Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
lori ce mestereste fieta acolo, ce i mai plac degetele de la picioare
gabi of, aventuri din epoca de piatra
macar de si ar reveni Ioana, nu i faci niste teste sa vezi ce ii cauzeaza alergia???
pupi
mi ar trebui un ochi la spate
cum nu ma uit la ei, cum sunt in alta parte a patului
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Neata gagici!
Mirela - cand o sa fii soacra cu trei nurori sigur o sa ai si ochiul la spate:)). De unde comanzi biscuitii aia minune? Ce se mai aude cu scaunelu? Multu ptr raspuns referitor la supa...azi am facut si eu din dovlecel, morcov, ardei si ceapa si papat cateva lingurite...nu s-a strambat deloc...restul am complecat cu laptic.
Lorich - simpatica foc Ana...si piscotelul meu a inceput sa-si prinda picioarele dar pana la gura le scapa...e tare haioasa:)) Felicitari ptr premiu!
GAbiv...bubitele sa nu fie de la schimbarea de mediu...eu pateam de fiecare data cand ma duceam la bunici...dupa ceva timp imi apareau niste bubite ca cele de tantari care ma mancau de nu ma mai opream din scarpinat. Bine ca ati ajuns acasa...Acum totul va fi cu mult mai bine ptr voi...Restul nu mai conteaza
Raspuns: fi-mea doarme cel mai bine cand pe stanga cand pe dreapta...daca adoarme pe spate se trezeste imediat ptr ca tresare si ii place sa doarma inghesuita, intre perne, cu mainile pe ochi sau altceva, depinde ce gaseste prin patut.
Mai erau ceva intrebari pe acolo dar memoria mea e suprasolicitata:)))
Pupez fetele si o zi superba oriunde ati fi
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
![](images/user_woman.png)
vasilasanita spune:
Am fost si noi ieri la bunici am respirat aer curat! Stefan a fost foarte cuminte. Acu a adormit in brate. Daca l pun in patut cu siguranta se va trezi ca asa face el si mai degraba prefer sa l tin sa doarma in brate si eu mai navighez pe net vreo ora.
Pe zi ce trece ma gandesc tot mai mult sa plec din tara. Fratele si soramea sunt in Belgia. Ei o duc f bine acolo. Muncesc mult amandoi dar au tot ce le trebuie. Din pacate dl B, cum spuneati voi, nu e de acord, lui ii place aici. El e multumit cu jobul lui. Asa ca mai stau sa creasca Stefan si mai vedem dupa.
Pupici de la noi
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
gabivalceanu spune:
MIRELA, ce misto ar fi sa mai avem un ochi la spate... si eventual vreo 2 miini in plus! O, n-ar fi bine, ca asa ca noi ar avea si bebeii si ar face si mai multe nazbitii!
Alergia Ioanei e la polen. Exista citeva remedii extrem de invazive... pe care nu le aplic (inca?!). Peste, are o viroza. Sau asa pare. Febra tine cam de mult, din pacate, miine se fac fix 7 zile. Sper din suflet sa nu ia si Ilinca. Cam asa.
pup,G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
LORICH- m-am delectat de dimineata la cafea cu ochiosii tai, tare simpatic Robertel in costumatie de ploaie, si pe=al meu l-am trimis la fel azi.
GABIV- eu sunt sigura ca a fost the fifth disease. Exact asa a facut si Patrickul meu.
MIMO- nici al meu nu suporta LP in combinatie cu nimic, cereale, fructe, legume. De-abia il manca si-asa oricum. Nici acum nu suporta laptele cu cereale de exemplu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
gabi......da ar fi ceva cu inca 2 maini
m am umplut de nervi
la legume mai aveam un pic si ii aruncam pe geam
Razvi a mancat foarte bine,dar facea ploita,baga mainile in gura, curelele de la scoica....Robi l a apucat miorlaiala, a stranutat cu gura plina de era piure apoi si in pat si pe el si n cap avea,plus ca inchidea gura si dadea din maini si dai iar urlete si ca apoi sa inchida ochii si sa adorma
n o atunci hai la nani,il pun usor in pat.....ce sa vezi, dupa nici juma de ora se trezeste
offf
frasu in schimb parca a baut energizant,atat a ras si de nu s a miscat ,parca era la 380, le am leganat mai bine de juma de ora ca sa adoarma
asa ca acum am un copil care doarme si unul langa tacsu(care sforaie) sta si se uita la tv
deci,la masa de seara iar inchide ochii, iar e balamuc
ii apuca toate cele la masa...si somn si kk..........apoi zici ca abia s au trezit asa s de fresh
piscotel biscuitii ii comand de www.dinodany.ro/produse-plasmon-100-naturale-biscuiti-granulati-biscuiti-granulati-fara-gluten-2x374g-p-122.html" target="_blank">aici
scaunul vine, cand nush, ca si eu le astept cu limb scoasa, serios
scoicile arata ca dupa razboi, sterg mereu la ele
ps:s a trezit si Razvi
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
ms mirelus pup mamica nervoasa si motanei energizati:)
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
gabivalceanu spune:
Ehei, MIRELUS, uitasi tu de la Vlad, ista-i abia inceputul mozolirii, scuiparii, ploicirii, miorlairii...
