Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui andri31

aveti idee de ce imi este refuzata comenda de pe amazon.uk?
poate pt ca-s din porcarenia de Romanie , de asta ?

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

o avea vreo eroare site-ul.
de obicei se livreaza si in ''porcarenie''

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

mai incerc o data ... daca iar imi da eroare.. o fi de la porcarenie .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata.
raportez o noapte "diferita". mandra s-a trezit la 4. nu a pupat decat nitica apa.. ne-am jucat si gangurit pana pe la 5:30 apoi nani pana la 8. papa si acum iar nani....cred ca pana pe la 10. nu s-a mai trezit noaptea de nu stiu cand... oricum nu i-am dat sa pape. apa a fost primita cu succes....io fi fost si ei setica....

o zi mirobolanta sa aveti.

eu am inceput-o cu piersici si caise. sper sa nu o sfarsesc pe buda.

ps: si pe mine ma bate gandul sa iau un relax&tone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Dimi!

Mirela;ai dat la motan sumetrolim pana la urma?

Nu stiu ce sa-i dau are muci si tuseste..e plin de secretii ..daca merg la dr stiti deja ca imi da ospamox..i-as sugera sa ne dea sumetrolim..oare e mai bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

'neata!

Irinuka, eu stiu ca citricele se recomanda a fi introduse mai tarziu pentru ca sunt cam acide pentru stomacelele lor mici si cred ca pot fi si alergene. Insa stiu si de mamici care au introdus portocalele primele, inainte de mar, para si bebeii au fost ok. Deci, depinde de bebe si mama.
Eu am preferat sa-i introduc mai intai legumele si incet-incet o sa incep si cu fructe, iar portocala o las pe mai tarziu.

Galbenusul de ou noua ni s-a recomandat a-l introduce dupa carnita. Si la inceput mi-a zis 1/8 dintr-un galbenus, apoi 1/4, 1/2. Si sa-i dau 1/2 de doua ori pe sapt, cand nu-i dau carne.

Si eu ii dau Vigantol 2 picaturi pe zi. Fontanela lui era cam micuta la ultimul control si pediatra a zis ca s-ar putea ca pe timpul verii sa reducem la o picarura/zi.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata. pt cafele.merge, una maaaare - piciul s-a trezit la 4.15(si pana atunci de la 12 se tot foieste. ajunge cu capul la capatul patutului si icneste si trebuie sa-l trag de picioare) si pana la 5 am stat. apoi l-am pasat lui buni
Acum doarme iar. cred ca are un pui de raceala sau doar nasul cu mucisori.
La al meu nu-i plac legumele. chiar daca am pus si ceapa la fiert si cartof dulce. mai las. ii dau fructe si porumb la borcanel.ii place.
In rest, m-am dat pe buruieni astazi. sper sa rezist. noroc ca pot manca ce cantitate vreau.
Pup duamnele, o zi superba si o saptamana usoara
Tunde, Mirela - mamicí incercate.

Mergi la inceput

I-am dat si eu ieri cartof dulce amestecat cu LP, facut ca un piure. Nu i-a placut. Cred ca a fost cam grea combinatia. O sa incerc azi cartof dulce + dovlecel.
Oare cartofi d-astia noi, albi avem voie sa le dam?

Mergi la inceput

Edit: Cica am facut reclama ilegala si am primit avertisment. Probabil e site concurent.

Un articol ce mi s-a parut interesant - despre ulei, grasimi:
www. prokid . ro/alimentatie/sfaturi_pentru_alimentatie/ce_rol_au_mancarurile_grase_si_uleiul_in_alimentatie_-1687/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Multumuesc fetelor pt raspunsuri.
Irinuka, ai un . M-am linistit gata.. Mi-am promis ca e ultima oara cand ma mai stresez cu prostioare de genul asta. De azi inainte il las in pace sa pape cand si cat vrea, ii merge tare bine, e vesel, fericit, numai maica-sa e stresata degeaba in loc sa se bucure de fiecare moment.. Cu portocala, idem Mimo stiam si eu, dar pediatrul din Ro mi-a spus sa incep diversificarea cu suc de porto... acum, faci cum crezi..

Doloress, multumesc Iti sta f bine cu noua freza. Dupa ce te-am admirat, m-am hotarat sa ma duc si eu sa-mi tai pleata. Mie nu-mi cade fir, dar nu mai am timp si chef sa-l aranjez, iar daca-l las de la natura arat fix ca Muma padurii.. Femeile astea...vesnic nemultumite

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

de cand cu dintii sunt suzeta umana..brrr.mama lor de dinti, tre sa ma ridic sa vad ghiveciul

ia uitati ce face mocacina

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata gagici!

Noi asteptam sa se trezeasca mandra si o taiem la un gratar. Ceea ce am facut si ieri

IRINUKA, ti-am trimis mail. Nu-s io a mai experta in diversificare, dar eu as face asa: nu i-as mai da galbenus 2-3 zile (sau ma rog, pana dispar bubitele), apoi as incerca iar. Daca reapar, e clar. Daca nu, nu. Dar acum e greu de spus, pot fi si de la caldura. Cu ce fel de laptic al amestecat, d-ala nepasteurizat?

CARMEN, deci ai si tu un papacios acolo! hehe...am mai citit ca pt dintisori e bun de molfat si castravetele crud. Care are valori nutritionale spre zero, dar face bine la gingiute.

RELUSHA, sunt invidioasa, voi gasiti acolo de toate la preturi de dumping....Cum am putea sa vedem si noi poze cu baieteii tai?

FOXY, iti tin pumnii, bafta cu buruienile!

LOORIII, nu mere linkul...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput