Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)
Raspunsuri - Pagina 9
MsBB spune:
Vrem sa iesim la plimbarica dar cum Lori m-a provocat
, intru si eu sa zic
- Doamne, mai Lori, cat de mumosi sunt cupiii taiiiii
, ne-am holbat si io si omu' la maslinutza ta si cozonacel si 
Ce fain e costumul
si superrr idee au avut sa organizeze serbarea afara
- imi si imaginez ce caldura si aglomeratie ar fi fost intr-o sala
.
Cred ca ai lesinat de emotie , uh?
Abia astept sa vad si eu fetele - intr-un cadru dintrasta.
Mai, mai
- ia ca deja Robertone e medaliat la titlu de mister? Are
?
Am eu 2 candidate 
Tre sa-ti zic ca arati tareeee bine - ai un chip si un zambet atat de linistitor
- poti sa-mi fie si mie mama 
![]()
Ylari
si o 
Alina - tu cum esti? Cum te simti? 
Belleane
spor la
- sa dea D-zeu sa va mutati rpd si usor 
Cleo 

un fel de Bula is si io
Ori mai bine zis mama lu' Bula
. Am dati cand ma trezesc din somn cu 

pe omu' din dotare din cauza de vis nebun
. In cazul meu ... cred ca io-s aia in afara retelei 
Si daca tot pomenii de om
sa va zic ce pati saracu tatic
.
Povestea incepe de aseara cand domnshoara Andra a subtilizat un bidon de 1/2 l apa de la cineva si nu s-a lasat pana nu l-a ghiolcait tot in mai putin de 5 min
. A tras acasa dupa si o dusca de laptic si apoi a
.
Peste noapte, s-ar parea, ca au fost semnalate precipitatii
mai exact in capul taticului
. Avantajul Andrei de a dormi on top , ca sa zic asa
, e ca-si poate atarna libera piciorili deasupra patului unde doarme taxu
. Asa ca dimineata am aflat ca al meu om s-a trezit in noapte... UD
. Avea pishu pe el, pe spate , pe par
. Cica s-a pipait
si nu intelegea ce si cum. Apoi a admirat-o pe Andra , intr-un din pozitiile ei celebre de somn, cu picioarele atarnande deasupra lui si cu dara de pishu de pe patul ei peste el 
Bonus
cand a trezit-o sa o schimbe - a primit o chelfaneala de la fie-sa
. Ofensata maxim ca a avut tupeul sa o trezeasca, sa o schimbe , i-a administrat cu generozitate mangaieri 
Morala : cupilu' face pishu si taticu' ia bataie 
Le urez si eu un sincer LA MULTI ANI ILINCAI si pt SARA ELENA 

, multa sanatate , fericire si noroc in viata , fetelor!
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic
... mai bine fug, scot Sof-ul la plimbare 
Semneaza subsemnata
,
indragostita lulea de cele 2
, mAndra
zgubiloasa si martisorul Sofifi 
Lorich spune:
MsBB

va pup dragii mei, pe tine, pe tati ud si pe Andra si Sofi si tot..va iubesc tare tare tare!!!
aaa..PS: cand incepem dezpemparsarea lui tati??? Zi-i s ao lase mai maole cu minciunile, sa nu mai faca pisu pe el, chiar si in cap, si sa dea vina pe biata Andra...ca nu-i mumos.
La multi ani (era sa scriu lunitze) SARA DE ANDREAP Poate vine mami sa de ao maslina, o
, un
ceva, noi nu am uitat-o pe frumoasa mami!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
alina_anto spune:
LA MULTI ANI SARA!!!!

