Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)
Raspunsuri - Pagina 3
ziki spune:
da, da, cred ca ai dreptate!
Hai LOUTZY sa ne povestesti cum a fost totul!
sau or fi plecat intr-o mini-luna de miere?
Oricum ar fi, sa fie intr-un ceas bun, miresica!!!
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
madalina_m spune:
Cata eu sunt rac dar am ascendent in balanta si stii ca se spune ca dupa 30 ani caracteristicile ascendentului devin mai puternice decat ale zodiei. Adevarul e ca de ceva timp sunt atat de nehotarata ca imi vine mie sa ma iau la palme.
Si pe mine ma speria diversificarea dar de cand am inceput-o mi se pare foarte fun - cum se stramba, apoi se repede, trage de castron, de lingurita ... Ne distram!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Daaaa! Felicitari Laura! Casa de piatra! Si sa iti traiasca buburuzoiul crestinat!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
gabrielaromt spune:
Mda, ne-am umplut amandoi de kk. Avea saracu copil si pe fata, nu stiu cum am reusit Tre sa jucam la loto! Azi era a patra zi fara si a umplut scutecu pana a dat pe afara.
Dureri de diverse am si eu. La inceput ma dureau degetele de la maini, apoi genunchii si acum si gleznele. In special noaptea cand ma trezesc sunt dureroase rau. Cu Tudor in brate, nu ma pot aseza in fotoliu sa-l alaptez, imi dau drumu de sus. Unele zile sunt mai rele si altele mai bune. nu dau cu nimic. Le las asa, deocamdata. Ar trebui sa facem o echipa si sa mergem la bai, sa facem tratament. ceea ce nu ar fi o idee prea rea. Am o prietena care a fost anul trecut cu bebe mic si s-au relaxat la masaje si diverse impachetari, piscina...
zumzu spune:
In sfarsittt, v-am ajuns din urma. Ca de cand ma tot chinui.
Si la mine, inainte se trezea doar o data pe la 4, azi noapte doar pana la 12 s-a trezit de 3 ori. Eu cred ca de si de la faptul ca acum pot sa se intoarca pe toate partile,se foiesc etc si ca e caldd.
Q: mai da cineva fluor? vi s-a mai recomandat? ca pediatra mea cea comunista ne-a zis sa-i dam dar am tot citit si m-am decis sa nu.
Mai bine niste carii(in cel mai rau caz) decat cine stie ce alti balauri
Si eu o sa incep cu cereale (orez cu roscove) daca le accepta dar nu stiu daca sa i le pun in lapte sau cu apa cum zice pe cutie? Si dupa cereale piure (cartof,morcov si ce mai era pe-acolo) dar o sa incerc si varianta finger food...o data asa, o data asa, o sa vad La noi ca la nebuni.
Am citit asa in viteza mare ca sa reusesc sa ajung la zi ca nu mai stiu ce sa raspund.
roxx26 spune:
Neata!!
LA MULTE LUNITE VECINICA SCUMPA ANA!! SA FII MEREU LA FEL DE CUMINTE SI DRAGALASA!!!
LA MULTE LUNITE CAVALERULUI EDU!
LA MULTE LUNITE PRINTESUCA MEDEEA!
LORI, succes lui Robert la serbare! oricum va fi un dulce!
WUDY, poti da cereale si cu LM.
Mai, o fi ceva in atmosfera cu trezirile astea...vorbeam de dimineata cu o prietena si imi povestea cu bebeul ei de 6 luni se trezeste sie l de 3-4 oripe noapte de cateva nopti, in conditiile in care el dormea neintrerupt pana dinineata...Vad ca multi bebei fac treaba asta mai nou. De ce oare? La noi cel putin nu se pune pb de foame, poate maxim de sete, ca papa 2 min si adoarmela loc. Dar daca nu o iau din patut se foieste la greu, nici o sansa sa adoarma...
ZUMZU, mie nu mi-a zis dr nimic de fluor!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
andri31 spune:
buna fetele !
gata cu liberele ?
noi suntem bine , papam , crestem , gangurim... insa lansez si eu un SZ care e pe fir ajutor (vorbim de o ciutanca de 8000 gr si 65 cm):
1. a luat careva puffies? cum e comparativ cu pampers ? sau ce marci altele decat pampers ati folosit si ati fost si mai multumite?
2. ati inceput sa luati marimea 4? cum vine ? su sa stam la marimea 3 pana la 9 kg... adica inca vreo 1.5luni ???
sunt arround
PS: am vb cu sefa. se pare ca ma asteapta pe post de sefa la intoarcere si cu salariu dublu. hahaha. se pare ca acum apreciaza ce a avut. sunt 4 oameni in locul meu si abia fac fata.
pooop.
o zi super !
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
andri31 spune:
aaaaaa
nu stie (tha! normal!) ca am gand de ducaq sper int-o luna sa dewpun si eu dosarul pt canada.....
Lorich spune:
Misi de urari. Cu serbarea, am emotii cat carul...oare cum va fi si ce voi simti??? ca la serbarea de Mos Craciun..mi-am simtit inima crescand cat galeata..si m-au busit niste lacrimiiii..bine eram si bortosica/
Andri
1. puffie-nu-s rai, dar mi s-au parut hartiosi, si cam nemaleabili asa, mie mi se pare ca pameprs se muleaza cel mai bine, sunt cei mai subtirei asa; dar dep d ecupil.
2. n-am tracut la nr. 4, dar din exp d ela Robert iti spun c anu am asteptat niciodata sa ajunga la greutatea de pe pachet, pt ca..si am intorc la nr. 1, depinde de copil, daca e mai "curos, pulpos, burtos"
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Misi de urari. Cu serbarea, am emotii cat carul...oare cum va fi si ce voi simti??? ca la serbarea de Mos Craciun..mi-am simtit inima crescand cat galeata..si m-au busit niste lacrimiiii..bine eram si bortosica/ Andri 1. puffie-nu-s rai, dar mi s-au parut hartiosi, si cam nemaleabili asa, mie mi se pare ca pameprs se muleaza cel mai bine, sunt cei mai subtirei asa; dar dep d ecupil. 2. n-am tracut la nr. 4, dar din exp d ela Robert iti spun c anu am asteptat niciodata sa ajunga la greutatea de pe pachet, pt ca..si am intorc la nr. 1, depinde de copil, daca e mai "curos, pulpos, burtos" Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |