Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)
Raspunsuri - Pagina 5
Shines spune:
Monika..bv,dai de baut
si eu astept acu pe 17..deja intram naibii in faliment,cardurile sa traiasca..ca altfel era jale atatea luni
Gabi..cum mai e Ioana ?
Copilul meu papa paturica..trage cu gingiile de ea de zici ca acu o rupe.
orice jucarie baga in gura..trage de ea si maraie ca Rex cand ii dai osul.
il dor rau de tot mititelul...si eu tot astept iepurasul. tot umflata gingia..ciuciu dinti. astept,astept.
oare baietii is mai lenesi ?
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Lorich spune:
Ana roade orice fel de maini, picioare, om, animal..orice!!!!! Are 2 dinti ca 2 ace!!! Noroc ca e fata desteapta si nu musca sanul.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
missmj spune:
Buna fetelor
La multe lunite Eduard, Ana si Medeea
La multi ani Madutza
Multumesc pt incurajari...tot citesc de aseara...vreau sa ma duc si pana in supermarket sa vad daca gasesc bavetele d'alea mai mari. cica sunt unele care au si marginea indoita ca sa nu se scurga mancarica pe haine sau pe jos . hmmm...sa ma uit si de scaun de masa.
mimo ms penru site, o sa ma documentez si de acolo.
wudy cum zice si simo, sunt cereala care contin lapte direct, si le faci cu apa.
lorich felicitari pt premiul luat de Robert !! pupa mami ochii lui frumosi de baiat premiant ! In legatura cu cerealele...cica sunt niste cereale care se numesc Noapte Buna. cica ar contine flori de tei ca sa ii linisteasca. dar din cate stiu eu teiul nu e bun la baietei ? asa-i ? dr mi-a mai zis sa ii dau pliculetul de nexium dizolvat in ceai de tei cu musetel...eu asa stiam ca teiul nu e bun.
gabrielaromt si al meu adoarme doar la titi. doar daca suntem afara adoarme in carut. sau seara la culcare adoarme daca ii legan patutul. in rest, numai la titi. nu ai sa il vezi si pe el ca adoarme singurel, suzi nu vrea, asta e, nu stiu ce o sa facem cand nu o sa mai alaptam . o sa trebuiasca sa se obisnuiasca fara titi.
madalina nasol cu uratii. mai vb maine daca e. daca nu, alta data
ziki moamaaaa ce ai povestit tu acolo, cum s-a pupat flavia cu cimentul...OMG ! cred ca innebuneam...cum zici si tu ca ti-ai imaginat 15 scenarii in 3 secunde. bine ca nu a patit nimic !
daaaa imi aduc aminte si de tine irinuko cand l-ai scapat pe patrick de pe masa, te-ai gandit tu repede sa ii faci baie pe masa. parca la baita s-a intamplat, nu ? brrrrrrrrrrrrrr
pampersi subtiri sunt cei de la pampers "play&sleep", aia cu ambalaj portocaliu. eu ii folosesc de vreo 2 luni, sunt super multumita de ei. si bebe la fel . inca suntem la nr 3. i-am luat din greseala 2 pachete nr 4. am folosit cativa dar mi s-au parut prea mari.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Mimo spune:
LMN sarbatoritilor de astazi!
Zumzu, asa cum zicea si Simo s-ar putea ca cerealele sa aiba deja lapte si de aceea se prepara cu apa. Mie pediatra mi-a zis sa iau cereale fara lapte pentru ca altfel ar insemna sa-i introduc si un alt laptic si poate nu-i prieste.
Luca Alexandru, mica mea comoara
missmj spune:
monika felicitari pt banuti...finally !!
loutzy Casa de Piatra mamiiiiiiii ! asteptam detalii si poze...macar sa te vedem pe tine mireasa ca fotograful meu ma amana intr-una !
al meu bebe pana acum cateva zile avea prima trezire pe la 5-6. de curadn a inceput sa se trezeasca pe la 3-4. si azi-noapte s-a trezit la 1 !!! jesus !! cine stie...intr-adevar, poate le e cald ! dar la mine e aceeasi temperatura ... nu s-a incalzit camera ca e la umbra toata ziulica. tot 24 grade am. ma rog...se regleaza ei la loc pana la urma.
si andrei roade tot ce prinde, de la maini, picioare, jucarii, colacul de inot...sa vedeti cum isi impinge barbia ca sa apuce marginea care ii inconjoara gatul...e jale cu el...nu ii mai place sa inoate asa mult, acum baza e sa reuseasca sa roada marginea aia.orcat de strans il leg...se chinuie pana reuseste.
adryiii 2 ani de la cununie ? felicitari...la cat mai multi sanatosi si frumosi
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
luciact spune:
adryy asa face si eva, nu mi se pare ceva deosebit...remedii nush...sa fim tot timpul curati pe maini pe unde pun ele gurita, si sa n o dam altora in brate, sau sa avem grija sa nu puna gurita si pe ei
luciact spune:
adryy felicitari, multi inainte sanatosi
succes la serbare astazi lui Robertel
andri31, felicitari pt kg in minus
magazine Imaginarium in care din mall uri sunt??ca as vrea si eu lingurita, il rog pe fratele meu sa mi aduca cand vine
eu am primit acum 3 saptamani de la verisoara mea un prosop paturica asa cu termometru si o jucarie de la ei, sunt super super
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciact adryy felicitari, multi inainte sanatosi succes la serbare astazi lui Robertel andri31, felicitari pt kg in minus magazine Imaginarium in care din mall uri sunt??ca as vrea si eu lingurita, il rog pe fratele meu sa mi aduca cand vine eu am primit acum 3 saptamani de la verisoara mea un prosop paturica asa cu termometru si o jucarie de la ei, sunt super super mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011 |
Unul din magazinele Imaginarium este in Auchan Militari. Am fost eu acum o saptamana si asa mult mi-a placut incat as fi vrut toate jucariiile.
Am mai vazut o lingurita d-aia cu recipient pt mancarica pe un site, chiar azi de dimineata, insa am avut prob cu computeru' si mi-am inchis toate site-urile. Daca o gasesc iar, va trimit link.
Luca Alexandru, mica mea comoara
madalina_m spune:
Laptele praf Topfer pe care il cumpar eu, de vreo luna s-a ieftinit la farmacia Tei semnificativ. De la 44,5 s-a facut 40,5 in conditiile in care la Dona e 49 (46 daca ai card la ei) iar la celelalte farmacii e 60. Cand am fost la Tei sa iau LP am intrebat si eu 'dar cum de s-a ieftinit ca nimic nu se ieftineste in tara asta'. Mi-a zis ca s-a ieftinit la furnizor ca adaosul lor e acelasi. Va dati seama cat sunt de nesimtiti cei de la celelalte farmacii care in afara de adaosul urias pe care il practica nici nu micsoreaza pretul daca acesta e scazut de furnizor.
Oricum, jos palaria in fata farmaciei Tei (cum suna ).
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica