Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)
Raspunsuri - Pagina 13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
fetele cu relax & tone - am starnit-o pe sor-mea si vrea si ea; mai puneti o data, rogu-va, linkurile de unde ati comandat; stiu ca le-ati mai postat, dar nu le-am salvat;
si inca o intrebare: cum il folositi? trebuie aplicata o crema anticelulitica inainte? cate minute de masaj pe zi?
(stiu, au fost 3 intrebari, nu una)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Fragrant..eu folosesc asta
Varianta 2 este www.top-shop.ro/?tn=minisite&mini_id=105" target="_blank"> asta .
nu stiu diferenta intre ele..banuiesc ca-s cam la fel
eu il folosesc pe primul si sunt suuuuper incantata.
inainte de folosire poti da cu crema anticelulita,lapte de corp..ulei de corp. ce vrei si ce crezi ca iti face bine.
eu dau cu lapte de corp inainte..pe uscat cam pisca..depinde de piele..eu sunt enervant de sensibila.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Rasp la intrebarea 3..ca acu am vazut.
in cartea aparatului meu scrie ca nu se foloseste mai mult de 15 min o data. asta se cam incalzeste . nu stiu varianta 2 cum face.
dupa 20 min oricum se opreste singur.
in 15 min cuprinzi cam toate partile pe care vrei sa le masezi..este suficient.
important e sa fie 15 min in fiecare zi..nu craciun si paste.
aaa..si mai zice sa nu il tii mai mult de 5 min in aceiasi zona.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Ziki felicitari mamico!!!
Luiza eu zic sa te relaxezi. De luat in greutate a luat foarte bine... imagineaza-ti ce ar insemna sa tot ia asa cate 1kg pe luna cat a luat pana acum..., apoi asa o fi ritmul lui - sa pape mai des. Cu siguranta nu se satura ca bea mai mult partea apoasa, dar nici n-ai ce-i face daca asa e el... Ba da... sa maresti intervalul de alaptare, distrigandu-i atentia - am mai auzit si de asta ca ar functiona.
Multa bafta, tot respectul meu pentru ce ai reusit!
Vitamuna D - DA - in continuare noi dam 2 picaturi!
Gabi - insanatosire grabnica Ioanei!
Ce draguta fusesi cu pantalonii/ mama denatura! Parca mi te-am si inchipuit!
RSZ: doarme adunat intre o ora si 3 ore / zi!
Carmen si eu am dilema cu marea. Cu daca e bine sau nu, daca sa mergem la noi la mare sau in Bulgaria, Grecia sau Muntenegru. Si daca nu habar n-am unde sa mergem ca la munte nu ne place in mod deosebit (stam la 30 km de munte). Idei?
Si mi-a mai zis si-o mamica sa am grija ca daca mergem la mare la noi sigur ma intorc cu bb cu enterocolita.
Mayane ce bebe mancacios si dormicios ai tu! Asa da mamico! Bravo bebe Darius! Cand vi si pe la noi sa-i explici si lui Patrick cum sta treaba...
Nici la noi nu constipa banana si e printre preferate oricum!
Fi fara grija si eu sunt mamica mai dusa cu capul si dupa ce am tinut cateva zile regula cu 1 fruct/ leguma pe zi - pentru 2 zile... m-am plicti si n-am mai tinut cont. A fost ok. Adica este!
Azi i-am dat 1/4 galbenus amestecat cu putin laptic si ingrosat de ceva cereale si le-a papat cu lingurita, dar la vreo 2 ore i-au aparut niste bubite mici pe piept (doar acolo). O fi de la galbenus? Mai am voie sa-i dau?
Citrice avem voie sa le dam?
Doloress sa-ti fie de bine noua coafura! Ne place!
Relusha felicitari micutului iepuras!
