Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

am o MARE ! adica MARE rugamintele catre fetele din buc. dau o felie de tort din tortul mandrei de 5 luni de duminica.

imi poate lua cineva , cand/daca are drum la imaginarium , o lingurita din aia bengoasa.... platesc inainte daca e cazul si dupa felia de tort !

sencs a lot!

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si eu tocmai am vorbit cu o prietena si baietelul ei de 11 luni de o luna jumate se trezeste nu o data, nu de doua ori ci de cinspe ori pe noapte! Fara nicio exagerare! Doarme de la 11 la 1 a cel mai lung somn apoi din jumate in jumate de ora se trezeste. Uneori adoarme imediat la loc, dar dupa ce isi face simtita prezenta - plange, maraie, se ridica in picioare, baga mana printre gratiile patutului si o trage pe maica-sa de par sau haine - alteori vrea apa, alteori ramane treaz cate 2 ore. Sunt terminati saracii parinti. Eichiar nu inteleg ce s-a intamplat ca el dormea de la 6 luni toata noapte. Iar ziua nu doarme mai deloc.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

aaaaaaa anunt : inca 2 kg jos deci 5 down si 17kg more to go!

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, hop si noi!

LA MULTE LUNITE, EDY-BEBE DE SIMO!, MEDEEA-BEBE DE DE_EA!, ANA-BEBE DE LORICH!

Ma duc sa citesc din urma si revin!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Eu zic ca de vina pentru treziri e caldura. Le e cald si li se face sete si se trezesc. ca si noi ne foim si nu dormim bine daca ne este cald. zic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Multumim de urari.. le intorc cu drag puiutilor vostri!

Puffies..am folosit eu in primele doua luni. sunt ok,dar mai tari,mai grosi.exact cum zicea Lori..mai hartiosi,nu se muleaza asa bine.

Nr 4 la pampers iau de vreo luna jumate..se aseaza mai bine.

Zumzu..daca pe cutie scrie cereale cu lapte..trebuie preparate cu apa. altfel maresti doza de lapte si nu e ok..se constipa sau apar alte probleme. e exact cum ai pune doua masuri de lapte in loc de una la cantitatea de apa.

cu trezitul..Edu a avut vreo 3 sapt cand s-a trezit si de 3 ori pe noapte..el care dormea de la o luna cu o singura trezire. ma si miram cum de si-a shcimbat programul de somn la 4 luni. dar si-a revenit pe urma din nou la o trezire. au si ei perioade.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!
LMA tuturor sarbatoritilor de azi

Lori am facut si eu tortul diplomat. Ieri am implinit doi ani de la cununia religioasa. E delicios. Se consuma prea repede

Andri are lori dreptate cu ce scrie pe pachetele de pampers. Eu am incercat happy, dar mi se par mai putin eleastici si mai mari. Fiind vara prefer sa fie cat mai subtiri posibil: pampers senzitive nr 3 deocamdata.

Ce tari sunteti cu diversificarea! Succes! Noi mai asteptam un pic.
Missmsj cand ma gandesc si eu simt ca si tine. dar cred ca o sa fie asa pana incepem cu adevarat.
Si pe mine ma dor incheiturile; nu toate doar in spatele genunchiului stang si gleznele.
Bebita se trezeste mai nou si ea noaptea. O data pe noapte. Poate ii e cald, se tot invarte in pat, se aseaza invers, trage de aparatori, nu poate sa revina la pozitia initiala...si face galagie.Si eu credeam ca am scapat de treziri, dar...

Fetita mea in ultima vreme isi roade mainile, degetele; nu e asta neaparat o mare problema. Problema e ca le roade si pe ale mele, si pe ale lui taica=so si pe ale oricui o tine in brate. Daca nu reuseste cu degetele incearca sa muste mana, bratul; le linge sau musca cu gingiile. Prefera sa faca asta decat sa roada jucarii de dentitie. Cu ce as putea sa ilocuiesc aceasta "placere a ei"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Felicitari Andri! Felicitari si Ziki! La cat mai mult kile jos!
Andri pot eu sa iti iau lingurita. Sa vad cand ajung pe acolo. Si eu mi-as lua.
In legatura cu intrebarile tale. Incep cu una de zilele trecute legata de Iphone 4. Al meu sot e bolnav cu tepefoanele. Mereu le-a vrut pe cele mai performante. Dupa ce le-a avut pe toate de la Nokia, cand au trecut la sistemul de operare Symbian a zis ca trebuie sa isi gaseasca altceva ca e nasol rau. Asa a descoperit Iphone de care e addictive de 2 ani. A avut initial 2. Apoi, dupa ce am nascut mi-a luat mie cadou un 3gs - asta ca sa vada cum e ca el isi dorea de fapt 4. Intre timp a stat de vorba cu un tip priceput in ale Iphoanelor si l-a sfatuit sa nu isi ia, ca e mai bun 3gs-ul. Atunci mi-a zis si de ce dar intre timp am uitat. Oricum, eu sunt multumita de al meu. E mult mai tare decat HTC-ul pe care l-am avut inainte.

Acum sa revin la d'astea mai de-ale noatre: nu am incercat Puffies, am inteles ca sunt mai scortosi si eu caut acum unii subtiri, de vara. Eu am trecut la marimea 4 de la vreo 8 kile. Din 3 ne iesea kk afara aproape de fiecare data. La mine asta a fost mereu motivul pt care am schimbat marimea.

Felicitari pt aprecierile de la servici! Chiar daca nu te mai intorci acolo e bine sa stii ca esti apreciata.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Gata, recuperat!
intai ma laud: MI-A INTRAT INDEMNIZATIA!!!!
Sant salvata, uhhh, cu taierea din salariul sotului, aia 550 lei, eram rau de tot luna asta. Acu e ok...ne limitam si ne descurcam.

Apoi,

WELCOME BACK, Madalina si De_ea!

LA MULTI ANI, MADUTZA!

Mai, eu ii dau la fata mar ras de vreo 5 zile, dupa ce cateva zile i-am dat suc de morcov. Acu face kk mai bine, mai legat ptr ca ,probabil va amintiti, ca eu ma plangeam ca face moale. Bun. Acu o sa iau si cereale sa-i dau seara ptr ca mandra mea nu papa cat trebuie si ia ff putin in greutate...papa cu greu 120 ml lapte la 4 ore...E cam slabuta, asa ca bag si cerealele, iar de sapt viitoare bag pireuas de legume...Ea nu se trezeste noaptea decat o data la 1-2 si apoi dimineata la 5-6...si nici n-o aud cand doarme, nu se foieste deloc. La aproape 4 luni are doar 6.100 kg si 62 cm...in ultima luna a luat doar 100 gr/sapt..

Ce mai era oare?? Inca nu mi-a cazut din pat, bine ca ea s-a intors abia de vreo 2 ori, atat. Nu se foieste prea tare.

Multa sanatate Ioanei lui Gabi, bebeilor de Tunde si care mai este bolnavior (sper ca nimeni).
Aici e rece, nu am mai iesit de duminica, si atunci pana la socri cu masina si inapoi...Sper ca de maine sa iesim iar normal...Macar vantul asta de s-ar mai potoli!

OK..cam atat mi-aduc aminte!
O zi minunata!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Loutzi, chiar asa, CASA DE PIATRA!!!

Monika eu sunt de parere ca e ok fetita ta cu greutatea si inaltimea. Elena are peste 3 zile 5 luni si 6300 g si 64 de cm. Eu zic ca suntem in grafic. Daca tu vrei sa incepi, da-i bataie.

Deci nici un bebelus nu mai papa mainile oamenilor?

Mergi la inceput