Andreea, poate reusesti sa ne mai povestesti cate ceva despre voi

MsBB cat imi plac postarile tale!!! esti asa tonica!!
eu ma simt bine, ma incearca tot felul de stari, de ganduri,.., dar nu cedez! sapt viitoare, joi, am control si abia astept sa vad ce si cum. Sapt trecuta la eco nu s-au mai vazut hematoamele
, deci e spre bine.
Lore mi-am luat aseara tensiunea, 10/6, tensiunea mea obisnuita. Si azi-noapte am avut insomnie, dar culmea e ca ma simt foarte energica dimineata...
Alina
8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
fecian spune:
Matza mea va face operatie.. Pe de o parte ma bucur ca e ceva usor ca e doar un proces de cauterizare a unui vas de sange din nasuc care e iesit mult in afara si e tot timpul lezat de absolut orice miscare!
Pe de alta parte chestia ca ii face operatie cu anestezie generala ma sperie. Operatia va dura cam jumate de ora (ceea ce mi s-a parut mult pentru asa ceva) si in aceasi zi o sa mergem si acasa. Plang numai la gandul ca puiul meu va fi operat...insa logica si ratiunea imi spun clar ca e cel mai bun lucru pentru el si pentru noi toti. Bine ca nu e altceva! Acum polipi si alte chestii o sa le vada cand e anesteziat ca acum nu a reusit sa vada mare lucru...piticul meu e destul de sperios si e greu sa il tii in brate la control.
Acum partea nasoala e ca operatia e programata pe 25 iulie
...cum sa zic, sper ca bb mic sa mai stea la caldurica pana macar a doua zi dupa operatia lui bitzu sa pot si eu sa fiu de fatza cand piticul se trezeste din operatie.
Simonix poate imi dai si mie detalii PM pe cum a decurs la voi operatia...nu imi fac griji de operatie care e ceva minor insa imi fac griji de anestezie.
Felicia,
de pui (Gabriel) si
33+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 7 s!!!!
_
Simply happy!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto LA MULTI ANI SARA!!!! ![]() ![]() Andreea, poate reusesti sa ne mai povestesti cate ceva despre voi![]() ![]() MsBB cat imi plac postarile tale!!! esti asa tonica!! ![]() eu ma simt bine, ma incearca tot felul de stari, de ganduri,.., dar nu cedez! sapt viitoare, joi, am control si abia astept sa vad ce si cum. Sapt trecuta la eco nu s-au mai vazut hematoamele , deci e spre bine.Lore mi-am luat aseara tensiunea, 10/6, tensiunea mea obisnuita. Si azi-noapte am avut insomnie, dar culmea e ca ma simt foarte energica dimineata... Alina 8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
pai asta e super, inseamna ca sangerarile alea erau tocmai eliminarea lor!
fecian, bafta mare la operatie. Banui ca au pus juma de ora - ca daca is polipi, sa ii scurteze si pe aia, daca tot umbla pe acolo.
Privind cat de calmi si detasati sunt oamenii aici, iti recomand sa fii al fel de linistita si tie- e pe miini bune. Nu stiu daca poti gasi miini mai sigure ...
Si sa vb cu fifitza ta sa astepte acolo cuminte
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 fecian, bafta mare la operatie. Banui ca au pus juma de ora - ca daca is polipi, sa ii scurteze si pe aia, daca tot umbla pe acolo. Privind cat de calmi si detasati sunt oamenii aici, iti recomand sa fii al fel de linistita si tie- e pe miini bune. Nu stiu daca poti gasi miini mai sigure ... Si sa vb cu fifitza ta sa astepte acolo cuminte www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Uite asta negociez eu cu mandra/ mandrul meu...sa stea cuminte pana lui bitzu ii trece buba..Macar sa fiu acolo...asta vreau eu, sa pot sa fiu si eu acolo. Stiu ca totul va fi ok, dar sa am inima impacata ca am facut tot posibilul sa fiu acolo langa el..
Iti dai seama cum o sa ma simt daca nu as putea sa fiu langa bitzu? Stiu cand mama imi zicea ca nu a fost langa mine cand eram eu mica in spital..si imi dau seama ce era in sufletul ei
Felicia,
de pui (Gabriel) si
33+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 7 s!!!!
_
Simply happy!
gabitzam spune:
Fetele, am vorbit cu Ylari pe messenger. Nu se poate loga pe forum sa scrie, dar poate citi.
Este acasa si este bine. Draga de ea se tot invinovateste in continuare ca a neglijat sarcina asta, ca a gresit crezand ca este mai puternica si nu credea ca se poate intampla ceva.
Offf! Te mai incurajez o data si te invit sa te odihnesti si sa stai cuminte si sa iti spui tu tie insati ca o sa fie bine si ca e o ordine acolo pentru toate. O sa vina si bebedoiul, ai sa vezi!
fecian spune:
Ylari scumpa...asa a fost sa fie! Gandeste-te ca tu chiar nu esti de vina cu nimic...daca era ca bb sa fie bine, puteai sa faci munca de tractorist, sapa toata ziua si bb ar fi fost bine mersi.
Am trecut si noi prin faze de genul alergat dupa matza de mi-am dat sufletul afara, carat matza si alte sacose, gravida fiind. Nu s-a intamplat nimic cu bb...Pentru ca asa a fost sa fie.
Din pacate (sau poate din fericire) nu putem controla lucrurile.. Inca nu suntem atat de destepti incat sa stim de dinainte ce va fi...nu putem preveni!
Suntem mici, iar daca Dumnezeu nu ar fi langa noi sa ne ajute atunci cand trebuie sa fim ajutati...crede-ma ca am fi pierit cu totii..
Incep sa cred din ce in ce mai mult, ca toate au o logica, ca toate au un sens...Problema e cat de mult putem noi accepta aceste lucruri.
In momentul in care accepti lucrurile asa cum sunt si viatza va fi mai usoara.
Nu iti complica viatza cu invinovatiri inutile. N-ai de ce. Asa a fost sa fie! Poti sa plangi de durere dar nu ai voie sa te invinovatesti!
Capul sus, caci acolo e un ingeras mic care te priveste! 
Felicia,
de pui (Gabriel) si
33+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 7 s!!!!
_
Simply happy!
Lorich spune:
Fecian tinem pumnii sa treca repede operatia si buba, iar puiu mic sa stea la caldurica pana trece tot; maii..daca tot ai experiente urate din viata ta, fa un plan si daca o fi sa fie ..cum vrea al mic. Adica, daca intre timp se naste, pai, poate o ora -doua poti fugi d elanga el, nu stiu... un plan B zic, fonctie de posibilitatile vostre si de ajutoare.
si sanatate multa multa!!!
Ylari esti trista si e absolut normal, nu ai cum sa nu fii, dar chiar nu ai de ce sa dai vina pe tine; in cel mai rau caz..daca era dezlipire de palcenta, si pierdeai sarcina, puteai zice ca ai gresit - ok! dar asa..te rog, gandeste-te ca e mai bine, ca natura stie ce face, nu ti-ai dori vreun bebe cu probleme, Doamne fereste!! Stiu ca ce zic te fac sa te gandesti ca nah..egal cu zero, ca suferinta e acolo, dar profita de miraculul de langa tine si vindeca-te! Pupa pe Eva, minune cu ochi de azur si o sa fie bine!!!Vine bebe cand vrea el!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!