Nu l-ai bagat deloc pe Dragos in apa (mare/ piscina)?
gata ca mor de somn! Mai citesc si maine! Somnic usor!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
fragrant8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Fragrant..eu folosesc asta Varianta 2 este www.top-shop.ro/?tn=minisite&mini_id=105" target="_blank"> asta . nu stiu diferenta intre ele..banuiesc ca-s cam la fel eu il folosesc pe primul si sunt suuuuper incantata. inainte de folosire poti da cu crema anticelulita,lapte de corp..ulei de corp. ce vrei si ce crezi ca iti face bine. eu dau cu lapte de corp inainte..pe uscat cam pisca..depinde de piele..eu sunt enervant de sensibila. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
simo- foarte multumescu-ti!!
![](pupic.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
Buna fetelor !
Astazi a fost sotul liber si am fost in vizite, am culcat baiatul pe la 22 si ne-am bagat la filme.
doloress super freza ! asa vreau si eu sa ma tund , am o nunta pe 18, cred ca atunci imi schimb look-ul .
relusha felicitari pt primul dintisor
irinuka eu nu ma aventurez sa ies cu el din tara deocamdata.poate de la anu'. enterocolita de la mare din romania ? de ce ? care e faza ?
si noi dam vigantol, 2 pic
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
roxx i-am dat si eu o banana asa cum i-ai dat tu catalinei, a fost super incantat.astazi era nervos rau, isi baga pumnii in gur si tipa, cred ca il deranjau gingiile. i-am curatat un morcov si i l-am dat asa crud sa roada la el. s-a calmat si ii si placea ca era dulce.sanatate puiutilor bolnaviori !
Maine ma duc si eu la dr, sper sa dau de Stanciu. sa vedem ce imi zice cu mucii baiatului. sunt stresata, horcaie si se aude in piept asa, nu cred ca e normal. si dr lui de acum mi-a zis ca asa o sa aibe muci pana se insoara...asta da raspuns !
Vreau sa ma duc la Stanciu si pt a doua parere despre hemangiom, sa vedem la cine ma trimite. il tin pe el pt a doua parere asa, si sa caut alt pediatru ca medic de familie , pt retete, trimiteri, etc. ma gandeam la Isopescu...care sunteti de prin Berceni o stiti...a fost si pediatra mea si a multor copii din Berceni. cica inca mai profeseaza.
Va ! Noapte buna !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mayane Relusha, facebook-ul il "prinzi", sau si ala e cu restrictii? "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel ![]() |
l-as prinde si numai de coada daca as putea, dar nu are coada....
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Relusha spune:
sa va si salut, buna dimineata,
o calda pentru doritoare.... eu am devorat un capucino de dimineata...
sa vedem ce am retinut....
lorich, multumesc de raspuns, asa e si a noastra, deci am luat una originala, nu "replica" cum au chinezii la tot...
tunde, saracul Mario, nici nu a sesizat "mutatul" pe jos...
fragrant, spre fericirea noastra am fost in spital doar la nasteri si odata cu Raducu.....la prima sarcina am avut ceva probleme (a fost tot timpul mai mic) si m-au intrebat ce vreau medicamente europene sau merg pe medicina chinezeasca, am ales medicina lor, am primit ceaiuri.... A fost racit Raducu si am mers sa-l vada un medic si tot asa a primit ceva siropele, groaznice la gust, nu a vrut sa le bea si tot cu medicamente din tara l-am pus pe picioare.... au si medicamente, dar prima data iti "servesc" ceaiuri....
Irinukaa, ba da, a intrat si Dragos cu picioare si in piscina si in mare, la piscina chiar mai mult decat doar cu picioarele pentru ca fratiorul lui de bucurie a inceput sa dea din maini in apa, asa ca ne-a stropit pe toti, inclusiv pe Dragos si el radea in hohote, asa ca i-am lasat sa se distreze amandoi de cateva ori....
multumim frumos de felicitarile adresate primului dintisor....
vazut lingurita, cautat aici, gasit, pret 5 euro....negociem cu tati, sper sa cumparam
merg sa pregatesc ceva de papa....
pupici multi si o zi buna....