Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
LORI, ai PM
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxx26 spune:
hahaha!! da, acum merge! Dulceata mica!
Asta e si ultima noastra distractie de cateva zile, molfairea degetelelor de la picioare
_
Roxana
roxx26 spune:
Mai vecinica, dar ce medalie a primit Robertelul de nu ziceti nimic?
_
Roxana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Mai vecinica, dar ce medalie a primit Robertelul de nu ziceti nimic? ![]() _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
nu ti-am spus??/ "Titlul" de Mister Popularity la concursul de la gradinita lor.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Dimi! Mirela;ai dat la motan sumetrolim pana la urma? Nu stiu ce sa-i dau are muci si tuseste..e plin de secretii ..daca merg la dr stiti deja ca imi da ospamox..i-as sugera sa ne dea sumetrolim..oare e mai bun? ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta ![]() |
da, 3 zile i am dat
3.5 ml la 12 ore
pupi lui fifi
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
colacei de inot pentru bebelusi
gabivalceanu spune:
Asa.
In primul rind, ANDRI31, eu-s gafoloaga de meserie! I-am propus numai Luciei randeviu... Desigur ca si cu tine as vrea tare mult sa ma intilnesc, daca si tu esti dispusa... Nu mi-am dat seama ca esti din Constanta decit cind m-a intrebat azi pediatrul Ioanei de unde am stiut de clinica Iowemed. Si atunci, zdranc! i-a picat si lu` Mama Leone fisa...
Multumesc mult, fetelor, ca ne-ati purtat de grija! De noi: ieri Ioana tot febra, bube, zacut si bla, bla. Cum dr de la Iowemed a zis ca nu-i exclus sa fie vreo boala de-asta contagioasa cu bube, am plecat acasa. Dar asa: pentru ca nu voiam sa le tin nas in nas in masina 5 ore (eu le-am cam ferit la mare, nu de tot, dar nici lipite), am trimis pe sot cu Ioana pina la Bucuresti, de acolo a preluat-o un prieten de familie (cu masina mea, ca lasasem cheile in bord) si-a dus-o acasa la mama(deci, pt prima data in viata mea de mama-prepelita, am lasat copilul cu alt sofer!!). Apoi sotul s-a intors la mare si ne-a imbarcat si pe noi.
Concluzii:
1. Ioana n-are nimic vizibil, pare tot o viroza ceva, pediatra noastra zice ca bubele sunt tot alergie, ca daca era ceva contagios, se inmulteau (au aparut acum trei zile, si tot ilea sunt). Plauzubil. Asa ca nu i-a dat nimic, a zis s-o lasam in pace, nimic pina-n 38,5, doar paracetamol peste 38,5 si frectii, imbaieri in apa rece, de-astea. Ioana deja azi e vioaie si muuult mai bine (evident!).
2. nu mai las copilul niciodata cu altii (da, mi s-a spus de mii de ori ca-s dusa cu capul, ca exagerez): nenea prietenu` a izbit din plin un cine pe autostrada si pe linga imaginatia mea care deja s-a dus la scenarii gen daca se rasturnau, daca tragea de volan etc., pe linga tristetea ca bietul animal nevinovat a fost omorit... mai trebuie si sa cumpar numar la masina, bara, radiator AC, radiator racire motor.
3. bunicii Ioanei sunt niste boi, toti pitesteni si toti cu carnet si masini... a trebuit sa apelez la prieteni.
Revin,
pup,
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
simo sar na de raspuns
sapt viitoare le bag si eu carne
s au smecherit ai mei copii, nu mai beau laptele daca nu are biscuit in el
am mai comandat inca 2 cutii de biscuiti granulati
asta e, decat sa urle, mai bine punem biscuit, cereale nu vor in lapte
trag o data si apoi scuipa biberonul
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
of, Gabi ...
bine ca a ajuns ok; noi era sa patin una urata din cauza unui caine, noroc ca tati a "ales" sa izbeasca cainele...mama..am facut soc, am izbucnit in lacrimi, auzisem un sunet ciudat asa si am zis..bieul caine, l-a facut muci, de fapt fusese ABS-ul, iar cainele fugea mancand pamantul.
Sanatate multa. Oare ce ma-sa de boala o hi?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011