AM VAZUT SI EU, IN SFIRSIT, bebei frumosi mincaciosi de diverse, de la banane - la picioare, freze si tunsori si alte minunatii. Bravo!
DOLORESS, si eu am zis de Ioana asa, doar ca pediatra a zis sigur ca nu, ca febra a fost prea mare, prea necedanta si prea mult timp, si ca bubele de pe fatza erau si pe miini si ca la boala a cincea nu e asa. Ce o fi, sa plece! Oricum, Ioana e mai bine. Ea a mai facut asa febre mari care tin mult si-n alti ani. Poate asa face ea la viroze...
Aici e nor... si bate vintosu`. Si frigusor cam.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Irinukaaa, mie mi-a zis pediatra cam asa: sa incep cu suc de mar, cate o lingurita in plus in fiecare zi, pana ajung la 35 ml, pe urma suc de morcovi, citrice, caisa-piersica, si abia pe urma sa trec la piureuri. Banana "mai tarziu".
Acum vad ca parerile sunt impartite, dar cum eu n-am respectat schema de la bun inceput, ma voi baza tot pe instinctul meu si ii voi da mai tarziu. I-as da mai degraba pepene galben. Ma duc sa gugalesc, sa vad de la ce varsta are voie
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Gata, m-am reapucat de facut sport, am inceput cu vreo 30 de minute azi si poate o sa tot cresc. Abia astept si cardio-pousseta. Ma duc sa vad ce mai face tabelul de pe contul comun.
Ma simt super de cand m-am tuns, am alta stare, ca si eu eram pe jumate in butoi. Asta probabil ca tot week-endul barbatul meu m-a tot admirat si tot mi-a facut complimente, of tare mai sunt eu Leoaica, ma inmoi imediat cand ma perie cineva. Tot imi cade parul, dar macar nu mai gasesc fire gigantice infasurate ca spaghetele in furculita de suzeta lui Kevin.
IRINUKA- s-ar putea sa fie de la galbenus, s-ar putea sa fie de la caldura sau de la altceva, cine stie, fa cum a zis RROX, opreste galbenusul cateva zile apoi incearca iar. Al meu era fan galbenus, si acum e la fel, daca numai oua i-as da continuu, ar fi cel mai multumit. Cum bagam galbenusul intr-o mancare, cum manca tot, pana si tofu a mancat asa care l-a refuzat cu indarjire prima data.
Citricele - si eu le-am bagat mai tarziu, acuma cica in tarile din sud unde se cultiva ele, bebelusii asta papa prima data si nu au nimic. Insa am o cunostinta cu alergie la portocale pentru ca i s-a dat prea devreme, in jur de 4 luni suc de portocale. Si mi-am zis ca mai bine astept pe mai incolo.
GABI- bine ca n-au patit nimic!, of ca si mie mi-e frica de mor de drumurile din Romania. Mai mult din cauza asta nu mergem la mare. Ar trebui sa mergem cu masina si ma omoara gandul de doua drumuri, Iasi-Mamaia cu doi copii mici.
ANITA(Vasilas) - sa stii ca pentru emigrare trebuie neaparat sa fiti amandoi de acord. Am vazut familii destramate din cauza asta, e greu sa o iei de la capat si pentru cel care vrea intr-adevar, dar mai ales pentru cel care nu a vrut de la bun inceput. O sa intalniti multe greutati si celalalt va zice mereu : Ti-am zis eu!
FRAGRANT- cum e fara buni? Am sunat la prietena mea, sa o inteb de lingurita, nu raspunde, dar azi sigur ma suna. Sora-mea e cu feng-shui, eu am citit o carte dar n-am reusit sa aplic mai nimic ca am un barbat tare capos care aranjeaza mereu cum vrea el prin casa.
Pentru cine scoatem azi motate, cine a mai dat jos, cine si-a facut constiincios abdomenele?
Am retinut pe MISSMJ - ca i s-a retras burtica de la zumba, pe ZIKI care are coronita si de la nutritionist, pe SHINES care e celulite-free, pe ANDRI care a dat jos 3 kg cu regimul disociat, cine mai doreste, cine mai pofteste?
Felicitari fetelor!