Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)
Raspunsuri - Pagina 12
fragrant8 spune:
relusha- de multa vreme ma tin sa te intreb si tot uit;
cum e sistemul medical in china?
se merge mult pe medicina alopata sau pe tratamente alternative?
gabrielaromt spune:
Buna seara.
Sunt prin zona, va citesc... dar nu prea am stare sa scriu. Lingurita din aia smechera am primit si noi cadou la botez. A cumparat-o dintr-un magazin, cred ca Imaginarium. Da, uite am gasit-o aici http://www.imaginarium.ro/47168/ecommerce_1/47168 .
Pupici
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
florintunde spune:
Lucia;.a inceput sa ceara de mancare..cred ca e semn bun
diaree nu a mai avut de la ora 15!
I-am dat ceai de menta cu frunze de afine,immodium si capsule enterol..paine prajita..toate astea la pachet pentru -ca s-a dus cu tati la off road cu jeepurile prin munti..crd ca i-a facut bine zgataiala la aer curat
Simo;mersima uit maine la Kaufl.A disparut si ceaiul de la teekanne pt lactatie.Nu mai aduc de vreo luna.
Eu caut granule homeopate "lemna minor"..nu gasesc nicaieri.Sunt pentru polipi.Aveti idei de ceva site unde au gama mai larga?
Shines spune:
Tunde..uite doua articole despre polipi si trat homeopate. iti da si cateva nume ale med.
www.doctoracasa.ro/polipii-nazali.html" target="_blank"> aici
si www.postamedicala.ro/tratamentul-homeopatic-al-polipilor--.html" target="_blank"> aici
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
florintunde spune:
Mersi Simo.Nu se pot comanda de la ei.In orasele mari sunt mai multe farmacii homeopate..la noi nu aduc numai oscillo si inca cateva de gat,gastrita..astea mai cunoscute
catal_ina10 spune:
andri31, pe amazon unele comenzi sunt acceptate, altele nu. Da, din pacate din cauza de Romanica . Eu m-am suparat ieri foarte tare ca am vrut sa-i comand Sarei o jucarica smecheroasa pentru dinti si nu mi-o trimit .
fragrant, asa deci, bantuim pe acelasi site de astrologie . Eu merg pe acolo de multi ani, de cel putin 10, i-am vazut crescand. Una din astroloage este psiholog la baza. Te ocupi si de feng shui?
Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011
roxx26 spune:
TUNDE, ti-am trimis PM.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
fragrant8 spune:
tunde - eu nu ti-am trimis pm, da voiam sa-ti spun c-am ras cu lacrimi de patania ta cu cainele
catalina - da; de fapt ocupat e mult spus; am citit pe tema asta si incerc sa apric principiile lor prin casa; prin 2000 eram prinsa tare de feng-shui; imi cumparasem si busola; acum am lasat-o mai moale