 spune:
aaa si sa ma laud si eu fata tine de cateva zile singurica bibele cu LP . e maxim de dulce
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
madalina_m spune:
Eu stiu Imaginarium in Sun Plaza. Totul de acolo e de o calitate exceptionala dar niste scoruri .
Voi stiti magazinul All for kids? Eu l-am descoperit in Afi, nu stiu daca mai e si in alte parti dar mi-a placut la maxim. E super mare, gaseti de toate (haine, jucarii, articole nou nascuti) si preturi ff bune. Am gasit bibe si tetine Tommee Tippee de care nu gaseam decat pe net mai ieftine sau la acelasi pret ca pe net numai ca nu se mai adauga transport. Aveau si jucarii Lamaze. Sa le vezi pe viu sunt mult mai spectaculoase decat pe un site. Am zis ca o sa dau iama acolo cand o intra indemnizatia. Probabil luna viitoare.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Vorbeati de jucaria preferata. Razvan nu are una anume. El
Se joaca cu orice ii dau dar pentru putin timp. Mami insa are una: leutul Logan de la Lamaze. Ador sa il fac sa toarca.
Am fost la munte cu niste prieteni care au un bb cu o sapt mai mare decat Razvan. M-am carat cu toate Lamazurile ca sa se distreze copchii. Am luat eu de 1 iunie, printre altele de pe site-ul All4baby o pisicuta rotunda , portocalie care scria acolo ca atunci cand o misti scoate sunete haioase. Mai de nu s-a jucat baiatul prietenilor cu pisica ... Am zis ca nu e adevarat cum o facea sa se rostogoleasca sa o auda. Si Razvan nici nu se uita la ea. I-am facut-o cadou bebelusului ca la noi se irosea.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Wudy spune:
Gata si plimbarea noastra
se aude tunand, gata gata sa ne prinda ploaia
am tot citit despre cereale, nu m-am hotarat de care sa iau
parca alea de la Milupa cu mar m-ar tenta
intreb si eu in necunostinta de cauza (poate intrebarea vi se pare prosteasca), cerealele astea se dau numai cu bibe sau se fac intr-o consistenta cu care sa folosim lingurita?
Monica, eu zic sa stai linistita in ce priveste greutatea, noi la 4 luni si 64 cm avem tot 6100g. Asa sunt ele mai finute ce sa zicem si noi
Laura, casa de piatra!
Adryiii, deficitari pt cei doi ani, la multi inainte
daaaa, noi sugem tot, de peste tot, maini, degete, ale noastre, ale altora, jucarii, haine, paturici, orice se poate baga in gura
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
zumzu spune:
cerealele astea pe care le am nu contin lapte. sunt altele intr-adevar cu lapte.
I-am dat azi prima lingurita de cereale..n-am mai avut rabdare.
Plescaia din limbuta si se stramba de mama mama dar a papat.
alta dilema, pediatra mi-a zis o lingura la 40 ml, pe cutie scrie 3 linguri la 50 ml. In sfarsit,vom vedea
La multi ani puiuti scumpi si dragi care mai adaugati inca o luna la viata azi
zumzu spune:
wudy, dc respecti ce zic astia pe cutia se dau cu lingurita (cel putin astea care le am eu, de la nestle)
zumzu spune:
oricum exista tetine pt mancare semifluida asa ca banuiesc ca ar merge si biberonul. Eu zic ca-i mai bine cu lingurita ca se obisnuiasca..doar ca e de munca nu gluma
roxx26 spune:
Imaginarium mai este si in Baneasa Shopping City.
Nu stiam de All for Kids. Retinut.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
fragrant8 spune:
ziki - uite ce zic astia de la imigrari despre cazier (pag.6, punctul 12); e vb de ghidul de emigrare pt cei ce-si depun dosarele la viena;
deci ideal ar fi sa il depui o data cu dosarul, dar in extremis poti sa-l trimiti si fara, dar sa-l ai la indemana cand ti-l cer
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/E37042.pdf
eu l-am trimis in dosarul initial;
si uite aici dau statistici cu timpul de procesare a unui dosar;
biroul de la viena figureaza cu 11 luni
http://www.cic.gc.ca/english/information/times/perm/skilled-que.asp